Petrescu: „Politicianul e ca nevasta, cunoști mai multe femei până o găsești”

Publicat: 29/05/2016, 09:12

Are plan. Primele trei puncte sunt importante, la prima strigare. Sunt vreo 14 în total, dar pune pe masă doar ce e „în premieră”: „O societate a Primăriei, care să furnizeze curent și gaze”, 15% mai puțin la factură, controale la administrațiile de bloc – cum s-au cheltuit banii pe termopan, salariul femeii de serviciu, și „deratizare, dezinsecție și salubrizarea spațiilor părăsite din sector”.

Ce-i mai cer oamenii? „Dar ce-mi dai, maică?”, evident, textul cu care ne-au obișnuit unii dintre concetățenii noștri. Nu pot să le dau nimic, nici măcar nu le promit niște lucruri nerealizabile. Le spun doar care sunt proiectele noastre, ce vrem să facem în sectorul 3″

Cristian Petrescu e acum cu Băsescu,cu Turcescu. „Mă întreabă lumea de amândoi sincer să fiu. Unii îl plac pe Băsescu, alții îl plac pe Turcescu. Unii îl înjură pe Băsescu, alții mă înjură pe mine. Este ceva normal. Mă rog, asta cu înjuratul nu prea sunt eu de acord”.

S-o fi săturat și oamenii de politicienii ăștia. Petrescu are o teorie: „Dacă încerci să schimbi, e ca în viață, cum le spun eu celor de pe stradă. Și eu, până mi-am găsit soția, am cunoscut mai multe femei. Așa e și cu politicianul, până găsești pe acela care să îți reprezinte cu adevărat interesele, nu doar să te conducă și să își vadă de interesul propriu, ai ceva de căutat. Eu cred că în momentul acesta m-au găsit”

Pentru final: „Până la urmă proiectul e important, nu vrăjeala, mă scuzați pentru termen, pe care ne-o spun toți politicienii în campanie”.

Citește mai jos interviul integral cu Cristian Petrescu, candidat PMP la primăria sectorului 3

Gândul: Cine câștigă alegerile la Sectorul 3, domnule Petrescu?

Cristian Petrescu: Eu, Cristian Petrescu. Cine să câștige? Și Mișcarea Populară, bineînțeles.

Cât aveți în sondaje acum?

Nu știu, n-am făcut nici un sondaj, mă interesează ce vorbesc cu oamenii și cum mă tratează atunci când sunt pe stradă și cred că vorbim din ce în ce mai deschis și sunt din ce în ce mai dornici să vină odată ziua votării, să scape de Robert Negoiță.

Oamenii mai vorbesc că și Robert Negoiță își va lua al doilea mandat în sectorul 3.

Știu ce vorbesc oamenii și știu cât încearcă Robert Negoiță să-și atragă de partea lui oamenii mințindu-i, poate e un cuvânt prea puternic, dar asta e realitatea. Nu e nici pe departe ce zice el în acele sondaje pe care le face, pentru că altfel ar trebui să se regăsească în ce discută oamenii pe stradă. Or oamenii pe stradă nu sunt mulțumiți nici de anvelopările pe care le face, nici de bordurile roșii, nici de foarte multe alte lucruri și abia așteaptă să-l schimbe cu ocazia alegerilor.

Iubește sectorul 3, așa cel puțin apărea pe corturile care au fost puse în perioada de precampanie.

Vorbiți de cele ilegale, făcute pe banii Primăriei, prin care își făcea campanie pentru el. Da, am sesizat la Autoritatea Electorală Permanentă. Așteptăm să primim răspunsul. Chiar dacă ar iubi sectorul 3, dar mă gândesc că dacă l-ar iubi, ar face mai mult pentru el, nu atât pentru sine. Cred că nu e singurul care iubește sectorul 3 și cu siguranță îl aveți în față pe unul dintre ceilalți.

Ați început campania cu un videoclip care s-a viralizat pe internet, cu acel „Cheamă-l pe Cristi!”. Câți v-au chemat, domnule Petrescu, până acum?

