ANUL CAPREI DE LEMN a început. Previziuni pentru fiecare zodie în ANUL CAPREI DE LEMN

ANUL CAPREI DE LEMN a început. Previziuni pentru fiecare zodie în ANUL CAPREI DE LEMN
Publicat: 19/02/2015, 17:13

ANUL CAPREI DE LEMN începe miercuri, 19 februarie, la prima Lună Nouă în zodia Vărsătorului, potrivit calendarului chinezesc. ANUL CAPREI DE LEMN se va încheia anul viitor, pe 7 februarie, scrie horoscopurania.ro.

ANUL CAPREI DE LEMN va aduce schimbări profunde pe fiecare palier al vieții. Impulsivitatea, încăpățânarea și imprevizibilitatea sunt doar câteva dintre caracteristicile puternice ale acestui semn zodiacal.

În ANUL CAPREI DE LEMN se vor pretrece, în general, schimbări pozitive. Va exista o tendință ridicată spre schimbarea locului de muncă și a tipului de activitate. Persoanele care prestează muncă fizică grea vor căuta să se implice într-o activitate mai ușoară, în domeniul muncii intelectuale. Abilitățile creative se vor îmbunătăți și vor duce chiar la apariția unor idei de afaceri inovatoare.

ANUL CAPREI DE LEMN va fi unul norocos pentru persoanele foarte active, cărora le place să muncească și să-și urmeze obiectivele. În ANUL CAPREI DE LEMN dorințele li se vor îndeplini celor care au o atitudine pozitivă, sunt ambițioși și perseverenți.

În ANUL CAPREI DE LEMN se vor produce două eclipse totale de soare și două de lună, evenimentele acestea fiind foarte importante. În zilele respective va fi nevoie de prudență, întrucât pe plan profesional și sentimental pot avea loc schimbări nu neapărat pozitive.

Prima eclipsă totală de lună în ANUL CAPREI DE LEMN va avea loc pe 4 aprilie, iar a doua pe 28 septembrie. Ele vor marca sfârșitul unui ciclu de viață în începutul unui ciclu nou. Nu este o perioadă favorabilă proiectelor, așadar activitatea trebuie redusă. În schimn, în această perioadă renunțarea la vicii se poate face mai ușor.

Eclipsa totală de soare din 20 martie, ANUL CAPREI DE LEMN, va activa energia sexuală, ba chiar pot să apară crize de gelozie. Pe de altă parte, eclipsa de soare din 13 septembrie, ANUL CAPREI DE LEMN, va da naștere unor condiții favorabile pentru îmbogățire și achiziționarea de bunuri imobile.

În ANUL CAPREI DE LEMN, cei care se vor căsători vor avea parte de o viață fericită și o relație foarte romantică.

Copiii născuți în ANUL CAPREI DE LEMN vor avea abilitatea de a gândi original, de a se adapta ușor la orice circumstanțe, dar și de a găsi soluțiile potrivite pentru rezolvarea celor mai dificile probleme.

Tot în ANUL CAPREI DE LEMN mulți vor înceta să se gândească doar la partea financiară și vor încerca, în schimb, să-și consolidete starea de sănătate. Pentru a evita stresul, oamenii vor evita conflictele, preferând să rezolve în mod pașnic orice situație neplăcută, mai scrie sursa citată.

ANUL CAPREI DE LEMN. Ce rezervă 2015 pentru fiecare zodie

ANUL CAPREI DE LEMN. Berbec

Urmează un an foarte bun pentru studii și călătorii lungi. În ANUL CAPREI DE LEMN mintea vă va fi foarte preocupată de tainele vieții. Veți fi aproape cei mai înțelepți nativi din tot zodiacul.

În prima parte a anului vă faceți noi cunoștințe care vă vor fi de folos la un moment dat. Faceți prietenii benefice, persoanele cu care intrați în contact în această perioadă fiindu-vă de ajutor în viitor.

Februarie și martie sunt luni dinamice și eficiente în ANUL CAPREI DE LEMN. Bineînteles că nu totul se petrece fară efort. Pentru mulți dintre dumneavoastră, strădaniile și responsabilitățile vizează studiile și călătoriile de rutină (navetă, delegații etc.) Profesional, drumul spre afirmare este liber și ambiția vă poartă în sus, încet și sigur. Nu faceți salturi mari deocamdată, dar nici nu vi se pun piedici. Va trebui să vă păziți spatele însă, pentru că pot exista dușmani hotarâți și tenace, care încearcă să vă „lucreze” în ascuns. Din fericire, aceștia nu vă pot face prea mult rău.

