OSMANLISPOR – STEAUA 2-0. Vicecampioana României, debut jenant în grupele Ligii Europa

OSMANLISPOR - STEAUA 2-0. Vicecampioana României, debut jenant în grupele Ligii Europa
Publicat: 16/09/2016, 00:20

Au marcat: Diabate 64′, Umar 74′ / -.

1-0: Diabate înscrie elegant din penalty, după ce Tamaș l-a faultat pe Ndiaye în careu.

2-0: Umar înscrie după ce s-a aflat la capătul unei centrări din partea stângă a lui Pinto.

Osmanlispor: Karcemarskas – Altinay, Curuksu, Demir, Pinto – Umar (Delarge 75′), Lawal, Cagiran (Maher 83′), Regattin – Ndiaye, Diabate (Rusescu 78′). Antrenor: Mustafa Ackay.

FC Steaua: Niță – Enache, Tamaș, Moke, Toșca (cpt) – Bourceanu, Aganovic – Popa, Boldrin (Tănase 61′), De Amorim (Jakolis 67′) – Golubovic (Mitrea 46′). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Cartonașe galbene: Regattin 14′, Ndiaye 45+2′ / Enache 4′, 45+2′, Tamaș 63′, Aganovic 72′, Moke 86′.

Cartonașe roșii: – / Enache 45+2′

Arbitri: Tobias Welz, Rafael Foltyn, Jan Seidel, Marco Fritz, Robert Hartmann; rezervă: Stefan Lupp (toți din Germania).

min 90+4. Final de meci la Ankara, pierdut de Steaua, 0-2 cu Osmanlispor, o echipă turcă solidă, valoroasă, care a făcut ca vicecampioana României să lase o impresie jenantă în Turcia

min 86. Cartonaș galben și pentru stelistul Moke. Execută Rusescu lovitura liberă pentru Osmanlispor și Niță este nevoit să respingă

min 74. Umar dublează avantajul turcilor după ce înscrie din 6 metri, cu un șut plasat, nederanjat de apărarea stelistă

min 72. Galben pentru Aganovic, foarte nervos, care face un fault dur, total inutil

min 69. Lovitură liberă pentru Steaua, de la 18 metri, executată de Mitrea, care trimite direct pe poartă, dar nu suficient de puternic

min 64. Diabate îl „execută” cu calm pe Niță și turcii conduc cu 1-0

min 63. Penalty pentru Osmanlispor, după un fault clar al lui Tamaș, care vede și cartonașul galben

min 61. Șut bun al lui Lawal, de la marginea careului, dar este pe centrul porții și nu-l poate surprinde pe Niță

min 56. După primele zece minute din repriza secundă este clar cum se va juca restul meciului. Steaua se apără îndârjit în propria jumătate și nu mai este interesată de atac

min 45+1. Enache vede cartonașul roșu

min 39. Contraatac rapid Steaua, execuție spectaculoasă a lui Bourceanu, cu capul, din plonjon, dar nicio emoție pentru turci

min 38. Șut Adi Popa, de la marginea careului, dar portarul prinde în doi timpi

min 36. Steaua recuperează și la capitolul cornere

min 32. Intervenție foarte bună a lui Tamaș, la o fază care putea duce la deschiderea scorului

min 30. Șut bun, cu piciorul stâng, al lui Bourceanu, de la 20 de metri, dar un fundaș respinge

min 26. Contraatac foarte rapid al Stelei, Adi Popa ajunge în careu, nu șutează când are culoar, mai face un dribling și este închis de apărarea turcilor. O nouă ocazie stelistă este irosită

min 24. Un nou corner pentru turci

min 13. Fault dur, în atac, al lui Rigattin, care îl lovește pe Niță după ce portarul nostru a rezolvat o gafă a apărării. Fotbalistul turcilor vede și el galben

min 8. Primul corner și pentru Steaua

min 6. De câteva minute turcii stau în careul Stelei, au executat deja două cornere și au avut o șansă mare de gol, dar cu noroc mingea a ajuns la Niță

min 4. Cartonaș galben meritat văzut de Enache pentru un fotbal dur, dar inutil în același timp

min 1. Steaua debutează în faza grupelor Europa League în Turcia, pe terenul unei echipe necunoscute în Europa. O primă jumătate de ocazie la poarta turcilor, dar Tamaș nu nimerește poarta

OSMANLISPOR – STEAUA LIVE.George Becali, finanțatorul echipei din București, a dezvăluit primul „11” cu care formația pregătită de Laurențiu Reghecampf va aborda meciul din Europa League.

