Șeful Protecției Consumatorului nu a fost lăsat să intre în control la Neversea, pentru că nu avea „brățară”. Ce i-au spus bodyguarzii de la intrare

Șeful Protecției Consumatorului nu a fost lăsat să intre în control la Neversea, pentru că nu avea „brățară. Ce i-au spus bodyguarzii de la intrare
Publicat: 09/07/2017, 17:42

Șeful Protecției Consumatorului Constanța, Horia Constantinescu, a fost nevoit să cheme în ajutor jandarmii și poliția, pentru a fi lăsat să intre în control la o terasă de pe plaja unde are loc festivalul Neversea. Bodyguarzii de la punctul de acces i-au cerut „brățara” de acces, iar când oficialul și-a scos legitimația și a spus de ce vrea să intre, ar fi fost îndemnat „să se ducă să se joace cu legitimația în altă parte”.

„M-am prezentat în urma unei informații primite și anume că una dintre locațiile pentru care noi am decis închiderea unității până la remedierea deficiențelor, am aflat că una dintre locații este deschisă și continuă să vândă contrar dispozițiilor date de noi. M-am prezentat la prima poartă, unde am putut să trec cu legitimația de serviciu până la poarta unde se verificau brățarile. Am fost întrebat dacă am sau nu brățară de acces. Am prezentat din nou legitimația de serviciu, m-am recomandat ca fiind comisarul șef al acestui jude. Pe un ton glumeț mi s-a recomandat să mă duc să mă joc cu legitimația în altă parte. Am solicitat prezența unui șef al celui care mi-a spus acest lucru. A apărut șeful de poartă care mi-a spus că da, trebuie să mă întorc să fac rost de brățară. Am zis că nu. Organelor de control nu li se poate interzice accesul. Am fost nevoit să cer sprijinul Jandarmeriei, am luat legătura cu inspectorul-șef de la Poliție, care mi-a făcut legătura cu cei de la Jandarmerie, structura centrală, care la rândul lor au trimis doi subordonați, care mi-au făcut posibilul accesul meu”, a precizat comisarul-șef CJPC Constanța, Horia Constantinescu.

Terasa care ar fi trebuit să fie închisă și care încă funcționa în ciuda ordinului OPC ar fi fost Ana Modern, conform Replica de Constanța.

Horia Constantinescu este bun prieten cu Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, și este nepotul fostului lider comunist Miron Constantinescu. Constantinescu și Andrei Năstase au avut împreună mai multe terase de fițe, atât în București, în zona Herăstrău, cât și la Neptun.

Organizatorii festivalului, care a adunat în primele două zile câte aproximativ 50.000 de oameni pe zi, au precizat că responsabilitatea aparține firmei de pază angajate la festival.

„Referitor la restricționarea accesului autorităților de control în perimetrul festivalului NEVERSEA, dorim să facem următoarele mențiuni: perimetrul festivalului cât și accesul în festival a fost asigurat de către societatea de pază și protecție ZIP ESCORT, pe baza unui contract de prestări servicii semnat între societatea de pază și organizatorii festivalului. Precizăm că organizatorii festivalului nu au solicitat și nu vor solicita în nici un moment societății de pază să pună în practică acțiuni care să contravină legilor din România. Angajații firmei de pază contractate au obligația de a cunoaște legislația și de a o aplica, legislație care menționează că accesul organelor de control în perimetrul unui eveniment nu poate fi obstrucționat sau restricționat”, se arată în comunicat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat...
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele...
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Restaurantele din Paris, pustii ca în pandemie înainte de Jocurile Olimpice. Proprietarii sunt furioși: „O...
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo...
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Bombardiere americane sosesc în România pentru misiunea Bomber Task Force 24-4. Acestea au fost interceptate...
REVOLUȚIE în electronică! Au anunțat o descoperire remarcabilă!
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Cristina Șișcanu vorbește despre cum și-a educat copiii: „Am crescut cumva 3 copii total diferiți....
Cine sunt părinții lui Andrei Versace și cu ce se ocupă? Povestea unui imperiu imobiliar...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Telescopul Hubble urmărește materia întunecată din galaxii cu ajutorul stelelor