Din toamnă, succesele profesionale vin și mai ușor, odată cu creșterea optimismului și cu apariția unor noi interese și a unor noi cunoștințe printre oameni interesanți, cu vederi la fel de largi și de îndrăznețe ca ale dumneavoastră.

Pe planul sentimental, în ANUL CAPREI DE LEMN, tindeți să deveniți foarte selectivi și să faceți „epurări” printre cunostințe, păstrându-le doar pe acelea care vă par cu adevărat valoroase. Nici în cuplu nu prea sunteți dispuși către concesii și aveți cerințe destul de exigențe de la partener. Cei care sunt singuri, nu doresc să se lege decât dacă întâlnesc pe cineva serios, demn de încredere. Mulți Berbeci vor simți chiar nevoia de singurătate.

În ceea ce privește sănătatea, sunt câteva probleme cu care vă puteți confrunta în ANUL CAPREI DE LEMN: obezitatea, bolile de ficat, colesterolul și excesele. Berbecii cu predispoziții în acest sens vor trebui neapărat să ia măsuri.

ANUL CAPREI DE LEMN. Taur

ANUL CAPREI DE LEMN este excelent pentru demararea unor acțiuni importante, inclusiv pentru începerea, continuarea sau reluarea studiilor. Vârsta nu conteazâ, atata timp cât studiile vă pot aduce avantaje. Lunile de maximâ inițiativă și eficiență sunt august și septembrie.

Prima parte a anului este o perioadă în care multe vise pot prinde contur. Faceți planuri noi, se nasc speranțe și mai mari în sufletul dumneavoastră și priviți cu multă încredere spre viitor. Vă simtiți liber în tot ce faceți, nu aveți limite sau restricții și vă manifestați după propria voință, independent și încrezător în propriile acțiuni. Primiți sfaturi de la persoane competente în activitate de consiliere: consilieri juridici, financiari, profesori, care vă vor oferi o anume ghidare pentru continuitatea unor proiecte.

Pe plan financiar, ANUL CAPREI DE LEMN este un an generos. În mod sigur nu rămâneți cu buzunarul gol. Dacă știți că meritați, puteți chiar să cereți o bursă sau o mărire de salariu, pentru că aveți șanse mari să vi se acorde. Martie ar fi o lună potrivită, dar nu singura.

În septembrie pare a fi un moment favorabil schimbărilor radicale în plan profesional: schimbarea locului de muncă, avansare pe o altă treaptă ierarhică, extinderea clientelei. Veți intui foarte bine persoanele de care este bine să vă apropiați pentru a fi sprijiniți. Veți lega prietenii foarte puternice, mai ales cu bărbați și persoane mai în vârstă.

Șansele de căsătorie, pentru cei singuri, cresc major. Pentru cei deja căsătoriți, ANUL CAPREI DE LEMN este un moment bun pentru armonizarea energiilor în cuplu, orice problemă anterioară – conflicte, dezechilibre – ajungând mai ușor la consens.

Sănătatea dumneavoastră este la cote maxime, orice problemă anterioară putând fi depășită cu succes. Vă îmbunatățiți modul de alimentație, încercând un regim nou, ce poate da roade benefice.

ANUL CAPREI DE LEMN. Gemeni

Astrele spun că în ANUL CAPREI DE LEMN veți încerca ceea ce v-a fost teama să încercați demult: să faceți schimbări pe toate planurile care nu vă aduc satisfacții, să nu mai asteptați ca alții să ia decizii în locul dumneavoastră și să luptați să faceți din viață exact ce vă doriți.

Veți fi supuși și la unele încercări. Nu e cazul să vă descurajați, pentru că, până la urmă, viața este o luptă continuă. După primele 6 luni ale acestui an, lucrurile se vor mai relaxa într-o oarecare măsură.

În privinta banilor, situația dumneavoastră este cam încurcată în ANUL CAPREI DE LEMN: unele resurse secundare pot fi întrerupte sau diminuate, pot apărea dificultăți legate de o împărțire (partaj, succesiune) care nu vă avantajează; apoi, anumite obligații financiare devin împovărătoare, secătuindu-vă bugetul (rate, chirii, taxe etc.); în plus, aveți tendința de a cheltui mai mult decât vă permite punga.

