HOROSCOP 2014, pe 7 ianuarie. HOROSCOPUL ZILEI. Care zodii au o zi proastă, conform HOROSCOP 2014

HOROSCOP 2014, pe 7 ianuarie. HOROSCOPUL ZILEI. Care zodii au o zi proastă, conform HOROSCOP 2014
Publicat: 07/01/2014, 07:29
Actualizat: 29/07/2014, 21:36

HOROSCOP 2014, 7 ianuarie.Portalul clubmistic .ro publică HOROSCOP 2014, valabil pentru 7 ianuarie.

Iată care sunt zodiile favorizate și zodiile care trebuie să aibă grijă în săptămâna 7 ianuarie – 12 ianuarie 2014, conform HOROSCOP 2014.

HOROSCOP 2014 7 ianuarie 2014. Berbec

Partenerul de viață are multă răbdare cu dumneavoastră și vă explică o serie de lucruri pe care nu reușiți să le înțelegeți decât cu mare dificultate. În final, îi veți fi recunoscător.

În ceea ce privește întreaga săptămână,atât pe plan amoros cât și pe cel al carierei, îți vei schimba cu ușurință părerile și vei deveni campioană la a încălci până și cele mai simple lucruri. Din fericire, situația este trecătoare și nu va dura foarte mult. Chiar dacă abia s-au încheiat Sărbătorile de iarnă, vei fi tentată să-ți faci deja planuri de vacanță. Ai grijă să nu amesteci sentimentele cu banii, vei avea de pierdut. De asemenea, gândește-te de două ori înainte să împrumuți sau să ceri bani cu împrumut de la prieteni.

HOROSCOP 2014 7 ianuarie 2014.Taur

Munciți într-un ritm susținut chiar și în week-end, dar va mai trece un timp până când veți vedea și roadele acestor acțiuni. Până atunci, trebuie să fiți foarte cumpătat, în ceea ce privește cheltuielile.

În ceea ce privește întreaga săptămână, ai mare grijă de sănătatea ta, însă ferește-te să devii ipohondră, care este o boală la rândul ei. Ia medicamente doar dacă ai nevoie cu adevărat cu ele și neapărat după ce consulți un medic. Vei simți o nepotrivire între obligațiile pe care le ai și ceea ce ți-ai dori să faci cu adevărat. În schimb, pe plan profesional nu vei întâmpina niciun obstacol. Este bine să porți doar discuții profesionale cu colegii, pentru a te feri de unele certuri care ar putea apărea.

HOROSCOP 2014 7 ianuarie 2014.Gemeni

Persoana iubită este în formă și dorește să vă facă și pe dumneavoastră să vă bucurați împreună cu ea. Cum vă cunoaște foarte bine și se pricepe să vă schimbe dispoziția, reușește să obțină ceea ce își dorea.

În ceea ce privește întreaga săptămână,pe plan profesional, există mari șanse să se petreacă evenimente neașteptată. Chiar dacă te vei simți descurajată, nu lua decizii pripite și în niciun caz nu demisiona fără să ai o plasă de siguranță. Ferește-te de excese, mai ales în ceea ce privește fumatul și consumul de alcool. E bine să fii prudentă și să nu te iei decizii la nervi.

HOROSCOP 2014 7 ianuarie 2014.Rac

Trebuie să aveți grijă de un prieten ceva mai timid, care nu știe deloc cum ar trebui să se comporte în societate pentru a lăsa o impresie mai puternică. Trebuie să îi transmiteți ceva mai multă încredere.

În ceea ce privește întreaga săptămână,conjunctura astrală va face ca nervii să-ți fie întinși la maximum. Vei trăi cu senzația că o activitate pe care o întreprinzi este sortită eșecului, iar asta va face ca moralul tău să fie la pământ. Este posibil să te simți săptămâna aceasta atrasă de o persoană care te va fascina. Ai grijă în ceea ce privește finanțele tale: evită problemele financiare care ar putea să te pună în situații neplăcute. Evită și să cheltuiești mulți bani pentru a-ți satisface capriciile.

HOROSCOP 2014 7 ianuarie 2014.Leu

În timp ce vă aflați la o petrecere de Sfântul Ion, descoperiți cu uimire că acolo se află și o persoană pe care o considerați extrem de serioasă și de rezervată. Comportamentul său vă demonstrează că v-ați înșelat total.

În ceea ce privește întreaga săptămână, vei tânji după o relație amoroasă care nu-ți va pretinde foarte multe angajamente și nu va avea viitor. Îți va fi pe plac însă, așa cum este firesc, nu îți vei pune mari speranțe în ea. Va fi o bucurie de moment pe care consideri că o meriți.

HOROSCOP 2014 7 ianuarie 2014.Fecioară

Mergeți și vă distrați împreună cu prietenii, uitând de toate problemele cu care vă confruntați și eliberându-vă de toate emoțiile negative pe care le-ați acumulat în ultimul timp.

În ceea ce privește întreaga săptămână,conjunctura astrală te va face să intri într-o ușoară depresie, iar ciocolata poate fi remediul perfect. Ai grijă însă să nu exagerezi! Pe plan profesional, va fi o săptămână frustrantă. Vei avea multe obligații și sarcini de îndeplinit, iar singura soluție pentru a o scoate cu bine la capăt este să fii extrem de ordonată și să-ți stabilești anumite priorități.

