HOROSCOP martie 2014. Cum va fi luna martie pentru fiecare zodie, conform HOROSCOP 2014

HOROSCOP martie 2014. Cum va fi luna martie  pentru fiecare zodie, conform HOROSCOP 2014
Publicat: 25/02/2014, 16:36
Actualizat: 29/07/2014, 22:21

HOROSCOP 2014. Iată mai jos cum va fi luna martie2014 pentru fiecare zodie, conform HOROSCOP 2014de pe eastrolog.ro:

HOROSCOP 2014. AFLĂ MAI MULTE DESPRE HOROSCOP PE PAGINA DE FACEBOOK HOROSCOPUL TĂU

HOROSCOP 2014 martie – Berbec

Marte, stăpânul Berbecului, începe să retrogradeze pe 1 martie 2014 taman în casa relațiilor Berbecului. Mișcarea această nenaturală (care persistă până pe 20 mai 2014) anunță o perioada complexă, presărată cu întâmplări insolite, în care cursul evenimentelor o poate lua în direcții neașteptate.

Un alt efect al retrogradării lui Marte în casă relațiilor Berbecului ar putea fi tendința de a reveni asupra trecutului: este posibil să reapară în atenție o relație mai veche sau să fie repuse în discuție subiecte care nu au fost suficient lămurite la vremea lor.

Marte are un caracter pasional, dar și conflictual. Evoluțiile de tipul iubire-ura, gelozie, rivalitate îi sunt specifice.

În rezumat, în martie 2014 Marte îți focalizează energiile în direcția relațiilor, pe care le poate trece prin foc și spadă, spre a vedea cât sunt de rezistente. Dar nu este exclus să-ți aducă și o nouă iubire.

HOROSCOP 2014 martie -Taur

De parcă n-ar fi fost de ajuns prezența restrictivă a lui Saturn în casă cuplului Taurului, Marte (care este stăpânul casei cuplului Taurului) începe să retrogradeze pe 1 martie 2014. Și o va ține așa până pe 20 mai.

Mișcarea retrogradă este nefirească și aducătoare de anomalii, blocaje și alte inconveniente. Trebuie să ai un moral foarte bun sau o relație „beton” că să treci fără zdruncinături peste această perioada.

Și chiar și așa, neplăceri tot pot să apară în martie 2014. Eventualele probleme medicale sau profesionale ale omului de alături îți pot altera armonia personală, și la fel se poate întâmplă dacă trebuie să faceți împreună față unor încercări venite din afară sau unor obligații neplăcute și împovărătoare.

Dar, din fericire, Taurul este un semn robust și norocos, așa încât probabil că totul se va termină până la urmă cu bine.

HOROSCOP 2014 martie – Gemeni

Venus, planetă dragostei și a cuplului, se află, în sfârșit, în poziție favorabilă, după patru luni în care s-a situat într-o zona gri a horoscopului.

Jupiter, stăpânul casei relațiilor Gemenilor, este bine susținut de Soare. Iar Mercur, „șeful” Gemenilor, stă lângă Venus în prima parte a lunii martie 2014, iar în a două parte îi întinde o mâna prietenoasă lui Jupiter.

Nu trebuie să fii savant că să pui firele cap la cap și să tragi concluzia: în martie 2014 îți merge bine în relații.

Stop! Corolarul este valabil doar pentru legăturile stabile și verificate. Iubirile incipiente, amorurile pasionale și aventurile galante pot lua întorsături dramatice, pot fi năbădăioase, aducătoare de bucluc.

În martie 2014, impusul erotic al Gemenilor tinde să fie impulsiv și generator de imprudente. Riscul de boli cu transmitere sexuală nu este de neglijat.

HOROSCOP 2014 martie – Rac

Pe 5 martie 2014 Venus părăsește casă cuplului Racului, unde a stat aproape 4 luni, în condițiile în care, în mod normal, străbate o zodie/casă în circa 4 săptămâni.

Această ședere prelungită a lui Venus în casă cuplului Racului a avut, fără doar și poate, un rost. Cel mai probabil, acela de a-ți atrage atenția asupra unor aspecte ale relației, care trebuiau privite mai îndeaproape.

Se mai poate că rostul șederii prelungite a lui Venus în casă cuplului Racului să fie acela de a-ți preda o lecție de bunăvoința și toleranță, de a te încuraja să înveți să-ți exprimi afecțiunea sau să înveți să o primești. Sau să realizezi ce anume aștepți de la relație și de la omul de alături. Sau altceva. Doar tu vei înțelege, privind în urmă, la evenimentele petrecute din noiembrie încoace, care este mesajul venusian.

De-acum, lucrurile ar trebui să se mai relaxeze. Doar dacă nu cumva Venus a pregătit terenul pentru o nouă iubire.