M-au chemat mulți și mă cheamă din ce în ce mai mulți. Bineînțeles că după acel videoclip am trecut la lucruri mult mai serioase. Le-am arătat oamenilor pe de o parte ce a făcut sau nu a făcut deloc primarul Robert Negoiță, care este adevărul despre el ca persoană, că vorbim de toate problemele ridicate de DNA, de ANAF, de Curtea de Conturi, de Inspectoratul de Stat în Construcții, sunt atâtea instituții care spun despre activitatea, ori ca persoană fizică, ori ca primar în funcție, a lui Robert Negoiță, încât nu trebuie să mai aduc eu aminte de ele.

Haideți să vă aduc eu aminte. Cât ar fi prețul corect al unei panseluțe în sectorul 3?

Prețul corect îl găsim în orice magazin de bricolaj, oricare dintre noi poate să se ducă și să vadă care este prețul corect. Pe vremuri ADP-ul de sector, care e în subordinea Consiliului Local, avea o seră proprie, deci ar fi putut să-și crească propriile panseluțe, dar între timp nici ADP nu mai e ce-a fost. E doar o firmă prin care se trec banii. Se iau de la Primărie și se dau către cei care prestează serviciile, care sunt firme private. E adevărat că aici nu e vina lui Robert Negoiță, ci a PNL-ului, fiindcă în sector 3 e o frăție puternică, între PSD și PNL, iar spațiile verzi aparțin de PNL, adică ei controlează afacerea cu spații verzi.

Ei vând panseluțe domnului Negoiță sau cum?

Da, cam așa, doar că firmele private le vând ADP-ului. ADP-ul le vinde Primăriei și știm și la ce preț. S-a văzut raportul Curții de Conturi, atât pe perioada 2009 – 2013, cat mai ales în raportul Curții de Conturi, care are 84 de pagini, referitor doar la activitatea pe 2014. În primul rând nu prea ar aveau ce să caute panseluțele, pentru că important e să avem plante ca să arate frumos sectorul, bineînțeles, dar nu cu plante care se schimbă o dată, de două ori sau și mai des.

E ciclul plantei. Se mai usucă planta, trebuie să o schimbăm, nu?

Hai să alegem niște plante care să nu fie schimbate de atâtea ori și să fie și la prețul corect. Să plantăm mai repede pomi, decât panseluțe, că ne dau oxigen.

Au fost plantați și niște pomi, s-au uscat și ăia, săracii.

Da, am văzut. M-a amuzat foarte tare că acuza Robert Negoiță firma de dezinsecție a Primăriei Capitalei, că din cauza lor se usucă pomii din sectorul 3, dar sectorul 3 face parte dintr-un oraș, cum, doamne, iartă-mă, se usucă pomii? Pomii se usucă pentru că-i betonează și oamenii în sectorul 3 știu foarte bine cum arată copacii betonați de Robert Negoiță. Am văzut în alte capitale europene, într-adevăr, tras un covor, de o anumită calitate, că nu poți să asfaltezi cu orice, la baza unui pom, dar cu niște grătare metalice, care să permită să fie udat pomul respectiv, să vină apa de ploaie să-l ude, deci nu-i betonăm și atât. Asta e o invenție marca Robert Negoiță.

Care este cea mai mare problemă a sectorului 3 în acest moment?

Cred că exact aceasta, risipa banului public. Pentru că trecem cu toții prin sectorul 3. Vedem că s-a făcut câteva ceva, nu spune nimeni, că nu suntem absurzi, dar atunci când faci anumite lucruri cu de cinci ori, de zece ori prețul pieței, diferența aceea de bani care ar fi rămas în buget, cu ea ai fi putut să faci mult mai multe.

Credeți că oamenii sunt interesați de câți bani s-au cheltuit sau de cum arată sectorul?

Eu cred că oamenii ar trebui să fie foarte interesați de câți bani s-au cheltuit, pentru că, dacă arată bine, ar fi putut să arate mult mai bine.

S-ar fi putut face mult mai multe lucruri și nu vorbim de vestitele borduri. Se puteau face locuri de parcare, locuri de joacă pentru copii mai multe, o grămadă de alte lucruri, pe care noi le propunem în programul meu, care are paisprezece puncte și care vorbește doar de o folosire mai bună a banului public și mai ingenioasă.

Cum explicați că Robert Negoiță care risipește banii, cum spuneți dumneavoastră, este, totuși, favorit în sondaje, cu toate problemele cu legea pe care le are, cu toate problemele semnalate de Curtea de Conturi?

