Pizza, mâncare chinezească sau alte diverse produse fast food – asta obișnuia să comande un jurnalist american să comande atunci când nu avea timp să gătească.
Conștient însă că nu este tocmai sănătos să aibă un astfel de regim alimentar, Sam Colt a continuat să caute în permanență diverse firme care livrează mâncare. Așa a descoperit „Sprig”, un mic start-up care, în cele din urmă, l-a convins să-și regândească obiceiurile.
„Nu mănânc întotdeauna sănătos. Dar uneori lucrurile pe care le faci cel mai ușor nu sunt cele mai bune pentru tine. Când nu știu ce să fac, îmi pornesc iPhone-ul”, a povestit bărbatul într-un material publicat de Businss Insider.
„De obicei comand pizza, barbecue sau ceva la fel de nesănătos. De aceea am fost atât de entuziasmat să încerc serviciile Sprig, un firmă mică, abia lansată, care livrează mâncare sănătoasă și hrănitoare. Unul dintre bucătarii de acolo, Nate Keller, a lucrat înainte la Google. (…) Ceea ce diferențiază compania aceasta de altele similare este faptul că toată mâncarea este făcută în casă”, a mai explicat el.
FOTO: Business Insider
Așadar, într-una din zile, Sam a accesat aplicația Sprig pentru a face o comandă. A analizat meniul apoi, după câțiva pași simpli și mai puțin de jumătate de oră de așteptare, își servea deja masa.
„Mâncarea a ajuns, în mod surprinzător, în doar 20 de minute (…). Am deschis cutia și am fost surprins să văd că produsul pe care îl comandasem arăta exact ca în pozele pe care le văzusem în aplicația Sprig”, a spus jurnalistul.
„Mi-a plăcut foarte mult pentru că mâncarea avea un gust extraordinar (…) Poate credeți că un start-up care face mâncare atât de bună are prețuri ridicate, dar aici nu este cazul. Întreaga mea masă, inclusiv livrarea și bacșișul, a costat 14,95 dolari. Aș fi putut cheltui mult mai mult de atât într-un restaurant sau la vreunul dintre competitorii Sprig. Nu îmi permit să procedez așa în fiecare zi, însă Sprig mi-a oferit posibilitatea de a evita aceleași produse obișnuite nesănătoase pe care le comandam altădată. M-a făcut ca acum să vreau să știu valoarea nutrițională a tot ceea ce mănânc. Iar acesta este un serviciu pentru care sunt bucuros să plătesc”, a adăugat Sam Colt în cele din urmă.