Cédric Grolet a fost nominalizat în 2015 pentru această distincție, iar anul trecut a primit premiul pentru cel mai bun desert din partea Lebey Guide. Premiul pentru cel mai bun cofetar al anului a fost înmânat în cadrul unei ceremonii care a avut loc la New York.
Din juriu au făcut parte chef Jean-François Piège, chef Pierre Hermé, Denis Courtiade, manager al restaurantului Alain Ducasse at the Plaza Athénée și Catherine Roig, managing editor la Version Femina.„Votul a fost unanim și vine ca recunoașterea unui cofetar tânăr și talent. În câțiva ani Cédric Grolet a revoluționat lumea cofetăriei cu deserturile pe care le-a creat la Le Maurice, restaurant cu două stele Michelin. Chiar și deserturile clasice au adus un suflu nou, făcându-le de neuitat pentru clienți. Umil, prodigios, Cédric Grolet transmite emoție și plăcere.”, și-a motivat juriul alegerea.
CITEȘTE CONTINUAREA ȘI VEZI GALERIA FOTO PE GUSTARTE.RO