Becali spune că a trecut peste dezamăgirea provocată de înfrângerea drastică suferită la București în partida cu Manchester City (0-5) și e încrezător că Steaua se va impune fără probleme în primul meci din Turcia.

„Eu nu cunosc echipa aia (n.r. Osmanlispor) și am fost puțin dezamăgit și mi-a fost teamă după ce am mâncat bătaia pe care am mâncat-o cu City. Dar după ce i-am văzut cu Manchester United, când puteau să le dea și lor cinci, mi-am revenit.

Am bază în ăia trei: Boldrin – care este dirijorul operei, Popa – care este ucigaș și De Amorim, care e mângâietorul, cum să-i zic. Tănase o să joace a doua repriză, cred. Moke va fi fundaș central, Toșca va fi fundaș stânga. Lângă Bourceanu va fi ori Achim, ori Muniru. În repriza a doua vor intra Tănase. I-am zis să facă echipa cum vrea el, dar patru jucători trebuie să joace: Popa, Boldrin, De Amorim și Tănase.

Eu nu am dat pe un jucător două milioane de euro ca să-l distrug. Reghe a făcut o strategie și mi-a zis că o să joace cu De Amorim și îl bagă pe Tănase în a doua repriză. Dar ce credeți voi că nu ne consultăm? Că patronul stă ca prostul și nu știe nimic? Eu stau și mă gândesc, mă concentrez, ca să trimit energii pozitive, să câștigăm”, a declarat Becali la Digi Sport.

OSMANLISPOR – STEAUA LIVE.Arbitrul german Tobias Welz va oficia la centru meciul Osmanlispor – Steaua București, din prima rundă a grupelor Europa League, în timp ce suedezul Andreas Ekberg va arbitra partida dintre Astra Giurgiu și Austria Viena, notează site-ul oficial al UEFA.

La meciul Osmanlispor – Steaua, programat joi, de la 22:05, la Ankara, Tobias Welz va fi ajutat la cele două margini de Jan Seidel și Rafael Foltyn, precum și de adiționalii Robert Hartmann și Marco Fritz, toți din Germania. Al patrulea oficial va fi un alt neamț, Stefan Lupp.

Astra va juca primul meci din grupele Europa League tot joi, însă de la 20:00, pe Arena Națională, împotriva echipei Austria Viena. Brigada de arbitri este una din Suedia, cu Andreas Ekberg la centru. Ekberg îi va avea alături pe tușierii Fredrik Nilsson și Mehmet Culum, iar ca adiționali pe Bojan Pandzic și Kristoffer Karlsson. Al patrulea arbitru va fi Stefan Hallberg.

OSMANLISPOR – STEAUA LIVE.Pro TV va difuza joi, 15 septembrie, meciul din Grupele Europa League dintre Osmanlispor și Steaua, în direct, de la ora 22:00, potrivit unui comunicat al televiziunii remis MEDIAFAX.

La Osmanlispor evoluează foștii steliști Rusescu și Szukala. Turcii au câștigat cu 2-0 în ultima etapă, pe terenul lui Trabzonspor, Rusescu fiind marcatorul ultimului gol, gol, în timp ce Steaua a câștigat derby-ul cu Astra cu 1-0.

