HOROSCOP 2014. Cum va fi ziua de 9 ianuarie pentru fiecare zodie, conform HOROSCOP 2014

HOROSCOP 2014. Cum va fi ziua de 9 ianuarie pentru fiecare zodie, conform HOROSCOP 2014
Publicat: 09/01/2014, 11:32
Actualizat: 29/07/2014, 22:21

HOROSCOP 2014. Iată mai jos cum va fi ziua de 9 ianuarie 2014 pentru fiecare zodie, conform HOROSCOP 2014 HOROSCOPUL ZILEI de pe enigmeleuraniei .ro:

HOROSCOP 2014. AFLĂ MAI MULTE DESPRE HOROSCOP PE PAGINA DE FACEBOOK HOROSCOPUL TĂU

HOROSCOP 2014 9 IANUARIE BERBEC

E un moment bun pentru a te elibera de un stres care nu te lasa deloc sa evoluezi spre un scop important. Prea te cramponai in fleacuri, prea te lasai coplesit de nervi si conflicte, dar azi poti intra de bunavoie intr-un proces de purificare interioara de tot ce nu iti este benefic: ganduri negative, nervi, stres, neliniste, temeri. Parca ar veni de undeva de sus o veste buna care te ajuta sa scapi de acele stari care nu te mai ajuta la nimic, deci lasa-te ghidat de aceasta lumina pentru a abandona balastul nefolositor in urma. Priveste spre noul tau eu cu incredere!

HOROSCOP 2014 9 IANUARIETAUR

Apare o schimbare de directie complet neasteptata in planurile tale si, desi pe moment te cam deruteaza, dupa ce iti vei recapata orientarea in spatiu, vei descoperi cat de bine suna acest sens nou. E un noroc chior, profita de el, pentru ca s-ar putea sa nu se mai iveasca altul prea curand, ca atare totul depinde de promptitudinea cu care valorifici aceasta ocazie rarisima. Succesul depinde enorm de cateva aspecte ce tin absolut de sansa: sa fii la locul potrivit in momentul potrivit pentru a primi beneficiile acestui eveniment neasteptat.

HOROSCOP 2014 9 IANUARIEGEMENI

Daca vezi ca toate metodele la care ai apelat nu au dat roade, inseamna ca e nevoie de o abordare complet noua, poate chiar ciudata la prima vedere. Uneori e bine sa ai in buzunar si unele instrumente mai putin obisnuite, sa apelezi la ele cu incredere, pentru ca nu intotdeauna retetele normale, caile arhi-cunoscute sau drumurile batatorite sunt cheia problemei. Dimpotriva: azi vei pune in aplicare o solutie de-a dreptul originala, un pic atipica sau cu un iz de mister, care va duce mult mai repede la nivelul dorit. Deschizi, ca un pionier, drumuri complet noi, deci nu astepta doar sa-i urmezi pe altii.

HOROSCOP 2014 9 IANUARIERAC

Toate s-au asezat bine acasa, atmosfera este din nou placuta, pasnica, armonioasa, pentru ca puneti fiecare in prim plan iubirea care va leaga. Esti cel care inspira liniste si incredere deplina celor dragi, le oferi cuvinte de incurajare, promisiuni clare si tot felul e dovezi care-i asigura pe ceilalti membri ai familiei ca toate merg bine, ca sunteti pe calea cea buna si nimic nu va va lua prin surprindere. Succesul unei zile frumoase in familie depinde si de felul in care ai facut pace cu tine insuti, pentru ca daca tu esti calm, zambitor si multumit de tine, vei reusi sa le inspiri si altora aceeasi impresie.

HOROSCOP 2014 9 IANUARIELEU

In interiorul tau pot exista doua laturi complet diferite, dar care pot coopera foarte bine daca reusesti sa le mentii in echilibru. Nu lasa pe niciuna sa preia conducerea, nici partea optimista, nici pe cea pesimista, nici latura feminina, nici pe cea masculina. Totul in lume este un continuu balans intre extreme si un conflict intre tabere adverse cu scopul de a face pace intre ele, si asta simti si tu acum. O sa puteti castiga ceva mai multi bani daca o sa veniti cu ceva nou la job si o sa perfectati comunicarea cu sefii, ca trebuie ajuns la inima lor. Daca reusesti sa asculti cele doua laturi echitabil si impartial, toate se vor manifesta in limite firesti la momentul potrivit.

HOROSCOP 2014 9 IANUARIEFECIOARA

Nu mai compara oamenii din jurul tau, pentru ca toti, la fel ca si tine, sunt unici in felul lor. Incearca sa nu-i mai judeci pe toti la un loc, nu-i pune in aceeasi oala, pentru ca nici tie nu ti-ar placea sa fii comparat cu o mie de alti oameni care iti seamana in anumite privinte. Treci cu vederea ceea ce nu-ti place si cauta in omul din fata ta acel punct singular care il diferentiaza de restul. Si tu ai un atu doar al tau care ai vrea sa fie remarcat, pus in valoare si apreciat, deci ce nu ai face si tu la fel atunci cand cataloghezi oamenii? Nu esti ca ceilalti, dar nici ceilalti nu sunt ca tine, accepta varietatea!

