Parcul auto-moto-velo al parlamentarilor. Cele mai ciudate autovehicule din declarațiile de avere ale aleșilor

Parcul auto-moto-velo al parlamentarilor. Cele mai ciudate autovehicule din declarațiile de avere ale aleșilor
Publicat: 14/08/2015, 11:38

Deputații și senatorii dețin, conform ultimelor declarații de avere afișate pe site-urile celor două Camere, pe lângă autoturisme, și motociclete, bărci de agrement, de pescuit, ATV -uri. Unii dintre ei au tractoare, semănătoare, remorci și autoutilitare.

Astfel, ministrul Muncii, Rovana Plumb, deputat PSD, are trecută în declarația de avere un motoscuter Malagutti fabricat în 2003, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu are o motocicletă Triumph din 1996, iar senatorului PSD Ilie Sârbu, liderul grupului PSD – un ATV Can- am Commander din 2012.

Deputatul PSD Sorin Grindeanu are un motociclu ATW din 2009, deputatul PNL Dan Motreanu are un motociclu Aprilia din 2008, iar fostul tenismen, Ilie Năstase, senator UNPR – o motocicletă din 2009, primită cadou.

Deputatul de la minorități, Ionel Stancu, deține un motociclu Kavasaki din 2001 și Mihai Weber PSD o motocicletă Kawasaki. Deputatul Valentin Boboc are două motorete, una Mobra din 1967, alta Piaggio din 2001 și o remorcă Imadria din 1986

Ovidiu Iane, deputat PSD, are menționată în declarația de avere, o motocicletă Yamaha, la fel și senatorul Nicolae Bădălău, în timp ce, deputatul PSD Eduard Martin are două motociclete Yamaha din 2004 și 2006, iar Călin Potor PSD are o motocicletă Aprilia Sacrabeo din 2001.

Deputatul Cristian Buican are cvadriciclu Barosa din 2003, două remorci și o rulotă Baily din 1990, senatorul Laszlo Attila are două ATV marca LINHAI din 2006 și o motocicletă MZ din 2003, iar senatorul Marius Pașcan are un moped PIAGGIO din 2001.

Senatorul Florinel Butnaru deține motocicletă IJ și o autoutilitară Renault Trafic, din 1998, respectiv 1999, iar senatorul Valentin Calcan o motocicletă BMW F65OST din 1997.
Bărci cu motor, mărcile Fibeline și Cobalt, au Eugen Nicolicea, deputat UNPR și, respectiv, Mircea Lubanovici, deputat PNL

Deputatul PNL Raluca Surdu are un skijet și peridoc, marca Bombardier, fabricat în 2008 și o barcă și peridoc, marca Malibu din 2009, cumpărate în 2013, în timp ce deputatul PSD, Angel Tîlver, are o barcă de pescuit Laguna.

Două bărci Papuc deține deputatul PSD Marcel Ciolacu, iar senatorul Gabriela Crețu – o barcă de pescuit cu motor Black Sea Fishing, fabricată în 2010. Senatorul Marius Nicoară are trecută în declarația de avere o barcă de agrement VOLVO PENTA din 1988, senatorul Corneliu Popescu – o barcă din fibră de 4 persoane din 1992, iar senatorul Doina Tudor are o barca cu motor Janneau din 2003 și două remorci din 2003 și 2006

Sunt și parlamentari care au în zona de atenție agricultura, aceștia având mai multe utilaje agricole. Deputatul PSD Avram Marian deține trei tractoare și 10 mașini agricole: disc, semănători, plug și o remorcă, iar deputatul Maria Dragomir are două grape cu discuri, două tractoare și o semănătoare din 2000.

Și deputatul Dumitru Gireadă are trecute în declarația de avere șase utilaje agricole și două tractoare, iar Florian Nicolae are 5 tractoare, o motocicletă Ducati, 4 remorci agricole și o rulotă, marca Turist.

Câte două tractoare au și deputații Klemen Attila, Adrian Mocanu, Ioan Roman, care mai are și o autocamionetă Fiat Ducatti, câte un tractor au deputații Iuliu Nosa, Seres Denes și senatorul Teiu Păunescu, în timp ce senatorul Nicolae Vlad Popa are un tractor U45 din 1985 moștenire și un motocultor cumpărat din 2014.

O remorcă utilitară primită moștenire de către soț are deputatul PNL Cristina Pocora, iar deputatul Roxana Anușca are trei autoutilitare din 2001, 2004 și 2005, iar câte o autoutilitară au deputații: Liviu Dragnea, președintele interimar al PSD, Ștefan Burlacu, Bogdan Diaconu și senatorul Ioan Deneș.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un tsunami uriaș s-ar putea produce în Marea Mediterană până în 2030. Experții au avertizat...
Celebrul Ureche a tăvălit-o pe jurnalistă! Scandal într-un club din București! Au intervenit bodyguarzii, a...
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat...
Un copil pierdut acum 28 de ani într-o gară chineză și adoptat în Olanda începe...
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Până la ce vârstă ar trebui să trăiești pentru a te bucura de întreaga contribuție...
Tânăr bătut și băgat cu forța în portbagaj de cinci rude. Agresorii au altă variantă...
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 8 iulie. Ce temperaturi vom...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Publicație britanică, despre Dacia Duster: Nu e mastodont electric de 400 CP...
Ce este Noul Front Popular, alianţa dintre socialişti, ecologişti şi comunişti ce a câştigat alegerile...
Forme CIUDATE, observate în atmosfera superioară a Pământului
Doar șoferii cu permis de conducere CATEGORIA B au dreptul. Sunt obligați să depună un...
Xonia, victima testelor mincinoase ale Poliției. Falsul pozitiv la DrugTest i-a răvășit viața
Grasu XXL, în lacrimi pe scena de la Neversea 2024. Artistul a reușit cu greu...
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe...
Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu...
Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă...
BANCUL ZILEI. Bulă la ora de Anatomie. Profesoara: – Bulă, ce este coloana vertebrală?
Măsură inedită luată de administratorii unei rezervații pentru koala. De ce a fost nevoie de...
×