Dragomir: Reghecampf ar fi trebuit să-i zică nevestei să tragă fermoarul, că e deranj

Dragomir: Reghecampf ar fi trebuit să-i zică nevestei să tragă fermoarul, că e deranj
Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, marți, că antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, ar fi trebuit să o sfătuiască pe soția sa, impresarul Ana Maria Prodan, să nu intre în polemici cu administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu.
Publicat: 05/02/2013, 13:01
Actualizat: 02/02/2019, 00:07

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, marți, că antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, ar fi trebuit să o sfătuiască pe soția sa, impresarul Ana Maria Prodan, să nu intre în polemici cu administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu.

Oficialul LPF consideră că antrenorul Laurențiu Reghecampf va avea de suferit de pe urma scandalului soției sale cu administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu. „Puneți batista pe țambal, nu vă luați cu Dinu, cu Liță Dumitru, ăștia sunt monumente. Dacă nu încetează cu răspunsurile la cei bătrâni își face rău această familie. El e un antrenor de mare viitor. Dacă ești de șase luni undeva, mai mergi pe blat, zici că are dreptate Iordănescu. Ana Maria Prodan și-a apărat bărbatul, femeia și-a apărat bărbatul. Dar bărbatul trebuia să zică «alo, trage fermoarul, că e deranj». Aștia sunt legende, pe cine crede lumea? Și ăsta e citit, e purtător de creier Dinu”, a declarat Dragomir într-o conferință de presă.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că Laurențiu Reghecampf a primit suma de 200.000 de euro de la mafia sârbă a pariurilor, pentru a aranja o partidă cu Bayern Munchen, pe vremea când actualul antrenor stelist evolua la Cottbus.

Cornel Dinu a precizat că meciul dintre Bayern Munchen și Energie Cottbus ar fi trebuit să se termine la o diferență de trei goluri, însă scorul final a fost 3-1. Nemulțumiți, sârbii implicați în afacere i-au cerut imediat banii înapoi lui Reghecampf, a continuat Dinu. „N-ar trebui să intru în dialog cu un asemenea personaj (n.r. – Anamaria Prodan, soția antrenorului Laurențiu Reghecampf), dar țin să-i aduc aminte că ar face bine să-mi fie recunoscătoare că l-am scăpat pe soțul ei de la răzbunarea iminentă a sârbilor. Se întâmpla după un meci Bayern – Cottbus. Eram, într-o seară, la masă la Trattoria cu Răzvan Boanchiș și cu patronul restaurantului, Vali Sălăgean. Și primesc un telefon de la Iulian Chiriță, nașul de la prima cununie al lui Reghecampf. Îmi spune: «Tată, cum îl salvăm pe finu’, că a dat de necaz?!». Cu o zi înaintea partidei, primise 200.000 de euro ca să trântească partida cu Bayern, care trebuia să se termine la trei goluri diferență. Erau el și încă vreo doi. S-a terminat însă 3-1. Iar lui Reghecampf i-au transmis băieții că trebuie să se prezinte imediat cu banii înapoi! El credea că-i pârlește pe sârbi, avea senzația că discută cu Romică Pașcu”, a afirmat oficialul dinamovist.

Administratorul delegat al FC Dinamo susține că i-a salvat viața fostului jucător, obținând o prelungire a termenului de returnare a banilor. „Am vorbit la Belgrad și i-am rugat pe oameni să-l mai păsuiască o zi cu banii. Tipii voiau să primească suma înapoi chiar în acea seară, i-am obținut lui Reghecampf o păsuire până dimineața. Așa i-am salvat viața, credeți-mă, dintr-o acțiune de incriminare penală, în care sârbii îl rezolvau repede, cu gloanțele! I-am spus și lui Chiriță să-i transmită să nu se joace cu treburile astea, că sârbii te lasă în rigolă pentru cinci dolari! Și poate că lui Reghecampf îi spune ceva numele Mile”, a mai spus Dinu.

Meciul la care face referire Dinu ar putea fi cel din data 21 septembrie 2002, disputat la Munchen, în etapa a VI-a a 1.Bundesliga, Bayern-Energie, scor 3-1 (1-1). Reghecampf a evoluat în acea partidă 66 de minute, fiind înlocuit la scorul de 2-1.

Afirmațiile lui Cornel Dinu au fost făcute după ce Anamaria Prodan l-a atacat dur pe o rețea de socializare, numindu-l pe fostul internațional gropar al fotbalului românesc: „Au mai rămas cîțiva gropari ai fotbalului românesc în viață și se chinuiesc să distrugă și ce-a mai rămas bun. De 7 sau de 9 ani aud vorbind doar de imperiul bizantin, de balcanism, de domnitori. Îmi e greață de acest spectacol ieftin. Să-mi explice eminența cenușie a fotbalului cum o echipă națională poate să fie eliminată de niște pescari amatori de la Knattspyrnufélag cu un rezultat de pomină în analele fotbalului? Cum o echipă poate să conducă pînă în minutul 70 cu 4-0 și în 20 de minute să piardă meciul cu 5-4, cu Foresta?”, a postat, luni, Anamaria Prodan pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Dezvăluiri scandaloase în cazul profesoarei de sport care și-a abuzat doi elevi. Cum i-a ademenit...
BAC 2024 | Avem subiectele care au picat la limba maghiară, la proba de azi...
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant...
O fetiță de 3 ani din Constanța a ajuns la spital după ce a mâncat...
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!'...
DIETA-minune a lui Neti Sandu, pe care o respectă cu sfințenie! Ce SECRETE are la...
Ţara din Europa în care un şofer a rămas fără maşină după ce a condus...
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Publicație britanică, despre Dacia Duster: Nu e mastodont electric de 400 CP...
Viktor Orban s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Kremlin, în ciuda criticilor din partea liderilor...
Această INVENȚIE de acum 40.000 de ani a SCHIMBAT ISTORIA MODEI pentru totdeauna!
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Vero Căliman, apariție sexy în costum de baie. Cum arată fosta Fetiță Zurli la plajă....
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe...
Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A...
Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta...
BANCUL ZILEI. Bulă la ora de Anatomie. Profesoara: – Bulă, ce este coloana vertebrală?
Un producător chinez de automobile lansează un vehicul în Italia, cu planuri de a se...
×