Cazul din Caracal | Jandarmii, la familia Melencu pentru a pune în executare mandatul DIICOT / Mama și bunicul Luizei duși la spital, după ce li s-a făcut rău / Birchall, mesaj pentru Bănilă VIDEO

Cazul din Caracal  | Jandarmii, la familia Melencu pentru a pune în executare mandatul DIICOT / Mama și bunicul Luizei duși la spital, după ce li s-a făcut rău / Birchall, mesaj pentru Bănilă VIDEO
Publicat: 27/09/2019, 20:12

20:10 Mama și bunicul Luizei, duși cu o ambulanță pentru victime multiple la Spitalul din Craiova

Mama și bunicul Luizei sunt transportați la Spitalul Județean de Urgență din Craiova cu o ambulanță pentru victime multiple de la ISU Dolj, după ce anterior aceștia au refuzat transportul cu Ambulanța. Cei doi au acuzat stări de rău, după ce jandarmii au încercat să o ia cu forța pe mama Luizei.

Mama și bunicul Luizei sunt transportați, vineri seara, cu o ambulanță pentru victime multiple a ISU Dolj la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Bunicul Luizei, care este cunoscut cu probleme cardiace, este monitorizat de echipajul SMURD până la sosirea la Craiova.

Familia celor doi a mai solicitat anterior o Ambulanță, după ce Monica Melencu a leșinat în timp ce se certa cu jandarmii. Atunci, ei au refuzat să meargă la spital, deși medicii de la Ambulanță le-au recomandat acest lucru, din cauza unor stări de lipotimie.

Mama și bunicul Luizei au fost consultați de medicii de la Ambulanță după ce li s-a făcut rău în timp ce jandarmii se aflau în curtea lor ca să pună în aplicare un mandat prin care Monica Melencu trebuia dusă la sediul DIICOT Craiova pentru recoltarea de noi probe biologice.

Potrivit medicilor, cei doi prezentau o stare de lipotimie și trebuiau duși la spital pentru investigații suplimentare și pentru tratament. Cei doi au refuzat însă și s-au întors în curtea casei.

20:00 Procuror-șef DIICOT: Nu poți invoca lipsa de încredere ca să nu te supui unei decizii judecătorești

Procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă, susține că intervenția pentru ducerea mamei Luizei la DIICOT a fost aprobată printr-o decizie judecătorească și că nimeni nu poate invoca lipsa de încredere ca să nu se supună unei astfel de hotărâri.

Citiți continuarea…

19:17 Birchall, despre situația din casa Melencu: Am rugat șeful DIICOT să acționeze cu respect față de lege

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a declarat pentru MEDIAFAX că nu a știut nimic despre acțiunea DIICOT privind mandatul de aducere a mamei Luizei și i-a cerut șefului Direcției, Felix Bănilă, să acționeze „cu respect față de lege”.

Citiți continuarea…

18:50 Tonel Pop, despre amenda dată de DIICOT mamei Luizei: Înțeleg că o să o conteste

Avocatul Tonel Pop a declarat, pentru MEDIAFAX, că familia Luizei ar vrea să conteste amenda primită pentru că nu s-a prezentat la sediul DIICOT București, subliniind că, din punctul său de vedere, procurorii vor retrage sancțiunea de frica opiniei publice.

Citiți continuarea…

18:40 Bunicul Luizei s-a stropit pentru a doua oară cu benzină

Inainte de acest gest el a declarat că el și mama Luizei nu au vrut să plece cu jandarmii pentru că nu mai au încredere în nimeni.

„Au venit la poartă, i-am întrebat cu ce drept au intrat, mi-au spus că vor să vorbească cu mine, când i-am vazut civili n-am stiu cine sunt. Au zis ca in baza acelui mandate trebuie să semneze și să a merg cu dânșii, să ne audieze, așa au zis. Nu am încredere. (…) Au vrut sa ne despartă, sa ne ducă separat, n-au vrut să ne ia pe amandoi.

Mama și bunicul Luizei au refuzat să meargă la spital, deși medicii de la Ambulanță le-au recomandat acest lucru, din cauza unor stări de lipotimie.