În luna iulie este posibil să vă încercați norocul pe alte meleaguri. Sunteți foarte atrași de străinătate și, din a doua parte a anului, vă puteți face curaj în acest sens.

ANUL CAPREI DE LEMN poate aduce schimbări majore în plan profesional, cum ar fi o reprofilare, un curs de specializare, o altă direcție, o altă profesiune, o altă funcție. Se pun alte baze ale evoluției dumneavoastră socio-profesionale. Vă bucurați de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior.

Luna octombrie deschide o perioadă benefică asocierilor de orice fel. Nu mai doriți să fiți singur și ieșiți în întâmpinarea celorlalți cu mai mult interes.

Acordați mai mare atenție aspectului dumneavoastră fizic, investiți mai mult în ceea ce formează imaginea dumneavoastră publică. Anul descrie o etapă bună a vieții dumneavoastră, priviți totul cu încredere și optimism. Sunt câteva luni de succes în plan sentimental. Aveți alături de dumneavoastră persoana care poate răspunde pozitiv iubirii dumneavoastră.

Sănătatea, mai ales de la finalul lunii martie până la începutul lui septembrie, va fi cât se poate de bună. La starea dumneavoastră foarte bună va contribui și faptul că veți face mult sport din plăcere.

ANUL CAPREI DE LEMN. Rac

La începutul anului sunteti mult mai comunicativ, mai deschis, mai jovial, vorbiți și scrieți cu mult aplomb, întreținei relații armonioase cu lumea. Sunteți o prezență agreabilă în anturajul dumneavoastră apropiat, reușind să-i influentați pozitiv și pe ceilalți. Șansa dumneavoastră stă în comunicare în ANUL CAPREI DE LEMN, deci trebuie să găsiți o modalitate de a comunica lumii ce aveți de spus.

Luna martie va aduce mai multă siguranță de sine, dar aveți tendința să munciți mult prea mult și există pericolul de a vă epuiza. Din pacate, nu veți putea să vă afirmați încă pe măsura eforturilor depuse și veți fi dezamăgiți.

În ANUL CAPREI DE LEMN, viața dumneavoastră va fi puternic influențată de sectorul fiananciar. Sunt previzibile creșteri ale veniturilor, dar este bine să nu vă bazați pe câștiguri picate din cer, pentru că veți munci pentru fiecare bănuț.

De la sfârșitul lui septembrie, Racii încep să primească însărcinari tot mai importante, puterea lor de muncă sporește și începe să se întrevadă o reușită însemnată pe plan profesional. Octombrie aduce evenimente importante în acest sens.

Pentru unii, ANUL CAPREI DE LEMN este un moment ideal pentru studiu, li se oferă șansa de a învăța ceva nou și atractiv, pentru alții este un moment ideal de a deveni părinți, simțind mai mult ca oricând nevoia de a avea copii cărora să le oferiți grija și dragostea de care sunteți capabil.

Din punct de vedere sentimental, preferați libertatea, dar veți ști să vă asumați responsabilitatea într-o relație. Aveți o inimă foarte mare și foarte romantică, așa că nu ne temem că nu veți avea povești minunate la finalul acestui an. Oricum, devenți ceva mai stabili.

Sănătatea vă poate juca feste, mai ales în prima jumătate a anului. Sunt posibile intervenții chirurgicale.

ANUL CAPREI DE LEMN. Leu

Ați priceput deja, din anul care tocmai a trecut, că nu puteți trăi singuri pe aceasta planetă, încercând în același timp toate bucuriile specific umane. Până și faptul că iubirea nu trece doar prin stomac nu mai este un lucru de neinteles pentru dumneavoastra. V-a luat ceva timp să înțelegeți.

ANUL CAPREI DE LEMN debutează cu probleme financiare serioase, fapt ce va face ceva mai pesimiști. În ceea ce privește munca, deși nimic nu este simplu și apar destule dificultăți, până în octombrie sunt șanse maxime să apară cel puțin o reușită adevarată. Afacerile prospera în ANUL CAPREI DE LEMN datorita unor asocieri sau colaborari de succes, de aceea trebuie să acceptați relationarea cu ceilalți.

Un plan ce părea blocat fără ieșire in anii anteriori, poate cunoaste acum o redresare fantastica si o revenire la normal. Unele lucruri ce pareau definitiv pierdute pot reveni acum în prim planul atenției dumneavoastră cu mari șanse de evoluție pozitivă.