HOROSCOP 2014 martie – Leu

În sfârșit, după ce s-a lăsat îndelung așteptată, Venus s-a decis să se urnească din casă muncii Leului și să între în casă cuplului. Este o veste bună, fiindcă Venus aduce armonie, afecțiune și seducție, adică exact ce trebuie pentru un început de primăvară fericit.

În plus, la finele lui februarie, Mercur și-a reluat mersul direct, tot în casă cuplului Leului. În martie 2014 comunicarea redevine fluentă, clară și sinceră, ceea ce contribuie considerabil la bună înțelegere.

Prima parte a lunii este cu deosebire propice împărtășirii de impresii și idei, dezbaterii subiectelor ce trebuie examinate, negocierilor, ba chiar și flirtului, schimburilor epistolare sau declarațiilor amoroase.

Toată luna martie 2014 este excelență pentru distracții și socializare și poate facilita întâlnirea unei persoane care va însemna ceva pentru ține.

HOROSCOP 2014 martie – Fecioară

Cu Soarele străbătând casă cuplului Fecioarei, martie 2014 trebuie să fie o luna semnificativă în plan sentimental.

Întâmplările perioadei scot în evidență cât de importantă este pentru ține viață în doi, cât de mult contează această pentru a te simți integrat(a) social, cât de specială este persoană pe care ai ales-o drept pereche.

Pe de altă parte, se poate că omul de alături să se remarce într-un mod deosebit, să aibă un succes, o realizare.

Dacă nu ai o relație, probabil că în martie 2014 resimți mai acut lipsa ei, dar tot acum ai putea avea șanse mai mari să inițiezi o relație.

Tot în martie 2014, Mercur intră pentru a două oară în casă cuplului Fecioarei (a mai făcut o tentativă în prima jumătate a lui februarie). Această insistență este menită să pună la punct unele probleme mai vechi prin analize, deliberări, negocieri.

HOROSCOP 2014 martie – Balanță

Marte a intrat în zodia Balanței în luna decembrie a anului trecut și va stă aici până în iulie 2014. Este o perioada semnificativă în plan relațional, fiindcă Marte este chiar stăpânul casei relațiilor Balanței.

În martie 2014 se întâmplă un lucru special: Marte începe să retrogradeze, ceea ce poate antrena blocaje, tensiuni, îndepărtări, modificări neașteptate ale cursului lucrurilor, răscolirea unor neînțelegeri trecute, reapariția unei vechi iubiri etc.

Mișcarea retrogradă e nefirească, așa că retrogradarea lui Marte poate aduce Balanțelor tot felul de anomalii. Idilele născute acum nu pornesc sub bune auspicii și pot sfârși prost.

Nu este cuminte nici să iei decizii importante cu privire la cuplu. Mai bine așteaptă până pe 20 mai 2014, când Marte își reia mersul normal.

Deocamdată, bucură-te de frumusețea lucrurilor mărunte și nu da amploare incidentelor!

HOROSCOP 2014 martie -Scorpion

Se schimbă puțin atmosfera, se mai împrospătează aerul. După patru luni petrecute în Capricorn, pe 5 martie 2014 Venus, planetă iubirii și stăpână casei cuplului Scorpionului, intră în Vărsător.

Venus în Vărsător are idei mai originale și mai nonconformiste despre dragoste și despre viață în doi; iubește independența, are nevoie de spațiu personal și nu se teme de noile experiențe.

Pe de altă parte, Soarele trece prin casă erotismului și a aventurii Scorpionului, așa că ar putea să-ți aducă o poveste de amor, dacă ai o deschidere în această direcție. O idilă la drum sau cu cineva de departe nu e exclusă.

Dacă ai deja o relație solidă, atunci ar putea fi vorba despre o revigorare a interesului partenerilor, despre o dinamizare a vieții sexuale sau despre curiozitatea de a experimenta ceva nou, exotic.

HOROSCOP 2014 martie – Săgetător

Stăpânul casei cuplului Săgetătorului, Mercur, și-a reluat mersul direct spre finele lunii februarie 2014 și își recăpăta, treptat, viteză de croazieră.

Este o veste bună pentru cuplu, unde se reinstaurează normalitatea, după câteva săptămâni de bâlbâieli, confuzie sau neînțelegeri. Încă mai sunt de pus la punct câteva chestiuni, se pare, dar ești pe drumul cel bun.

O parte din complicațiile trecute ar putea să fi fost legate de casă, părinți sau bunuri imobiliare. Dacă este așa, va trebui să ai grijă cum tratezi aceste subiecte în partea a două a lunii, mai ales după 17 martie 2014.

În această perioada este preferabil să nu se ia decizii importante cu privire la relație, cămin sau familie. Aparențele pot fi înșelătoare, iar judecățile, subiective.