Mama și bunicul Luizei au fost consultați de medicii de la Ambulanță după ce li s-a făcut rău în timp ce jandarmii se aflau în curtea lor ca să pună în aplicare un mandat prin care Monica Melencu trebuia dusă la sediul DIICOT Craiova pentru recoltarea de noi probe biologice.

Potrivit medicilor, cei doi prezentau o stare de lipotimie și trebuiau duși la spital pentru investigații suplimentare și pentru tratament. Cei doi au refuzat însă și s-au întors în curtea casei.

„Nu mai am cuvinte, nu știu de ce ni se întâmplă nouă toate astea”, a spus bunicul Luizei, după ce s-a întors în curte.

La domiciliul familiei Melencu se află agenții procedurali și jandarmii pentru a pune în executare mandatul DIICOT de aducere a mamei Luizei pentru prelevarea probelor biologice.

Mama Luizei însă a refuzat să meargă. „Nu plec, să mă aresteze”, a spus mama Luizei. „Nu mergem nicăieri, să fie clar!”, a spus, la rândul lui, bunicul fetei.

18:10 Mama și bunicul Luizei au refuzat să meargă la spital, deși medicii de la Ambulanță le-au recomandat acest lucru, din cauza unor stări de lipotimie.

Mama și bunicul Luizei vor fi transportați la spital cu o Ambulanță, medicii stabilind că aceștia acuză o stare de lipotimie. Cei doi au fost consultați după ce li s-a făcut rău în timp ce jandarmii au vrut să pună în aplicare un mandat, prin care Monica Melencu urma să fie dusă la DIICOT Craiova.

Mama și bunicul Luizei au fost consultați de medicii de la Ambulanță după ce li s-a făcut rău în timp ce jandarmii se afalau în curtea lor ca să pună în aplicare un mandat prin care Monica Melencu trebuia dusă la sediul DIICOT Craiova pentru recoltarea de noi probe bilogice.

„Am probleme cu inima. Am 21 tensiune. Împreună, da (merg la spital, n.r.)”, a spus bunicul Luizei. Medicul de pe Ambulanță a precizat că cei doi vor fi duși la spital din cauza unei stări de lipotimie.

„O s-o luăm la spital pentru o stare de lipotimie. O s-o luăm la spital pe doamna și pe domnul”, a spus doctorul.

La domiciliul familiei Melencu se află agenții procedurali și jandarmii pentru a pune în executare mandatul DIICOT de aducere a mamei Luizei pentru prelevarea probelor biologice.

„Nu plec, să mă aresteze”, a spus mama Luizei. „Nu mergem nicăieri, să fie clar!”, a spus, la rândul lui, bunicul fetei.

Vecinii s-au strâns la poarta familie Melencu. Oamenii sunt revoltați de ce s-a întâmplat la Caracal, după ce jandarmii au venit să o ridice pe mama Luizei pentru a o duce la DIICOT.

„Este a patra oară de când o ia Salvarea. A patra oară. E cu inima”, a spus o vecină.

IGPR: Tribunalul București a eliberat mandatul de aducere a mamei Luizei

Jandarmii și polițiștii pun în executare mandatul de aducere a mamei Luizei eliberat de magistrații Tribunalului București, Secția I Penală, informează IGPR.

Oamenii legii acționează în baza articolului 266 Cod Procedură Penală (Citarea, comunicarea actelor procedurale și mandatul de aducere – Executarea mandatului de aducere).

Jandarmii și agenții se află, la ora transmiterii știrii la casa familiei Melencu, pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice.

Mama Luizei Melencu: „Încearcă prin orice metodă să ajungă la ceea ce vor ei”

Monica Melencu, mama Luizei a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că anchetatorii „încearcă prin orice metodă să ajungă la ceea ce vor ei” și au adus jandarmii să o ia cu forța.

„Vor să mă ia cu forța. Pentru ce, pentru ce că nu am făcut nimic! Au adus jandarmii să mă ia cu forța. Încearcă prin orice metodă să ajungă la ceea ce vor ei. Îmi este foarte frică și imi este rău. Simt că nu mă pot tine pe picioare”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Monica Melencu, mama Luizei Melencu.