HOROSCOP 2014 7 ianuarie 2014.Balanță

Sunteți echilibrat și liniștit, așa cum își dorește orice adevărată Balanță. Și nu numai orice Balanță, pentru că și nativii altor semne astrale privesc cu admirație la modul în care dumneavoastră reușiți astăzi să vă păstrați stăpânirea de sine, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur.

În ceea ce privește întreaga săptămână, pentru a avea grijă de inima ta și a preveni unele probleme cardiace, încearcă să faci jogging când timpul ți-o permite. Conjunctura astrală este favorabilă pentru planul carierei, însă circumstanțele nu sunt potrivite pentru realizarea unor proiecte mărețe. Cel mai bine este să te ții săptămâna aceasta de sarcinile tale de rutină și să le duci la îndeplinire până în cele mai mici detalii.

HOROSCOP 2014 7 ianuarie 2014.Scorpion

Sunteți extrem de echilibrat în cheltuielile pe care le faceți, astfel încât ar fi o idee foarte bună dacă vi s-ar încredința, pentru o perioadă, bugetul familiei. Astfel, cheltuielile inutile ar fi rapid eliminate.

În ceea ce privește întreaga săptămână, te vei simți agresată de o prietenă care te copleșește cu sfaturi, iar cea mai bună soluție este să-i spui direct în față să înceteze. Vei avea unele realizări pe plan profesional, însă există riscul să te enervezi și să îți pierzi cumpătul. Nu lăsa emoțiile să îți întunece judecată și comportă-te într-un mod cât mai diplomatic.

HOROSCOP 2014 7 ianuarie 2014.Săgetător

Dumneavoastră aveți răbdare cu prietenii, iar ei au, la rândul lor, răbdare cu dumneavoastră. este cea mai potrivită atitudine, pentru că fiecare a făcut, la început de an, câteva promisiuni pe care încă nu și le-a respectat.

În ceea ce privește întreaga săptămână, pe plan profesional, vei avea o săptămână agitată și încărcată de probleme. Luna îți va exacerba impulsurile sexuale și, dacă ești căsătorită, vei fi tentată să ai o aventură extraconjugală. Apelează la voința ta puternică nu pentru a-ți anihila instinctele, ci pentru a le ține sub control mai bine.

HOROSCOP 2014 7ianuarie 2014.Capricorn

Un personaj mult mai experimentat decât dumneavoastră nu vă permite de obicei să vă manifestați în deplină libertate, astfel că încercați să petreceți cât mai mult timp departe de el, pentru a evita să mai fiți eclipsat. Această tactică se dovedește foarte bună, pentru că, într-adevăr, atunci când sunteți singur prindeți ceva mai mult curaj.

În ceea ce privește întreaga săptămână, este o perioadă în care se pot petrece atât lucruri plăcute cât și neplăcute. Vei fi susținută când vei dori să iei decizii, însă există posibilitatea să apară totuși unele probleme în ceea ce privește viața ta sentimentală. Prioritatea ta de căpătâi va rămâne familia.

HOROSCOP 2014 7 ianuarie.Vărsător

În cursul acestei seri are loc un eveniment care vă tulbură mai mult decât ar fi cazul, mai ales dacă ținem cont că nu vă privește în mod direct nici pe dumneavoastră și nici pe vreunul din apropiații dumneavoastră.

În ceea ce privește întreaga săptămână,evită să fii prea posesivă și intransigentă cu membrii familiei tale și, dacă ai, oferă-le copiilor tăi mai multă libertate. Conjunctura astrală îți va amplifica instinctele sexuale în această perioadă, așa că ai grijă să nu cazi pradă tentației și să regreți mai târziu.

HOROSCOP 2014 7 ianuarie.Pești

Vă este frică să vă întâlniți cu o anumită persoană, care obișnuiește să își aroge din meritele dumneavoastră. Decât să ajungeți la conflict, preferați pur și simplu să evitați întâlnirea.

În ceea ce privește întreaga săptămână,sprijinul primit din partea prietenilor va fi de mare ajutor pentru tine. Vei constata cu bucurie că te poți bucura de devotamentul lor și asta te va încuraja să le faci confidențe. Ai grijă, pe planul carierei pot apărea multe capcane. Pe plan financiar, nu te aventura să faci investiții riscante cu gândul la câștiguri mari și facile: rezultatele vor fi catastrofale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Descoperirea care ne face să regândim modul în care a apărut viața pe Pământ”. Ce...
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi...
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Rechinii din largul coastei Braziliei au fost testați pozitiv la cocaină. Experții trag un semnal...
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Vremea 23 iulie - 19 august 2024. De joi, temperaturile scad în toată ţara. Val...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Gafă de proporţii comisă de Adidas: a creat un model de încălţări în amintirea JO...
Un telescop de pe orbita Pământului, LOVIT de un obiect cu viteză foarte mare
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un...
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea...
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la...
Lora sare în apărarea Sânzianei Negru după scandalul de la Electric Castle: ”Bunul simț aruncat...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Sfaturile lui Titu Maiorescu pentru tânărul politician Constantin Argetoianu