Pentru că are un aparat de propagandă foarte bun, pentru că a îmbunătățit, nu doar a preluat metodele Mazăre și Vanghelie, cu pachete pentru cei care au nevoie și nu numai pentru ei.

Face și acum acest lucru, în campania electorală?

Am reușit să blocăm în ultimul moment o hotărâre de Consiliu Local, o mită electorală clară adică extrem de clară, care mărea numărul de pachete alimentare date pentru săraci, de la 35.000 la 55.000, în condițiile în care nu se ajunsese la cei 35.000 care erau aprobați în 2014.

V-ar putea acuza că ați luat pachetele de mâncare de la gura a 20.000 de săraci.

Nu, asta încerc să vă explic, că nu am luat pachetele de la gura nimănui, din contra el vrea să cumpere niște oameni, pentru că nu mai cumperi voturi, cumperi oameni.

Domnul Robert Negoiță cumpără săraci?

Asta vrea să facă, să cumpere oameni. În momentul în care vii cu un pachet și îl condiționezi de oferirea votului lui, e ca și cum i-ai cumpăra conștiința omului respectiv.

Dar cum poți să-l obligi, domnule Petrescu?

Nu poți să-l obligi, dar știți cum e omul: „Lasă, mamă, ăla mi-a dat, ăla nu mi-a dat nimic”.

Dumneavoastră ce le dați, domnule Petrescu?

Până la 33.000 ajunseseră, nu s-au făcut cei 35.000 și vrea să facă 55.000 acum, înainte de alegeri și pachete de 120 de lei care se dădeau de două ori pe ani, o dată acum la locale, o dată la generale.

Spuneați că oamenii zic așa: „Lasă că mi-a dat el ceva, o să-l votez pe el”. Dumneavoastră ce le dați? Dumneavoastră vă cer ceva?

Mai sunt cazuri în care îmi cer oamenii ceva, dar evident, le spun, din păcate…

Ce v-au cerut?

„Dar ce-mi dai, maică?”, evident, textul cu care ne-au obișnuit unii dintre concetățenii noștri. Nu pot să le dau nimic, nici măcar nu le promit niște lucruri nerealizabile. Le spun doar care sunt proiectele noastre, ce vrem să facem în sectorul 3.

Ce vreți să faceți? Trei proiecte punctuale și importante.

Trei proiecte punctuale. Mă rog, ele sunt 14, dar vi le spun doar pe primele trei, în ordinea pe care o consider eu. Vrem să creăm o societate a Primăriei, care să furnizeze curent și gaze, în modul acesta scăzând cu peste 15% factura la curent și gaze, doar pe bază de furnizare.

Explicați-mi mai concret ce înseamnă asta.

Exact cum are acum Primăria societatea de spații verzi, așa înființează Primăria, în subordinea Consiliului Local, o societate comercială care furnizează curent, energie electrică și gaze naturale. Societate a Primăriei, s-a liberalizat piața, se poate. În Germania jumătate din piață e ocupată de astfel de firme.

Să înțeleg, adică să nu mai fie furnizorul tradițional de curent și de gaz, să fie acest…

Să se ducă la Societatea Primăriei, în loc să vină să-i citească contorul și să plătească la Electrica. Mai sunt și alte firme private, ca ENEL, mai sunt și ale firme private care au intrat pe piață acum, să creeze Primăria această societate.

Si pe ce infrastructură?

N-ai infrastructură. Curentul merge pe fir. Gazul merge pe țeavă, care e partea de distribuție. Aici vorbim strict de furnizare, o societate care să fie listată la Bursă, tocmai ca să fie totul transparent, în care oamenii să poată să intre și acționari, dacă doresc, pentru că e listată la Bursă, și atunci ca acționar minoritar poți inclusiv să ai control pe societate dublu. Pentru că odată ai ca acționar minoritar și altă dată prin controlul pe care îl ai asupra Primăriei. Societatea fiind a Primăriei nu are nevoie de un profit pentru acționarii proprii. Profitul rămâne minim cât să poată fi funcțională societatea și diferența de tarif se duce în buzunarul cetățenilor, costul din facturi.