Jandarmii și agenții se află, la ora transmiterii știrii la casa familiei Melencu, pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice.

Bunicul fetei le-a strigat jandarmilor: „Ce aveți cu noi? De ce ne luați? Nu vrem funcții, nu avem de-a face cu politica. Lăsați-ne să trăim liniștiți”.

Monica Melencu a spus că refuză să plece de acasă și, ulterior, a leșinat.

Tonel Pop, după descinderea DIICOT la casa Melencu: Sunt șocat. Procurorii m-au amenințat

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a declarat, în timp ce jandarmii se aflau la casa Melencu din Caracal, că este șocat și a precizat că a fost amenințat de procurorii DIICOT cu un dosar penal, de aceea nu își mai poate sfătui clienții.

Citiți continuarea…

Știrea inițială. La domiciliul familiei Melencu se află, la ora transmiterii știrii, agenții procedurali și jandarmii pentru a pune în executare mandatul DIICOT de aducere a mamei Luizei pentru prelevarea probelor biologice.

„Nu plec, să mă aresteze”, a spus mama Luizei.

„Nu mergem nicăieri, să fie clar!”, a spus, la rândul lui, bunicul fetei.

Mama Luizei a leșinat în timp ce se certa cu jandarmii.

Bunicul Luizei a avut la un moment dat un schimb de replici cu un jadarm:

Jandarm: Vă respect părul alb

Bunicul Luizei: Părul alb da, dar nu durerea din suflet. (…) Am pierdut o fată scumpă și dragă. Veniți să ne luați ca pe niște perverși. Cu ce am greșit noi? Refuzăm, am refuzat indiferent de ce se întâmplă.

Jandarm: suntem aici să desfășurăm activități specifice. Vă multumesc

Bunicul Luizei: Știm noi ce se întâmplă acolo? (nr: sediul DIICOT) Nu mai avem încredere în nimeni. Știm ce se întâmplă în cușca cu lei, dacă intrăm acolo?”

Ulterior, bunicul fetei a amenințat că își dă foc.

Mandatul a fost emis după ce mama Luizei a refuzat să se prezinte, joi, la sediul DIICOT București pentru a-i fi prelevate probe biologice, chiar dacă a primit citație în acest sens.

Monica Melencu a fost amendată cu 5.000 lei, iar vineri a fost emis un mandat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Dezvăluiri tulburătoare. Rana fatală a Prințesei Diana, "mică, în locul nepotrivit și foarte rară”, care...
Palatul Buckingham a început să planifice funeraliile Regelui Charles. Ce se va alege de Regina...
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și...
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită”...
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus...
Site-ul unde mii de oameni își caută un partener cu care să își pună capăt...
ŞOC! Fiica lui Năstase: 'Am fost preşul lui dintotdeauna, încă de când a vărsat vin...
Recunoști fetița din imagine? Acum are 39 ani și este adorată de sute de mii...
Cât scot lunar din buzunare chiriașii din cartierul Primăverii sau Kiseleff, pentru un apartament. Capitala...
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e...
14 copii din Buzău au rămas orfani de tată, după un accident cumplit. Cum s-a...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Ce reprezintă litera B la o mașină cu transmisie automată. Explicația fiecărui mod
Taxiurile fără şofer le iau pâinea de la gură taxiurilor clasice: apelare facilă şi preţuri...
ASTRONOMII au obținut primele imagini cu STEAUA NORDULUI! Cum arată POLARIS?
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
Prognoza meteo actualizată. Canicula se extinde în mai multe județe. Harta cu zonele fierbinți
Ce au vrut să mânânce Ed Sheeran și Chris Hemsworth în România. Unde au ținut...
"Ultima misiune pentru Roberta". Ea este polițista de 21 de ani, ucisă de remorca unui...
Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei...
Alain Delon a fost condus pe ultimul drum! Unde a fost înmormântat marele actor: ”Am...
BANCUL ZILEI. Bulă merge la o tipă acasă. Dormitorul era plin de jucării de pluș....
Suntem cu un pas mai aproape de implanturile care să trateze epilepsia