În ANUL CAPREI DE LEMN deveniți o persoană populară, cu mulți prieteni, dar s-ar putea ca în anturaj să se strecoare uneori și „paraziți” care să profite de bunavoința dumneavoastră. Mai glumeț și mai simpatic, sunteți atras acum mai mult de petreceri, distracții, serbări, bucurându-vă de companii plăcute.

Viața dumneavoastră sentimentală va fi plină de aventuri. Femeile pot avea legături cu bărbați din străinatate. Viața familială va înflori, mai ales din luna iulie. În această perioada puteți găzdui la dumneavoastră persoane din străinatate. Leii celibatari vor duce dorul unei case pline de copii.

În final, cel mai important avertisment pentru ANUL CAPREI DE LEMN: sănătatea nu trebuie în niciun caz neglijată în 2015. Chiar dacă vă simtiți în formă, tot ar fi bine să faceți un control general.

ANUL CAPREI DE LEMN. Fecioară

Nativilor le reușește în 2015 aproape tot ce își pun in minte, mai ales în chestiunile cu adevărat importante. ANUL CAPREI DE LEMN este un an deosebit, care aduce noi idealuri, noi prieteni, proiecte de viitor mai îndrăznețe. Este un an bun și pentru suflet (cu excepția lunii septembrie, care poate aduce dezamăgire în relațiile de cuplu) fiindcă se pot petrece evenimente fericite, cum ar fi o poveste de dragoste, apariția unei sarcini dorite sau nasterea unui copil în familie.

ANUL CAPREI DE LEMN este o perioadă de adevarată strălucire pentru dumneavoastră, radiați energie și căldurp. Vă manifestați personalitatea cu fermitate și vă puteți remarca ușor, ieșind mai mult ca oricând în lumina reflectoarelor.

Profesional, ANUL CAPREI DE LEMN este unul dintre acei ani în care lucrurile se stabilizeaza și merg aproape de la sine pe făgașul potrivit. Este urmarea firească a reușitelor din ultima vreme. Și încă mai este loc pentru împlinirea speranțelor, mai ales că Fecioarele se bucură de simpatia și sprijinul unor personaje influente.

În lunile mai si iunie pot aparea incurcaturi. În aceste perioade, Fecioarelor li se recomandă să se abțină de la împrumuturi și investiții și să fie foarte vigilente în legatură cu veniturile partenerului.

Pentru toate Fecioarele, indiferent de data nașterii, ANUL CAPREI DE LEMN oferă ocazii de progres pe plan profesional, de avansare și îmbunătățire a statutului.

Relațional, lunile aprilie, mai și iunie pot fi delicate pentru partener sau pentru cuplu în sine. Iar daca în perioada respectivă apare o nouă dragoste, nu trebuie să vă entuziasmați prea tare, fiindcă nu sunt șanse să dureze. Cei care intenționează să se căsătorească în ANUL CAPREI DE LEMN, ar face bine să nu-și fixeze nunta în această perioadă. Sfatul este valabil, de altfel, pentru orice alt fel de contract sau alianță.

Chiar dacă în acest an aveți un organism rezistent, menajați-vă! Energia fizică pe care o aveți este considerabilă și poate să determine un interes crescut pentru sport.

ANUL CAPREI DE LEMN. Balanță

ANUL CAPREI DE LEMN este pentru Balanțe un an strategic, de decizii importante și stabilizare profesionala sau sociala, un an de temelie. Cu o condiție: sa aiba multa rabdare și tenacitate, fiindca nimic nu se obține prea simplu.

În acest an, nativii acestei zodii se pot astepta la orice. Poate fi cea mai revoluționară perioadă din viață, cu evenimente bruște și neprevăzute, cu conjuncturi ieșite din comun, cu schimbări radicale. Fie că își dau seama sau nu, ele caută, de fapt, libertatea, noul și originalul.

Muncile banale și stereotipe le vor exaspera în ANUL CAPREI DE LEMN, deci trebuie să se orienteze către preocupări care să le solicite creativitatea, originalitatea și ingeniozitatea sau către un loc de munca în care să aibă cât mai multă libertate de mișcare.

Pe plan profesional, Balanțele au din toamnă o mare îndemanare în a întoarce situațiile în favoarea lor. Prind din zbor ocaziile favorabile și le exploatează cu abilitate și înțelepciune. În ANUL CAPREI DE LEMN își fac proiecte și privesc cu mai multă îndrăzneală spre viitor.

