Femeia care și-a aruncat copilul de la etaj, apoi s-a aruncat și ea, era avocat. Ce spun vecinii despre ea

Femeia care și-a aruncat copilul de la etaj, apoi s-a aruncat și ea, era avocat. Ce spun vecinii despre ea
Publicat: 09/10/2015, 18:16

Femeia, Eugenia Constantin, în vârstă de 35 de ani, era avocat în Baroul București și avea biroul în apartamentul în care locuia împreună cu mama sa și cu fiul său în vârstă de cinci ani și de la balconul căruia s-a aruncat.

Conform anchetatorilor, femeia suferea de depresie de mai multă vreme, ca urmare a unor certuri cu mama sa, care ar fi refuzat să-l accepte pe tatăl copilului. De altfel, ea s-ar fi aflat sub tratament pentru depresie.

În haina femeii, anchetatorii au găsit un bilet de adio, în care aceasta a scris că îi pare rău și își cere iertare.

Eugenia Constantin era avocat în Baroul București din martie 2005 și era specializată în drept comercial, drept civil, drept penal și dreptul familiei.

Vineri după-amiază, în locul în care s-a produs tragedia vecinii, dar și trecătorii au aprins lumânări și au adus crizanteme.

„Este păcat să-ți iei viața, dar să omori un copil care nu a trăit decât câțiva anișori…”, a spus un bărbat care s-a oprit să aprindă o lumânare.

O vecină spune că o cunoștea pe avocată de când avea mai puțin de patru ani, din momentul în care familia Constantin s-a mutat în apartamentul din Calea Călărași. Femeia în vârstă de 60 de ani crede că depresia severă a avocatei a început după ce tatăl acesteia a fost răpus de cancer.

Potrivit vecinei, Eugenia Constantin era o femeie „plină de viață și cu frica lui Dumnezeu”, însă după pierderea tatălui, pe care „îl diviniza”, ar fi devenit o persoană posomorâtă tot timpul și închisă în sine.

Pe de altă parte, femeia contestă că avocata ar fi avut o relație dificilă cu mama sa. Ea spune că Eugenia Constantin ar fi fost „terorizată” de iubitul ei, care era și tatăl copilului, un băiețel de 5 ani pe nume Rareș. Iubitul ar fi vizitat-o uneori în stare ebrietate, potrivit vecinei.

O altă vecină spune că iubitul femeii nu ar fi avut un loc de muncă și ar fi început să consume alcool după ce i-a murit tatăl. Ea mai spune că bărbatul își vizita foarte des copilul, dar femeile nu îl primeau în casă, ci îl scoteau pe băiețel pe holul blocului pentru a-și vedea tatăl.

O altă vecină a Eugeniei spune că ea i-a deschis ușa de la intrarea în bloc tatălui băiețelului, care a venit în vizită joi, în jurul orei 14:00.

La un interval de câteva minute după ce i-a deschis ușa, femeia a ieșit să-și scoată pisica la plimbare și atunci l-a revăzut din nou pe bărbat care i-a spus că pleacă pentru că a sunat la ușă și nimeni nu i-a răspuns.

Femeia spune că tatăl băiatului a revenit în jurul orei 18:00 și s-a dus cu copilul de mână în parc. Ea îl descrie pe bărbat ca fiind foarte atent și iubitor cu copilul.

O altă vecină, de la etajul șapte, povestește că, în momentul în care avocata și copilul s-au aruncat de la balcon, trupul acestora s-au lovit de geamul locuinței sale. L-a întrebat pe soțul său ce s-a întâmplat și acesta i-a spus că cineva s-a aruncat de la etaj. Vecinii au ieșit pe hol și în scurt timp a ieșit și Aneta, mama avocatei. Văzându-l pe soțul femeii de la etajul 7, aceasta l-a întrebat ce s-a întâmplat. Bărbatul i-a spus că cineva s-a aruncat de la etaj, moment în care femeia s-a întrebat retoric „Doar n-o fi Eugenia mea”.

Mama Eugeniei a mers apoi în apartament să-și caute fiica și văzând că lipsește aceasta a constatat că s-a sinucis aruncându-se de la balcon cu băiețelul său de cinci ani.

Aceeași vecină de la etajul 7 spune că Eugenia s-ar fi aruncat strângând copilul în brațe întrucât atunci când a ajuns la sol trupurile erau foarte apropiate și femeia ținea mâna pe spatele băiețelului.

Vecinii mai spun că mama avocatei ar lucra la Banca Națională, mai exact la imprimeria băncii, și că ar urma să se pensioneze la sfârșitul anului.

La locuința femeii au ajuns, vineri după-amiază, și fostul iubit al avocatei și mama acestuia, care a spus că fiul ei nu era acceptat de către mama avocatei. „Nu îl primea pe băiat acasă să trăiască cu nevastă-sa. Voia să o mărite cu altul cu bani”, a spus mama fostului iubit al avocatei.

Femeia și băiețelul ei în vârstă de cinci ani au fost găsiți morți, joi seară, în jurul orei 22.00, lângă un bloc aflat pe Calea Crângași din Capitală, de către o persoană care trecea prin acea zonă și care a sunat la 112.

Primele cercetări ale anchetatorilor arată că femeia și-a aruncat copilul de la etajul opt, iar apoi s-a aruncat și ea.

Dosarul a fost preluat inițial de Serviciul Omoruri, care a deschis o anchetă coordonată de procurorii Parchetului Tribunalului București, în condițiile în care încadrarea faptei era crimă, urmată de sinucidere. Dosarul urmează să fie clasat însă, ca urmare a decesului autorului faptei, au spus surse judiciare.

Trupurile neînsuflețite ale avocatei și copilului acesteia, care se află la INML pentru necropsie, vor fi depuse la capela Capra din Pantelimon.

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Israelul își pregătește răzbunarea pentru Iran: ce ținte sunt luate în vizor și când poate...
Ce se întâmplă în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu! Vecinii sunt disperați, nu mai...
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
Demisii în lanț la o multinațională care le-a cerut angajaților să vină 5 zile pe...
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit...
Imagini greu de privit din Israel. Cratere uriașe, resturi de rachete și cartiere distruse în...
Eclipsă inelară de Soare astăzi. De la ce oră și în ce regiune poate fi...
Prințesa Diana și propunerea indecentă făcută de Mohamed Al Fayed: „A ieșit din biroul lui...
Trucul care te ajută să plătești mai puțin la gaze. Factura va fi mult mai...
Topul judeţelor în funcţie de salariul mediu. În Bucureşti se câştigă aproape dublu faţă de...
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
Un bărbat a fost atacat de urs în plină zi, în județul Suceava! În ce...
ULTIMĂ ORĂ! Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu
Anvelopele M+S, interzise în Germania începând cu această lună
Iranul a lansat aproape 200 de rachete către Israel. Atacul a fost „mult mai mare”...
Întrebare de ȘCOALĂ primară! De ce cad frunzele toamna?
O legendă a televiziunii s-a stins! A fost un actor cu un suflet extraordinar și...
Simona Halep a spus DA! Românca a confirmat evenimentul din februarie
Hohote de plâns la Asia Express! Ce echipă a ajuns prima la Irina Fodor, în...
VIDEO China este pregătită de război
Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația...
VIDEO. Cea mai recentă apariție a actriței Melis Minkari a captat atenția tuturor. Dovadă că...
BANCUL ZILEI. Bulă face dragoste cu o tipă pe întuneric: - Ce nesimţit eşti!
„Declin anormal” al temperaturilor pe suprafața Lunii! Ce s-a întâmplat cu satelitul natural al Pământului?