Reacții după știrea falsă care anunța decesul lui Mihai Constantinescu: Să cobești moartea unui om care luptă pentru viață e cumplit. Mihai este într-o situație delicată, dar este stabil

Reacții după știrea falsă care anunța decesul lui Mihai Constantinescu: Să cobești moartea unui om care luptă pentru viață e cumplit. Mihai este într-o situație delicată, dar este stabil
Publicat: 27/09/2019, 15:40

Vineri, în presa tabloidă, a apărut informația potrivit căreia Mihai Constantinescu ar fi murit. Fosta soție a artistului a declarat că i s-a făcut rău în momentul în care a văzut știrea falsă:

„Este inuman ce se întâmplă. O să dăm în judecată pe toți cei care au anunțat că Mihai a murit fără să verifice informația. Mie personal mi s-a făcut rău. Am luat apă cu zahăr. Era să fac infarct. Nu se poate să o sune pe mama mea bolnavă și în vârstă să-i dea o astfel de veste, pentru că nu știi cum poate să reacționeze un om. Mihai este într-o situație delicată, dar este stabil. Medicii ne-au spus să avem răbdare și asta facem. Eu și Simona (actuala soție a lui Mihai Constantinescu – n.r.) mergem de trei ori pe zi la spital”, a declarat pentru Click.ro Mihaela Constantinescu, fosta soție a lui Mihai Constantinescu.

De asemenea, artista Mirabela Dauer a postat pe Facebook un mesaj în care îi sfătuiește pe fanii lui Mihai Constantinescu să se roage pentru revenirea lui:

„Citesc cu stupoare în toate ziarele și văd pe toate posturile de televiziune, scris cu litere de-o șchioapă, breaking news cum că Mihai Constantinescu ar fi murit. Știam că presa din România e josnică, dar asta le întrece pe toate!!! Să cobești moartea unui om care luptă pentru viață e cumplit. Lăsați-l, oameni buni, să se refacă în liniște!!! Mihai NU a murit! Ci luptă cu toate puterile să-și revină. Iar cu ajutorul rugăciunilor noastre, Dumnezeu va face o minune! Sunt sigură de asta! Haideți să ne îndreptăm gândurile bune și să ne rugăm pentru revenirea lui Mihai. E un om bun și puternic care nu se lasă doborât. Cât despre cei din presă care copiază știri false unii de la ceilalți fără ca măcar să le verifice, gândiți-vă că poate aveți acasă părinți care ar putea trece prin situații grele de viață și nu ați vrea să vedeți pe toate gardurile știri false despre ei. Rugați-vă pentru el și lăsați deoparte minciunile de dragul rating-ului!!! Sănătate, Mihai! Suntem lângă tine și te iubim”, a scris Mirabela Dauer pe Facebook.

Cântărețul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală, în data de 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu și-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, artistul a fost supus unei intervenții chirurgicale la Secția Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficiență mitrală gradul 3/4, insuficiență tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenții chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncție.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Dezvăluiri tulburătoare. Rana fatală a Prințesei Diana, "mică, în locul nepotrivit și foarte rară”, care...
Palatul Buckingham a început să planifice funeraliile Regelui Charles. Ce se va alege de Regina...
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din...
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită”...
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus...
Site-ul unde mii de oameni își caută un partener cu care să își pună capăt...
ŞOC! Fiica lui Năstase: 'Am fost preşul lui dintotdeauna, încă de când a vărsat vin...
Recunoști fetița din imagine? Acum are 39 ani și este adorată de sute de mii...
Cât scot lunar din buzunare chiriașii din cartierul Primăverii sau Kiseleff, pentru un apartament. Capitala...
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e...
Un infractor a reușit să se dea drept polițist timp de un an și jumătate....
Știrea momentului în România! Ion Iliescu la 94 de ani a...
Ce reprezintă litera B la o mașină cu transmisie automată. Explicația fiecărui mod
Taxiurile fără şofer le iau pâinea de la gură taxiurilor clasice: apelare facilă şi preţuri...
ASTRONOMII au obținut primele imagini cu STEAUA NORDULUI! Cum arată POLARIS?
De ce NU cresc toate pensiile. Olguța Vasilescu tună și fulgeră: Au aruncat legea la...
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ce au vrut să mânânce Ed Sheeran și Chris Hemsworth în România. Unde au ținut...
"Ultima misiune pentru Roberta". Ea este polițista de 21 de ani, ucisă de remorca unui...
Câți prieteni are Anamaria Prodan. Ce spune despre oamenii care au dezamăgit-o. “Cel care e...
Misterul scufundării superiahtului miliardarilor, investigat de anchetatori. Ce ipoteze se iau în calcul
BANCUL ZILEI. Bulă merge la o tipă acasă. Dormitorul era plin de jucării de pluș....
De ce pisicile zgârie mobila din casă?