Al doilea proiect…

Al doilea proiect este în premieră, din cate știu, la fel ca și primul. La solicitarea proprietarilor să facem audit la asociațiile de proprietari, la administrațiile de bloc. Toți politicienii de până acum au văzut președinții și administratorii de bloc drept simple rețele electorale, oameni – formatori de opinie, care să le aducă voturi, de asta nici nu au curaj să se lege de ei, de cum cheltuiesc banii oamenilor și atunci Primăria să vină ca un arbitru între administrația blocului și cetățeanul care își plătește cinstit întreținerea. Să verificare pe baza unor standarde…

Dar totuși asociațiile astea sunt private, cum să vină Primăria să-i controleze, nu înțeleg?

Este totul legal și la solicitarea proprietarilor. Nu vine Primăria peste asociație.

Ce competență legală are Primăria să vină?

Are, și în momentul acesta, are Direcția pentru relațiile cu asociațiile de proprietari.

Și are competențe de control?

Are competențe legale, nu este absolut nici o problemă.

De control? Adică eu mă gândesc dacă sunt niște matrapazlâcuri pe acolo, e de competența altor organe de cercetare, nu ale Primăriei.

Dacă dumneavoastră vă gândiți că administratorul nu vă cheltuie cum trebuie banii, chemați un mediator, care este Primăria și care pe baza unor standarde, pe care oricum o să le introducem în Primăria Sectorului 3, pe baza acelor standarde de control verifică dacă administratorul…

Standarde de control pe baza a ce? Pentru că atunci când se face întreținerea vine de la RADET..

Nu vorbim doar de alea, că oamenii nu de alea sunt nemulțumiți, de cât vine pe metru pătrat în funcție de suprafață.

Cred că sunt nemulțumiți că plătesc foarte multe pierderi, domnule Petrescu.

Sunt nemulțumiți și de asta, dar asta nu ține de administrația blocului. Noi ne referim aici strict la problema dintre omul care își plătește întreținerea și administrația blocului. Nu neapărat întotdeauna au dreptate cei care au reclamat, pentru că, de multe ori, cei care conduc administrația sunt acuzați pe nedrept, că fac anumite cheltuieli neoportune, că încarcă facturile, câteodată nu e adevărat. De asta e nevoie de un arbitru, tocmai ca să fie toată lumea liniștită și mulțumită, că banii le-au fost cheltuiți așa cum se vine și nu ne referim la facturi. Vorbim de termopanul de pe scara blocului, de salariul femeii de serviciu, să zicem. Multe alte cheltuieli care încarcă mai mult sau mai puțin întreținerea omului. Am de exemplu în bloc, mi-a reclamat o doamnă ieri, din trei scări, la una din scări întreținerea e dublă față de celelalte două. Ce credeți că se întâmplă acolo? Cei doi unde sunt întreținerile mici sunt atât de buni manageri și celălalt nu. Probabil e o problemă de cheltuire irațională, ca să nu zicem altfel a banilor oamenilor și trebuie verificat. S-ar putea câteodată chiar să nu o facă cu rea credință, doar să nu știe că pot să economisească în vreun fel banii oamenilor, de asta propunem și cursuri gratuite pentru administratorii de bloc. Nu vrem să sancționăm pe nimeni. Vrem doar ca lucrurile să fie corecte și oamenii să fie mulțumiți. Cine nu știe să-i învățăm.

Al treilea proiect.

Al treilea se referă la deratizare, dezinsecție și salubrizarea spațiilor părăsite din sector, care au devenit focare de infecție și sunt multe în sectorul 3, mai ales prin cartierul 23 August, nu vorbim ce e pe Ghețu Anghel, Bârsănești, sunt niște zone groaznice, unde actualul primar zice că nu poate să facă nimic, că sunt terenuri private. Ba da, poate să facă, poate să-i amendeze pe proprietarii respectivi. N-au nici o vină oamenii din cartier că au ajuns să-și pună plase la poartă, să nu le intre șobolanii în curți și în case. Nu se poate trăi așa. Suntem, totuși, în 2016, într-o capitală europeană. Trebuie să facem și lucrurile astea și sunt lucruri de care se lovește omul zilnic. I-am întrebat: „Când ați văzut ultima oară un gândac, pe stradă, în bloc poate chiar în casa dumneavoastră?”. Și, din păcate, răspunsul a fost că foarte de curând.

Când au văzut un politician pe stradă în afară de campania electorală?

