Kelly Osbourne dă sfaturi vedetelor de la Hollywood, în emisiunea „Fashion Police”

Kelly Osbourne dă sfaturi vedetelor de la Hollywood, în emisiunea Fashion Police
Publicat: 10/04/2013, 17:09
Actualizat: 29/03/2019, 23:00

Kelly Osbourne vorbește într-un interviu acordat ProTV Magazin despre emisiunea „Fashion Police”, în care le dă sfaturi vestimentare vedetelor, dar și despre tatăl său și despre prietenele sale, între care se numără Kim Kardashian.

Astfel, Kelly Osbourne spune că o iubește pe Joan Rivers, colega sa de emisiune. „O iubesc pe Joan. Îmi place la nebunie să lucrez cu ea. E o mare onoare pentru mine să lucrez cu cea mai bună comediană din lume. Joan este nr. 1 în lume în ceea ce face, după părerea mea. Când te gândești la ea îți dai seama că nu există nimeni pe acest pământ ca Joan Rivers. Iar eu am onoarea să lucrez cu ea în fiecare săptămână. Este incredibilă, mă face să râd tot timpul, ce mai… o iubesc, într-un cuvânt. Acum, când am fost bolnavă și am stat internată în spital, ea a venit să mă viziteze în fiecare zi și nu pot să spun asta despre mulți oameni cu care lucrez”, spune Kelly Osbourne.

Ea spune că și majoritatea celor despre care comentează în show-ul „Fashion Police” sunt prietenii ei. „Mulți dintre ei sunt foarte bucuroși când Joan Rivers le face câte un compliment. Doar faptul că Joan vorbește despre ei li se pare minunat. Cei mai mulți dintre ei realizează că este vorba de o emisiune de divertisment, iar, în ceea ce mă privește, prietenii mei știu că ceea ce spun în emisiune asta și gândesc. Ei mă știu pe mine și știu că aceleași lucruri le-aș spune și dacă aș fi față în față cu ei. Nu am avut nicio problemă din punctul ăsta de vedere. Îmi amintesc că, la un moment dat, comentam aparițiile de pe covorul roșu, la o emisiune de pe VH1, în Los Angeles, iar Joan a făcut un comentariu acid despre o vedetă, dar a făcut-o cu mult umor, iar acea persoană a declarat după că iubește acest show, că vrea să vină la noi în emisiune. Mulți dintre ei sunt bucuroși doar că vorbim pur și simplu despre ei, nu se supără. De obicei ar trebui să fie încântați că cineva îi bagă în seamă după 15 ani, că cineva le pronunță numele despre care nu s-a mai scris și nu s-a mai vorbit nimic”, spune Kelly Osbourne.

Totodată, Kelly Osbourne spune că are și ea zile în care trebuie să iasă din casă, dar în care nu vrea să se aranjeze. „Îmi pun pijamaua pe mine, apoi haina pentru a acoperi pijamaua, o pereche de ochelari de soare supradimensionați pentru a-mi acoperi fața, poate folosesc și puțin ruj sau luciu de buze și o pereche de pantofi. E cel mai bun truc folosit vreodată, credeți-mă!”, spune ea.

Kelly Osbourne le dă și un sfat celor care vor să fie stilați: „Îmbracă-te pentru tine. Am învățat asta de la mama mea. Pentru că sunt atât de multe tinere care se îmbracă pentru bărbați și gândesc – «dacă voi purta asta voi arăta bine și o să mă placă». Și nu așa ar trebui să te îmbraci! Trebuie să te îmbraci și să spui – «o să mă simt bine cu asta pe mine». Este vorba de tine, de nimeni altcineva. Nu contează ce pui pe tine atât timp cât te face să te simți bine”.

Kelly Osbourne mai spune că în show-ul „Fashion Police” încearcă să se pună și în rolul persoanei a cărei vestimentație o critică. „Joan este comediană, ea se ocupă de partea cu divertismentul. Totuși, am câteva reguli când vine vorba de emisiune. Nu fac pe nimeni gras – știu cum e pentru că nici mie nu îmi place să mi se spună -, nu merg cu cometariile acide prea departe. Cu toții ar trebui să avem regulile noastre de bun simț. Nu vorbim niciodată de partenerii celor de pe covorul roșu, ei nu sunt persoane publice și nu își doresc să apară, nu vorbim despre copiii lor, decât dacă sunt celebrități și chiar și atunci evităm asta”, spune Kelly Osbourne.

Totodată, Kelly Osbourne spune că nu există „cel mai prost îmbrăcată vedetă”. „Fiecare are momente proaste. Este greu să spui… Nu este vorba ce porți și cum porți de fapt. Chiar dacă îmi place sau nu, dacă ești sigur de ceea ce porți și arăți că îți place, cine sunt eu să spun că ești prost îmbrăcat?! Rihanna și Gwen Stefani mi se par incredibile. Sunt foarte șic. Și atunci când ies pe stradă au un stil aparte. Nu se prefac, așa sunt ele, ăsta este stilul lor. Nu încearcă să fie altcineva, cum se fabrică acum mai nou în industria muzicală. De exemplu, numele tatălui meu Ozzy, nu el și l-a ales, i s-a dat acest nume. Nu ca în ziua de azi, când celebritățile își dau singure nume și vor să fie ceva ce nu sunt”, mai spune Kelly Osbourne.

