Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2020. Fecioarele se fac plăcute și pot cuceri ușor

Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2020. Fecioarele se fac plăcute și pot cuceri ușor
Horoscopul zilei de 02 septembrie 2021. Foto: Pixabay.com
Publicat: 18/11/2020, 06:17

Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Capricorn, poziție din care ne insuflă mai mult pragmatism, perseverență în atingerea scopurilor, răbdare și seriozitate. Vom avea idei practice, vom găsi soluții concrete la nevoile noastre, însă nu trebuie să acționăm sub impulsul momentului și nici să ne impunem autoritatea în fața celorlalți.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 18 noiembrie 2020

Dragoste

Poți avea dialoguri sensibile despre viața intimă și poți avea idei bune despre cum să treci un impas în cuplu. Unii nativi pot purta discuții despre bani, moșteniri, credite, taxe cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Azi dai dovadă de multă conștiinciozitate în atingerea scopurilor tale profesionale și te lupți cu toate forțele să te afirmi. Ai idei care se dovedesc bune, însă încearcă să nu-ți impui punctul de vedere cu orice preț pentru a nu intra în conflicte cu superiorii. Posibile vești financiare sau ocazia de a rezolva un context legat de bunuri materiale.

Sănătate

Ai mai multă grijă la starea de sănătate astăzi pentru că nivelul de energie este destul de scăzut față de zilele trecute și, în plus, dai dovadă de prea multă impulsivitate care trebuie controlată.

Horoscop zilnic Taur – 18 noiembrie 2020

Dragoste

Este o i foarte bună să discuți cu partenerul de viață despre planurile voastre, să clarificați aspecte legate de idealurile voastre împreună, să vă puneți de acord în legătură cu niște principii care au fost subiect de tensiune în cuplu.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru a studia ceva care să te ajute în evoluția profesională, pentru a te înscrie la un curs, seminar de perfecționare profesională. Unii nativi decid acum să folosească o diplomă. Dialoguri practice cu colaboratorii și asociații.

Sănătate

S-ar putea să ai parte de frământări care să te obosească psihic. Aceste stări interioare se pot accentua în a doua parte a zilei și nu este exclus ca unii nativi să fie întorși cu gândul la trecut, să fie vorba de frământări și anxietăți legate de un fost partener.

Horoscop zilnic Gemeni – 18 noiembrie 2020

Dragoste

Poți fi tentat să calci strâmb astăzi și nu ar fi o problemă să dai frâu liber pasiunii, dar asigură-te că nimeni nu este rănit în acest context pentru că altfel mustrările de conștiință vor fi dureroase. Este o zi bună să găsești soluții financiare la problemele partenerului.

Carieră și bani

Te preocupi de o situație financiară care vizează un bun de patrimoniu, un bun material, poate un credit și vei avea idei și soluții la aceste probleme care se vor dovedi practice și ajutătoare. La locul de muncă se îmbunătățește relația cu colegii și ești creativ.

Sănătate

Se întrevăd preocupări și dialoguri legate de starea ta de sănătate sau a cuiva drag. Poți descoperi remedii eficiente, tratamente bune.

Horoscop zilnic Rac – 18 noiembrie 2020

Dragoste

Nevoia de a fi alături de partener este mare, nevoia de a-l înțelege și a-l sprijini. Este o zi foarte bună pentru discuții în plan sentimental care vizează viața de cuplu și poți rezolva multe dintre nemulțumirile de până acum.

Carieră și bani

Dacă te gândești să faci unele investiții, speculații sau să discuți clauzele unui contract, azi este o zi favorabilă. Posibile tensiuni cu superiorii și frustrări legate de atingerea unor obiective profesionale. Înceracă să ai răbdare mai mult.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Cel mult poate fi vorba de dialoguri purtate pe această temă sau de găsirea celor mai bune soluții pentru o problemă de sănătate.

Horoscop zilnic Leu – 18 noiembrie 2020

Dragoste

Familia te sprijină foarte mult într-o situație de viață. Ascultă-le sfaturile și încerc ați să găsiți soluții comune la o problemă ce vizează, posibil, locuința.

Carieră și bani

Dai dovadă de idei bune, constructive și practice la locul de muncă și poți avea parte de înțelegere și sprijin din partea colegilor. Evită să te contrazici pe tema idealurilor, a principiilor pentru că pot apărea tensiuni.