De asemenea, Pro TV a difuzat marți seară partida dintre Barcelona și Celtic (7-0) din Champions League, amintind că în această zi trofeul Champions League a venit în România. Marți, pe 13 septembrie, trofeul UCL a fost dus în fața Palatului Culturii din Iași, între 12:30 si 20:00. Ulterior, până pe 18 septembrie, trofeul Champions League va fi ajunge la Bacău și București.

OSMANLISPOR – STEAUA LIVE.Osmanlispor, adversara Stelei din grupele Europa League, a învins, duminică, în deplasare, scor 2-0, pe Tranbzonspor, în etapa a treia din campionatul Turciei, iar atacantul Raul Rusescu a marcat al doilea gol pentru echipa sa, în minutul 88.

Raul Rusescu a fost rezervă la Osmanlispor și a intrat pe teren în minutul 72, în locul atacantului Webo. Adversara echipei Steaua București în grupele Europa League a deschis scorul după o jumătate de oră de joc, prin senegalezul Papa Alioune.

Internaționalul român a stabilit rezultatul final, cu două minute înainte de sfârșitul partidei, din pasa lui Cagiran. Este a doua victorie consecutivă pentru Osmanlispor pe terenului lui Trabzonspor, după cea obținută în returul campionatului trecut, pe 27 februarie.

În urma acestui succes, Osmanlispor a acumulat cinci puncte după trei etape disputate din campionatul Turciei. Formația lui Raul Rusescu a mai reușit două rezultate de egalitate, 0-0 cu Antalyaspor și 2-2 cu Genclerbirligi.

Pentru Osmanlispor urmează prima partidă din grupele Europa League, cu Steaua, meci care se va disputa joi, 15 septembrie, de la ora 22:05.

Trabzonspor: Kivrak – Yumlu, Demirok, Durica, Vural (Ibanez 72′), Yokuslu (Demir 46′), Onazi – Castillo, Ekici, Erdogan (Kara 46′) – Suk. Antrenor: Ersun Yanal

Osmanlispor: Karcemarskas – Vrsajevic, Curuksu, Prochazka, Pinto – Cagiran, Guven – Umar (Kilicaslan 85), NDiaye, Delarge (Ragattin 64) – Webo (Rusescu 72). Antrenor: Mustafa Akcay.

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Israelul își pregătește răzbunarea pentru Iran: ce ținte sunt luate în vizor și când poate...
Ce se întâmplă în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu! Vecinii sunt disperați, nu mai...
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
Demisii în lanț la o multinațională care le-a cerut angajaților să vină 5 zile pe...
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit...
Armata Română caută luptători de comando. Ce condiții trebuie să îndeplinească și ce salarii vor...
Israelul l-a declarat „persona non grata” pe secretarul general al ONU, Antonio Guterres https://tinyurl.com/4kk89pnf
Prințesa Diana și propunerea indecentă făcută de Mohamed Al Fayed: „A ieșit din biroul lui...
Trucul care te ajută să plătești mai puțin la gaze. Factura va fi mult mai...
Topul judeţelor în funcţie de salariul mediu. În Bucureşti se câştigă aproape dublu faţă de...
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
Un bărbat a fost atacat de urs în plină zi, în județul Suceava! În ce...
ULTIMĂ ORĂ! Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu
Michael Schumacher, prima apariție după 11 ani. A participat la nunta fiicei
Iranul a lansat aproape 200 de rachete către Israel. Atacul a fost „mult mai mare”...
Întrebare de ȘCOALĂ primară! De ce cad frunzele toamna?
O legendă a televiziunii s-a stins! A fost un actor cu un suflet extraordinar și...
Măsură nouă pentru șoferii care au probleme cu legea. A fost deja integrat și funcționează...
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am...
VIDEO China este pregătită de război
Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația...
VIDEO. Iulia Vântur a atras toate privirile la Iifa Awards 2024: "Câtă eleganță emană prin...
BANCUL ZILEI. Bulă face dragoste cu o tipă pe întuneric: - Ce nesimţit eşti!
Edgar Allan Poe, inventatorul povestirilor americane de groază. Creatorul detectivului care a inspirat mai târziu...