În plan financiar nu trebuie să vă așteptați la îmbogățiri spectaculoase.

În ANUL CAPREI DE LEMN cuplul îl sustineți cu zâmbetul pe buze chiar dacă nu arareori apar momente de încordare datorate în special răcelii de care dă dovadă partenerul sau din cauza distanței de la care sunteți nevoiți să vă susțineți iubirea. Relațiile mai vechi vor rezista cu brio acestui test, cele mai recente ar putea avea oarecum de suferit, dar totul depinde de dumneavoastră și de el/ ea, astrele neavând prea multe de spus în acest moment despre viitorul acestor cupluri.

Cu sănătatea, în ANUL CAPREI DE LEMN ar putea avea mari probleme nativii sensibili la schimbări de temperatură. Răcelile vor fi frecvente.

ANUL CAPREI DE LEMN. Scorpion

Ocupați să demonstrați cat mai mult cat de capabili sunteti în plan profesional, veți neglija complet viața de familie. Nu înseamnă însă ca acesta este în pericol de destrămare, ci doar că răceala cauzată de griji, stres și oboseală se va instala în acest plan pentru vreme înlungată. Nu fugiți însă de relații sociale care să vă ajute să prosperați, să avansați și să călătoriți mult. Va trebui să fiți foarte stăpâni de pe dumneavoastră, să țineți permanent legătura cu colaboratorii, să fiți foarte sistematizați și riguroși.

În plan material nu duceti lipsă de prea multe. E drept ca v-ați dori să aveți mai mulți bani, să vă permiteți mai multe, dar aveți mai mult decât au alții, iar asta ar trebui să vă mulțumească.

Partea cea mai neplăcută în ANUL CAPREI DE LEMN este aceea ca la serviciu sunteți apreciati mai mult în vorbe, lăudați și dați drept exemplu, dar primele, avansarile și recunoașterile oficiale se lasăasteptate. Treceți însă cu bine și peste aceste teste psihice, menite să vă pună la încercarea răbdarea și tenacitatea.

Un punct „fierbinte” în ANUL CAPREI DE LEMN este cuplul. Apare nevoia de transformare, de regândire a relației sau a modului de raportare la partener. Scorpionii disponibili sufletește pot trăi o nouă pasiune, pot face cunoștință cu aspecte nebănuite ale sexualității lor.

În cazul Scorpionilor care au un partener stabil, este posibil ca acesta sa treaca prin momente dificile. În fine, pentru cei care se zbat într-o relație problematică, ANUL CAPREI DE LEMN deschide calea spre despărțirea eliberatoare.

Sănătatea ar putea avea oarecum de suferit din cauza oboselii psihice și intelectuale la care vă supuneți. O alimentație adecvată, puțin sport și vitaminele și mineralele necesare v-ar susține însă tonusul și puterea de a merge nestingheriți mai departe.

ANUL CAPREI DE LEMN. Săgetător

Sensibili și putin cam prea încăpățânați, anul acesta țineși neapărat să aratați cu degetul spre cei care v-au rănit în trecut. În inimă i-ați iertat complet dar vreți neapărat să țineți minte pentru totdeauna ce vi s-a întâmplat, în speranța că veți ști să vă feriți pe viitor.

Familia va fi centrul universului multora dintre dumneavoastră în ANUL CAPREI DE LEMN, chiar daca ritmul de lucru pe care vi l-ati autoimpus vă va răpi mult din timpul de petrecut în sânul familiei.

Prima parte din ANUL CAPREI DE LEMN favorizează cu precădere realizările dobândite prin seriozitate și muncă. Partea doua a anului este mai bogată în surprize, în întâmplări neașteptate, în posibilități ivite pe negândite, în ocazii care vă îmboldesc să adoptați noi modalități de acțiuni, mai moderne sau mai originale.

Pe tot parcursul anului, anumite planete vor influența major viața dumneavoastră. Pot aduce un eveniment de destin prin care viața dumneavoastră capată o altă culoare. Atunci veți cunoaște o altă fațetă a propriei dumneavoastre personalități, poate în alte condiții de viata, in care energia dumneavoastra devine maxima, cheful de a trai la fel si descoperiti dintr-o dată ca o latură a personalității dumneavoastra nu a fost suficient folosită. Va fi momentul revelarii unei alte identități, practic după acele luni descoperind că ați devenit altul.