HOROSCOP 2014 9 IANUARIEBALANTA

Nu te lasa dominat de pesimism, pentru ca ar putea umbri adevarata fata a unor aspecte cu care te intalnesti azi. Unii oameni chiar nu au absolut nimic cu tine, asa cum ai tendinta sa crezi, deci nu vor nici sa te raneasca, nici sa te faca sa suferi. E doar o urma de mania persecutiei care te paste astazi, deoarece vezi in jur doar dusmani care ar dori ceva de la tine. Te inseli! E doar o pasa proasta care are la baza, de fapt, incapacitatea ta de a-ti ierta sau accepta unele defecte, de aceea le arunci asupra celor din jur. Daca tu nu te iubesti asa cum esti, crezi ca asta vine de la ceilalti, or, nu: de la tine vine totul!

HOROSCOP 2014 9 IANUARIE SCORPION

Totul la timpul potrivit, asa se spune, ca atare nu mai incerca sa faci unele lucruri cand crezi tu ca ar fi momentul cel mai bun, pentru ca nu-i asa. Esti gata sa te implici intr-o actiune care nu se potriveste deloc momentului ales, deci sa nu te mire ca nu-ti iese. Nu ai experienta necesara pentru a duce totul la capat cu brio, ci ar mai fi nevoie de un bagaj de cunostinte sau de ceva timp pentru a ajunge la nivel necesar unei reusite. E ca si cum ai dori sa faci un lucru potrivit maturitatii cand tu esti inca un boboc in primii ani de scoala, deci mai ai inca de crescut, de asteptat, de invatat. Ai rabdare si accepta-ti nivelul actual!

HOROSCOP 2014 9 IANUARIE SAGETATOR

Ai stat o vreme blocat intr-o faza care nu mai aducea nimic nou incat te obisnuisesi deja cu ea si ti se parea confortabil asa. Dar nu: e timpul unei schimbari, sa iei taurul de coarne si sa lupti cu acea comoditate in care te complaceai. Nu esti tu genul de om care sa se multumeasca ani de zile cu acelasi nivel static si monoton, ca atare fii pregatit sa renunti la acest confort pentru ceva complet nou. E vremea sa te eliberezi de blocaje, de stagnare, de teama de schimbare, deci numai de tine depinde cum te detasezi de zona blanda a obisnuintei.

HOROSCOP 2014 9 IANUARIECAPRICORN

Brusc, parca se lumineaza orizonturile in fata ta si nu vezi decat lucruri frumoase si luminoase! E o schimbare excelenta de atitudine, care are la baza o stare de fericire si incantare care te cuprinde. Nu esti asa de obicei, tocmai de aceea e o noutate care merita aplaudata, pentru ca reusesti sa asezi la loc de cinste in viata ta cele mai placute aspecte: optimismul, planurile de viitor, increderea in ceilalti, iubirea de oameni si iubirea de sine. Totul porneste de la o viziune noua asupra propriei tale persoane: iti spui in sinea ta ca meriti ce e mai bun, si toate acestea vor veni spre tine in valuri!

HOROSCOP 2014 9 IANUARIEVARSATOR

Nu trata acest impas ca si cum ar fi un capat de drum, pentru ca si hopurile sunt absolut firesti in drumul tau catre scopul cel mare. E bine sa iei o pauza sa te odihnesti sau sa privesti detasat de pe margine cum evolueaza lucrurile, dar fara a renunta la ceea ce ai inceput. Esti in miezul actiunii, mai e pana se vor vedea si rezultatele, dar tocmai pentru ca momentan nu se vad efectele, ai tendinta sa spui ca nu inainteaza nimic. Ba da, daca nu ai fi atat de negativist sau de temator, ai descoperi cat de bine au mers toate. In ciuda piedicii de acum, ai facut pasi mari spre tinta finala, deci continua!

HOROSCOP 2014 9 IANUARIEPESTI

Cand toate iti merg de minune, esti mult mai vesel si mai generos si iti place sa impartasesti bucuria cu ceilalti. Indiferent care ar fi formele de gratitudine pe care le ai la indemana, esti atat de darnic si de bun, incat oferi totul cu inima deschisa. E modul tau de a arata lumii ca esti multumit, ca esti recunoscator pentru tot ce ai primit, o forma altruista de a darui si altora ceva din fericirea ta. Le va face bine si lor aceasta atitudine deschisa, optimista, luminoasa, pentru ca se vor molipsi de la tine de buna dispozitie, de curaj, de determinare si incredere. Esti un exemplu demn de urmat catre fericire!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Dezvăluiri scandaloase în cazul profesoarei de sport care și-a abuzat doi elevi. Cum i-a ademenit...
BAC 2024 | Avem subiectele care au picat la limba maghiară, la proba de azi...
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant...
O fetiță de 3 ani din Constanța a ajuns la spital după ce a mâncat...
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!'...
DIETA-minune a lui Neti Sandu, pe care o respectă cu sfințenie! Ce SECRETE are la...
Ţara din Europa în care un şofer a rămas fără maşină după ce a condus...
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Publicație britanică, despre Dacia Duster: Nu e mastodont electric de 400 CP...
Viktor Orban s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Kremlin, în ciuda criticilor din partea liderilor...
Această INVENȚIE de acum 40.000 de ani a SCHIMBAT ISTORIA MODEI pentru totdeauna!
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Vero Căliman, apariție sexy în costum de baie. Cum arată fosta Fetiță Zurli la plajă....
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe...
Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A...
Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta...
BANCUL ZILEI. Bulă la ora de Anatomie. Profesoara: – Bulă, ce este coloana vertebrală?
Cine este noul prim-ministru al Marii Britanii?
×