Pe mine m-au văzut. Acum și în campanie, și înaintea ei, chiar și înaintea precampaniei, ca să spunem așa, despre perioada de câteva luni dinainte de campania electorală. Nu știu pe câți dintre parlamentarii de sector 3 i-au văzut până acum în teritoriu, pe stradă.

Deci sunt mai rari decât gândacii, să înțeleg.

Și sunt aleși de patru ani. Uite, sunt chiar curios, să-i întreb pe cetățenii sectorului 3 dacă știu măcar cum îl cheamă pe parlamentarul care e ales uninominal acolo unde stau ei.

Vă ajută Robert Turcescu în campanie?

Părerea mea e că da. Robert e un foarte bun comunicator. A învățat partea tehnică de administrație, pentru că altfel, ca bucureștean, știe și el foarte bine cu ce probleme se lovește, dar deja e un bun, inclusiv, teoretician pe partea de administrație publică.

Merge cu dumneavoastră, la asta mă refeream, pe stradă?

A fost pe stradă. Am fost la Piața Trapezului ultima oară, împreună cu el, la gura de metrou, unde e și piața. Oamenii ne-au primit foarte bine.

De cine vă întreabă lumea? De Traian Băsescu sau de Robert Turcescu?

Bun, în momentul în care ești cu Robert Turcescu…

Când sunteți singur.

E mai greu. De amândoi sincer să fiu.

Unii îl plac pe Băsescu, alții îl plac pe Turcescu. Unii îl înjură pe Băsescu, alții mă înjură pe mine. Este ceva normal. Mă rog, asta cu înjuratul nu prea sunt eu de acord.

Adică, dacă tot nu-ți place de o persoană, poți să te exprimi decent, totuși. Chit că ai ceva să reproșezi, nu trebuie neapărat să înjuri pe cineva, chiar dacă e politician. Nu toți politicienii sunt de înjurat, pentru că mulți dintre ei poate au mai făcut greșeli, dar au făcut…eu, de exemplu, am făcut totul cu bună credință și dacă am mai făcut greșeli îmi cer scuze celor pe care i-am deranjat, dar chiar am crezut că fac bine și de multe ori chiar am făcut bine.

Credeți că va fi o prezență semnificativă la vot, pentru că din toate analizele se pare că ne îndreptăm către un eșec, ce puțin din acest punct de vedere?

La locale întotdeauna a fost prezența la vot mai ridicată. Eu sper să vină cât mai mulți. Într-adevăr datele care apar peste tot spun că nu o să vină foarte multă lume la vot și îi înțeleg oarecum pentru că vorbesc cu ei și pe stradă, și pe Facebook, și peste tot. Oamenii sunt nemulțumiți, sunt dezamăgiți, „de douăzeci și șase de ani toți la fel, că nu ați făcut nici un bine, toți sunteți la fel”. Asta mi se pare un clișeu promovat de cei care vor să rămână în funcție acum, pentru că altfel nu se poate explica să îi pui pe toți la grămadă, că toți sunt niște nemernici. Nu e real în primul rând, dar promovând genul acesta de mesaj, cel care e în funcție acum sigur o să rămână în funcție. Cei care vor cu adevărat o schimbare, ar trebui să facă ceva în sensul acesta. Să vină la vot, să voteze cu orice altă variantă, decât cel de care ești nemulțumit, pentru că dacă ești nemulțumit acum de unul care a fost patru ani ai garanția că va fi și peste patru ani poate chiar mai nemulțumit decât în momentul acesta. Dacă încerci să schimbi, e ca în viață, cum le spun eu celor de pe stradă. Și eu, până mi-am găsit soția, am cunoscut mai multe femei. Așa e și cu politicianul, până găsești pe acela care să îți reprezinte cu adevărat interesele, nu doar să te conducă și să își vadă de interesul propriu, ai ceva de căutat. Eu cred că în momentul acesta m-au găsit.

După douăzeci și șase de ani de ani de zile de căutat poate oamenii sunt un pic resemnați că nu se mai poate altcumva.

Depinde și la ce te raportezi, pentru că nu poți să… în primul rând eu nu sunt de acord cu absolutizarea asta, toți sunt la fel, toți sunt niște nemernici, nimeni n-a făcut nimic. Dacă nimeni n-ar fi făcut nimic, acum eram la fel ca în `89 sau `90. Nu poți să spui că nimeni n-a făcut nimic și nu s-au făcut anumite lucruri. Că nu s-au făcut chiar atâtea lucruri câte ne-am fi dorit, că unii tocmai pentru că au vrut să bage în propriul buzunar n-au mai avut bani să facă tot ceea ce trebuia să facă în sector sau în București, sau în țară, asta e cu totul altă discuție.