Întrebată dacă există un lucru fără de care nu ar putea să trăiască, aceasta spune: „Telefonul meu. Chiar dacă de cele mai multe ori nu răspund la el trebuie să fiu sigură că părinții mei pot lua legătura cu mine oricând. Cum mama și fratele meu sunt bolnavi, tatăl meu aproape era să moară într-un accident cu bicicleta, trebuie să știu dacă ai mei pățesc ceva, iar pentru asta port telefonul cu mine tot timpul. Telefonul stă în permanență la mine!”.

Totodată, Kelly Osbourne spune că sunt multe ținute pe care regretă că le-a purtat. „Sunt așa multe (râde) că nu ai destul timp să ți le spun pe toate acum. Dar mă bucur că le-am ales. De obicei oamenii îmi arată poze cu mine când arătam ca naiba, dar eu nu mai sunt cea din poză. E bine să te uiți în urmă și să vezi cât de mult ai crescut, cât te-ai maturizat. Oamenii uită că noi creștem și nu mai am 15 ani, am aproape 30, și, cu timpul, ne schimbăm. Înțeleg de ce oamenii au avut anumite opinii în trecut, dar e uimitor să te uiți în spate și să spui nu mai sunt acea persoană, e grozav”, spune aceasta.

Kelly Osbourne mai spune că este foarte sinceră și nu regretă acest lucru. „Vrei să știi de ce nu regret?! Pentru că nu ai văzut niciodată vreo poză cu vaginul meu, nu sunt atât de disperată încât să-mi arăt tamponul folosit, doar să apar, doar să mi se facă o poză. Râd când citesc povești despre mine. Nu trebuie să inventeze nimic. De ce insistă pe ideea că sunt însărcinată sau dacă cumpăr droguri sau mai știu eu… În ziua de azi poți să afli aproape orice despre oricine. Tot ce trebuie să faci e să îi scrii numele pe Google și afli unde locuiește, unde a mers la școală, câți ani are, numărul de telefon… doar cu un nume. Așa că nu minți! Iar dacă nu minți nu vei fi prins!”, mai spune ea.

Ea vorbește și despre momentele comice și despre cele dificile de la „Fashion Police”. „Nu pot să-ți spun care a fost cel mai comic moment, pentru că nu se mai opresc momentele comice. În fiecare săptămână merg la muncă și-mi spun că Joan nu mai are cu ce să mă surprindă, dar când suntem împreună e o nebunie. Stau și îmi spun că una dintre cele mai bune prietene ale mele are 79 de ani. Suntem foarte apropiați toți, nu ne prefacem. Eu sunt cea mai drăguță din emisiune când vine vorba de sinceritate și toți știu asta. Dar, câteodată, orice zice Joan, orice zice Giuliana sau ce zice George dau vina pe mine, spun că eu am zis, iar eu atunci sunt ceva de genul «la naiba, nici măcar nu am spus asta». Cel mai rău lucru de până acum a fost când Joan a făcut-o «drogată» pe Courtney Love și ea a crezut că eu am spus asta despre ea. Apoi a declarat într-o emisiune TV că m-a resuscitat făcându-mi respirație gură la gură. Sincer, nu am fost într-o astfel de situație niciodată din cauza drogurilor. A mai spus că aș fi dealer de droguri și multe alte mincuni despre mine”, mai spune Kelly Osbourne.

Ea mai spune că mulți stiliști de la Hollywood îi cer sfaturi vestimentare. „Ei mă întreabă pe mine și îmbracă cele mai bine cotate vedete de la Hollywood ca fiind bine îmbrăcate. Ce e cel mai drăguț e faptul că bărbații de pe stradă și mai ales din aeroport vin la mine și-mi spun că urmăresc emisiunea și mă întreabă ce părere am despre cum sunt îmbrăcați”, mai spune Kelly.

Aceasta spune că printre preferații săi în materie de modă se numără Karl Lagerfeld, Miu Miu și Channel. „Iubesc hainele. Nu sunt genul care spune «nu port asta pentru că nu e de la nu știu ce brand». Îmi place să combin. Trebuie să știi cum să le potrivești. Cel mai bun truc pe care femeile trebuie să-l știe e să nu cheltuiască bani mulți pe haine, să cumpere pantofi frumoși și poșete de calitate și atunci nimeni nu o să-și dea seama ce haine poartă”, mai spune Kelly Osbourne.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri...
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după...
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Unul dintre cei mai diabolici criminali în serie din România, căutat de poliţişti. Petrică Ciucă a...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Gafă de proporţii comisă de Adidas: a creat un model de încălţări în amintirea JO...
Un telescop de pe orbita Pământului, LOVIT de un obiect cu viteză foarte mare
Gestul complet ilegal în România. Ești condamnat pe loc la închisoare și îți pierzi drepturile
Vești teribile de la meteorologi. Totul se schimbă brusc
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Cum a plecat un medic român la război: Tată-meu mi-a dat sabia şi revolverul lui,...