Relațiile noi, pasionale, pot fi marcate de surprize.

HOROSCOP 2014 martie – Capricorn

Venus, planetă iubirii și a cuplului, părăsește zodia Capricornului pe 5 martie 2014, după o ședere de patru luni, de patru ori mai mult decât stă de obicei într-o zodie. Este timpul să privești tabloul de ansamblu, să vezi care este semnificația acestui rar fenomen.

Deși pare curios, plecarea lui Venus din Capricorn s-ar putea să-ți aducă o ușurare. Venus nu s-a simțit confortabil în Capricorn și nu s-a aflat în termeni buni cu celelalte planete.

Rămâi, oricum, cu Jupiter, Marele Benefic, în casă relațiilor Capricornului, iar asta este suficient. În martie 2014, oportunitățile amoroase pot apărea oricând, iar dacă ai o relație, ea poate înflori.

Nu cere însă de la omul de alături mai mult decât este rezonabil să ceri! Exigențele sau pretențiile prea mari pot umbri fericirea.

Dacă apare cumva vreo problema, discut-o! Prin comunicare se poate rezolva aproape orice.

HOROSCOP 2014 martie – Vărsător

Aerul primăvăratic al lui martie 2014 este înmiresmat de parfumul iubirii. Mercur, stăpânul casei pasiunii și a erotismului Vărsătorului, se află chiar în Vărsător, unde pe dată de 5 martie 2014 intră și Venus, planetă dragostei. Te așteaptă o luna senzuală, promițătoare de delicii.

Cu Mercur și Venus alături, devii mai sexy, exerciți o mai mare putere de atracție și fascinație, atragi atenția și seduci fără efort. În același timp, se amplifică afectuozitatea și resimți o mai mare nevoie de apropiere și de tandrețe.

Ți se fac complimente, declarații, ți se ivesc ocazii cu potențial amoros. Poți să cazi ușor în păcat, fiindcă înclinația către plăceri este mare și fiindcă ai o dificultate majoră în a spune „nu” tentațiilor.

Dacă te afli într-o relație trainică, martie 2014 este o luna minunată pentru armonie, comuniune și distracții în doi.

HOROSCOP 2014 martie – Pești

În prima parte a lunii martie 2014, în viață sentimentală a Peștilor nu prea se petrece nimic spectaculos sau, mai bine zis, nu se petrece nimic care să fie vizibil din afară.

Atât Venus, planetă dragostei, cât și Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, sunt „cazați” într-o casă umbrită, discretă, care fie înăbușă, fie camuflează acțiunea. Așa că, cel mai probabil, nu întâmplă mare lucru, ori dacă, totuși, se întâmplă, este ceva ce are o latura secretă, interzisă, ilicită, confuză, cu meandre greu de descifrat.

Lucrurile încep să iasă la lumina în a două parte a lunii martie 2014, odată cu intrarea lui Mercur în zodia Peștilor. Cu toate acestea, mai rămân destule de lămurit până la începutul lui aprilie.

Chiar și așa, nu trebuie să te îngrijorezi prea mult. Jupiter veghează asupra iubirii Peștilor, iar Venus îți pregătește surprize plăcute pentru luna viitoare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Momentul în care un bărbat își dă seama că de 30 de ani locuia lângă...
Horia Tecău, luat pe cameră din bar de șefa de la taxe și impozite Sector...
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat...
„Plecați acasă!”. Turiștii din Barcelona au fost alungați de la terase și atacați cu pistoale...
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Cauza reală a morții lui Marilyn Monroe! Ce s-a întâmplat ore întregi cu trupul neînsufleţit...
Liceul în care un singur elev a luat examenul de Bacalaureat 2024
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ce avere are Serghei Mizil: Fiul fostului demnitar a dezvăluit adevărul despre proveniența banilor săi...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Dacia lucrează la un nou model. Acesta va înlocui un BEST SELLER ce a dominat...
Tarom a anulat mai multe curse „din cauza indisponibilităţii temporare a membrilor echipajului de zbor”....
Imagini DE ARHIVĂ cu valurile de CĂLDURĂ de pe vremuri
Se schimbă iar Codul Rutier. Guvernul a dat ordin. Cine rămâne garantat fără permis
Lovitură de palat. Regina Letizia, în fața dovezilor
Rezultate Bac 2024. Notele de la Bacalaureat, publicate pe edu.ro! Cum se face contestație și...
VIDEO Edu.ro Rezultate BAC 2024: S-au afișat notele. Scrie codul tău și află ce medii...
Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un...
Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu...
BANCUL ZILEI. Bulă, care de-abia şi-a cumpărat o maşină, merge la un service auto: Cât...
Cum învingeau oamenii căldura înainte de aerul condiționat? Foloseau ventilatoare de mână, mergeau la film...
×