Cei care au făcut ce nu trebuiau să facă, unii deja au început să ajungă pe la „mititica”, alții sunt în curs. Din punctul acesta de vedere consider că funcționează justiția destul de bine.

Să răspundă cei care au greșit sau care au făcut rele, n-au decât să răspundă. Oamenii trebuie să înțeleagă că dacă nu se duce el să voteze, votează altul în locul lui.

Domnule Petrescu, sincer, dacă dumneavoastră n-ați fi fost în politică, nu ar fi fost PMP-ul, haideți să-l scoatem din calcul, într-un scenariu din acesta, erați un cetățean al sectorului 3, v-ați fi dus la vot?

Sigur, am fost la absolut toate voturile, de când am avut drept de vot și până în ziua de azi.

Și cum ați fi votat, dacă spuneți așa, la o analiză, că nici unul nu este bun.

Păi, nu, tocmai eu nu spun că nici unul nu este bun. Eu zic că eu sunt omul potrivit, dar bineînțeles, probabil că sunt subiectiv.

Haideți să facem abstracție, că dumneavoastră candidați, sunteți cetățean.

Dacă n-aș fi găsit altul pe care să-l consider bun, din păcate aceeași sintagmă veche, cu răul cel mai mic, probabil că s-ar fi aplicat și în cazul acesta. În nici un caz cu PSD sau un partid de stânga. Probabil m-aș fi orientat către un partid de dreapta. Repetăm, dacă nu aș fi făcut politică și dacă nu ar fi exista PMP, ca să nu creadă lumea că e o problemă din punctul acesta de vedere. Probabil că m-aș fi orientat către un partid de dreapta, cu oameni cât mai curați, cu oameni care să propună proiecte. Până la urmă proiectul e important, nu vrăjeala, mă scuzați pentru termen, pe care ne-o spun toți politicienii în campanie.

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Liviu Dragnea face un anunț surprinzător. Candidatul pe care îl susține la scrutinul de duminică
Motivul real pentru care Silviu Prigoană și-a botezat primii copii Honorius, Silvius și Maximus
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal
„Taxă pe țeavă” pentru cei care stau la bloc. Opaina: E o aberație colosală. Nu...
Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22...
Un instalator care făcea reparații într-o vilă a găsit 30 de kilograme de monede de...
Dmitri Medvedev, în culmea satisfacției, după atacul rusesc cu noua rachetă balistică: „Asta ați vrut?...
Nu e banc! Cu cât se vinde ciocolata Dubai la Târgul de Crăciun din Sibiu
Data la care intră pensiile pe card în decembrie 2024. Ce se întâmplă cu cei...
Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în...
De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită"....
Drumuri blocate, întârzieri pe calea ferată și aeroporturi, după ce vortexul polar a pus stăpânire...
Avem TESTAMENTUL lui Silviu Prigoană! Surpriză MAXIMĂ pentru Adriana Bahmuțeanu
2024: Amendă pentru depășirea vitezei legale cu până la 10 km/h? Se suspendă permisul?
Cooperare între compania cehă CZ şi compania românească Transcarpat Sportours International. Puşca de asalt CZ...
Structură ENIGMATICĂ găsită în jurul unei stele din afara galaxiei noastre
Taxă pentru românii care stau la bloc. O plăteşte toată lumea: Este o aberație colosală!
E cel mai mare coșmar dacă stai la bloc. Toți facem greșeala asta pe timp...
Cod roșu de viscol în mai multe județe ale țării! În ce zone sunt așteptate...
"Tata, nu!" Ultima discuție pe care Igor Cuciuc a avut-o cu Andreea, chiar înainte de...
Șocul dimineții pentru Mădălin Ionescu! Câinele familiei a evadat din curte. Ce s-a întâmplat cu...
Ce faci în weekendul 23-24 noiembrie. Ce nu trebuie să ratezi sub nicio formă când...
BANCUL ZILEI. Soacra către ginerele BULĂ: -Ce-o fi văzut fata mea la tine?
Test de cultură generală. Câte laturi are Marea Piramidă din Giza?