În ANUL CAPREI DE LEMN, una dintre lecțiile principale pe care le aveți de învățat este dominarea agresivității și a posesivității în relațiile cu persoana iubită. Va trebui să învățați ce este constanta și profunzimea sentimentelor și va trebui să vă dominați instinctele sexuale deosebit de puternice. Activitatea sportivă vă va face foarte mult bine, pentru că vă va consuma excesul de energie.

Cu sănătatea toate ar fi bune și frumoase daca ați reuși să gasiți timp să consultați doctorii atunci când problemele sunt doar la început, nu abia când se agravează.

ANUL CAPREI DE LEMN. Capricorn

Fiind multumiți de dumneavoastră înșivă și de cei care vă înconjoară, ANUL CAPREI DE LEMN ar putea fi pentru dumneavoastra cel puțin la fel de bun ca precedentul. Nimic nu va poate induce ganduri negre, nimic nu ar trebui să vă deprime sau să vă producă sentimente negative.

Mândri în sinea dumneavoastră de ceea ce sunteți, adorat de unii și constestați tacit de foarte mulți, continuați și în acest an maniera explozivăde a-i trata pe cei din jur.

ANUL CAPREI DE LEMN vă este avantajos pe multe planuri, așa că nu ar trebui să ezitați când vi se fac anumite propuneri. Aveți ocazia de a vă pune în practica ideile, de a fi susținuți de oameni deosebiți, de a realiza ceea ce nici nu visați în anii anteriori.

Cei care n-au serviciu, au șanse mari să-și găsească, iar cei care au deja, își mai pot găsi încă unul. În unele cazuri, s-ar putea ca la originea realizarilor profesionale să se afle un eșec, dar care se transformă până la urmă într-un mare salt înainte.

Din toamnă, apar asocieri și colaborări profitabile, noi cunoștințe utile, mai mulți clienți și contracte bune.

În familie, important pentru dumneavoastră în ANUL CAPREI DE LEMN este ca nimeni să nu se simtă neglijat, așa că vă revărsați toată dragostea asupra celor care înseamnă cu adevărat ceva pentru dumneavoastră. Prietenii vă sunt mai dragi ca niciodată, dar familia rămâne totuși pe primul loc.

În ANUL CAPREI DE LEMN, în cuplu treceți printr-o perioada deosebit de benefică, plină de înțelegere și dăruire, de tot ce își poate dori un om. Nu par a se isca nici un fel de furtuni cu excepția micilor împunsături de îndrăgostiți. Chiar și Capricornii implicați de ani de zile într-o relație sentimentală ce părea a se fi deteriorat vor avea parte de liniște, seninătate și înțelegere.

Sănătatea ar putea să vă dea bătai de cap și să ia turnuri neașteptate – și neplăcute – în cazul exceselor alimentare care s-ar putea solda cu erupții cutanate, eczeme sau indigestii grave.

ANUL CAPREI DE LEMN. Vărsător

În general indeciși și totusi echilibrați în hotărâri, nativii Vărsători vor lua anul acesta prin surprindere pe cei care îi cunosc: vor lua decizii majore, care vor schimba în mare măsură viața lor dar oarecum și pe a celor din jur. Una peste alta, vreți să iesiți din anonimat, doriți să demonstrați că puteți mai mult, și sigur veți reuși, căci astrele vă călăuzesc.

Luna martie este un punct de cotitură maximă pentru o mare parte dintre dumneavoastră, un contract de muncă nou fiind cel mai probabil șansa dumneavoastră de a rezolva multe dintre problemele care vă frământa.

Unii Vărsatori care își aleg obiective serioase și nu caută succesul imediat, pot să avanseze binișor în ANUL CAPREI DE LEMN, dacă acționează cu diplomație. Există unele domenii în care chiar au șanse foarte frumoase: studiile, comunicarea, călătoriile și activitatea mentală.

Imaginea dumneavoastră publică se îmbunătățește, începeți să cunoasteți persoane în care vă puneți unele umbre de speranță, în special dacă lucrează în domenii profesionale înrudite cu ale dumneavoastră.

În plan social, în ANUL CAPREI DE LEMN, s-ar putea spune ca nimic nu iese din limitele normalului. Aveți însă prea puțin timp liber și pe acesta se cuvine să i-l acordați mai mult familiei. Oricum, se pare că multe dintre prieteniile dumneavoastră vechi s-au răcit, fie din cauza distanței, fie a anturajului. Ar trebui să nu uitați însă de ei. Prietenii noi sunt puțini.

În ANUL CAPREI DE LEMN, familia nu joacă un rol deosebit de important în deciziile dumneavoastră, câci tindeți să hotărâți singuri ce doriți să faceți. Nu îi va plăcea deloc însă acest lucru partenerului de viață. Nici părinții nu vor fi încântați de atitudinea dumneavoastră. Important este totuși să vă sfătuiți cu partenerul de cuplu atunci când decideți ceva în numele amândurora.

Sănătatea ar trebui îngrijită ceva mai mult, sportul fiind cel mai indicat pentru dumneavoastră. Evitați tratamentele „după ureche”, dar nici nu mergeți la medic pentru cea mai mică migrenă!

ANUL CAPREI DE LEMN. Pești

În general, ANUL CAPREI DE LEMN va fi bun. Nu vă este teamă de muncă, atâta vreme cât știți că veți avea câștiguri pe măsură și vă veți orienta să legați prietenii cu persoane foarte influente.

Veți pune bazele unui nou început pe toate planurile. Vreți ca viața dumneavoastră să ia cursul pe care vi l-ați dorit dintotdeauna și ferească Dumnezeu să încerce cineva să vi se opună!

Studiați mult, citiți mult, sunteți atras de latura abstractă a vieții, eliberându-vă de cotidian. În ANUL CAPREI DE LEMN intrați într-o altă lume în care acumulați multe informații noi, utile evoluției dumneavoastră intelectuale și spirituale.

În plan profesional, intuiția, sentimentul responsabilității, aspirația către progres, puterea imaginației, dar și încăpățânarea nativă vă ofera noi oportunități de avansare. Ca și anul trecut, important este sa vă bazati pe propriile dumneavoastră forțe chiar dacă nu este absolut necesar să va spetiți muncind. Banii sosesc încet dar sigur și cu certitudine veți reuși să economisiți destul de mult.

Banii vin și pleacă în ANUL CAPREI DE LEMN, dar vă raman suficienți cât să începeți să faceți economii pe care vă veți putea baza mai târziu, pe la sfârșitul anului. Veți reuși să ajutați financiar și câțiva amici care nici nu se așteaptă la un asemenea gest din partea dumneavoastră. Important este că reușiți să vă faceți noi prieteni, dar nu unii „cumpărați”, ci unii care vă vor fi cu adevarat recunoscători și apropiați sufletește vreme îndelungată.

Nespus de fericiți vă veți simți în cadrul cuplului și ar trebui să îi spuneți acest lucru și partenerului de viață care începe să aibă unele îndoieli în privința sentimentelor dumneavoastră. Există totuși și persoane din afara cuplului care încearcă de vreme lungă să vă destrame relația.. Important este să reușiți să treceți peste capcanele întinse de rău-voitori.

În ceea ce privește sănătatea, în ANUL CAPREI DE LEMN țineți sub control tensiunea arterială, evitați stresul prelungit și oboseala intelectuală excesivă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un tsunami uriaș s-ar putea produce în Marea Mediterană până în 2030. Experții au avertizat...
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat...
Un copil pierdut acum 28 de ani într-o gară chineză și adoptat în Olanda începe...
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Până la ce vârstă ar trebui să trăiești pentru a te bucura de întreaga contribuție...
Tânăr bătut și băgat cu forța în portbagaj de cinci rude. Agresorii au altă variantă...
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 8 iulie. Ce temperaturi vom...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Publicație britanică, despre Dacia Duster: Nu e mastodont electric de 400 CP...
Companiile Leonardo din Italia şi Rheinmetall din Germania vor să construiască cel mai puternic tanc...
Forme CIUDATE, observate în atmosfera superioară a Pământului
Se poate rămâne imediat FĂRĂ PERMIS. Anunț venit astăzi, 7 IULIE: Prevederi imposibil de aplicat
John Cena se pregătește să se retragă din wrestling. Ce și-a propus
Grasu XXL, în lacrimi pe scena de la Neversea 2024. Artistul a reușit cu greu...
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe...
Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu...
Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta...
BANCUL ZILEI. Bulă la ora de Anatomie. Profesoara: – Bulă, ce este coloana vertebrală?
„Celulele timpului” din creier ar putea fi mai cruciale decât am crezut vreodată
×