Sănătate

Este o zi bună pentru a rezolva o problemă dermatologică, pentru a face un consult la oase. Acordă mai multă atenție stilului de viață și adu-i îmbunătățiri.

Horoscop zilnic Fecioară – 18 noiembrie 2020

Dragoste

În plan sentimental se întrevede o zi minunată. Dialogul cu persoana iubită este cald, constructiv și puteți găsi împreună soluții la probleme apărute recent. Dacă ești singur, ziua te azi te susține să cucerești o persoană care-ți place.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru dialoguri financiare, însă nu te grăbi să pui și în practică ceea ce discuți. Analizează, trage concluzii deocamdată și nu te avânta în cheltuieli. Dai dovadă de multă creativitate și poți avea idei ingenioase și progresiste.

Sănătate

Dedică-te mai mult activităților care-ți fac plăcere. Petrece timp cu copiii, fă mișcare, dezvoltă u hobby.

Horoscop zilnic Balanță – 18 noiembrie 2020

Dragoste

Nevoia de a fi alături de cei dragi, de familie este mare și azi îi poți ajuta cu o sumă de bani sau cel puțin cu un sfat financiar bun. Te preocupi de rezolvarea unor situații ce vizează locuința. Posibile tensiuni cu partenerul din cauza unor emoții pe care nu le exprimi sau din cauza unui context legat de cămin.

Carieră și bani

Financiar este o zi bună, fie pentru a face o investiție legată de casă, fie pentru a găsi soluții ingenioase la un context legat de bunuri materiale.

Sănătate

Ai parte de o zi bună în planul sănătății. Gândurile tale te susțin și ești mai optimist.

Horoscop zilnic Scorpion – 18 noiembrie 2020

Dragoste

Comunicarea te ajută foarte mult astăzi în cuplu și se pot clarifica contexte mai vechi în care neînțelegerile păreau greu de rezolvat.

Carieră și bani

Posibil să întâmpini niște neplăceri la locul de muncă, în special în dialogul cu colegii care va fi mai greoi. Nu te baza astăzi pe sprijinul lor și nici nu le asculta prea mult sfaturile.

Sănătate

Ai mai multă grijă la sănătate, în special la acțiunile tale care pot fi prea curajoase, chiar impulsive. Condu cu grijă, nu apăsa pedala de accelerație și ai grijă unde pui piciorul.

Horoscop zilnic Săgetător – 18 noiembrie 2020

Dragoste

Posibil să ai parte de tensiuni în plan sentimental și acestea să plece de la reproșuri făcute de persoana iubită din cauza faptului că nu-i acorzi suficientp atenție, că nu o valorifici așa cum și-ar dori.

Carieră și bani

Te preocupă un context financiar și faci tot ce-ți stă în putință să-l rezolvi. Poate returnezi o datorie, poate ai idei practice despre cum să faci un ban în plus.

Sănătate

Se întrevăd discuții legate de starea de sănătate, a ta sau a cuiva drag. Unii nativi se pot folosi de ziua de astăzi pentru a se retrage în rugăciune, pentru a discuta cu un duhovnic sau mentor.

Horoscop zilnic Capricorn – 18 noiembrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună să repui în mișcare viața socială, să te întâlnești cu prieteni, să povestiți și să vă faceți confidențe. Uns fat bun poate veni din partea acestora.

Carieră și bani

Un proiect în care ești implicat are mari șanse de izbândă. Poți primi sprijin din partea unor persoane importante. Ai idei bune și găsești soluții practice și ingenioase despre cum să-l conduci pe culmile succesului.

Sănătate

Luna îți traversează astăzi zodia să-ți aduce suport emoțional. Posibil totuși ca niște frământări emoționale legate de trecut să nu-ți dea pace în a doua parte a zilei.

Horoscop zilnic Vărsător – 18 noiembrie 2020

Dragoste

Este posibil să te gândești la cineva din trecut cu care ai avut o relație sentimentală sau pentru care ai făcut o adevărată pasiune. Poate fi vorba chiar de o persoană cu funcție înaltă sau cunoscută într-un cadru profesional și cu care sunt șanse de a relua un dialog.

Carieră și bani

Poți fi frustrat că o negociere nu iese așa cum îți dorești, dar nu te grăbi să pui verdicte și să tragi concluzii. Profesional, te bucuri de aprecierea superiorilor și asta îți schimbă starea de spirit.

Sănătate

Dacă ai de rezolvat probleme ce țin de piele, de sistemul osos, azi este o zi foarte bună să o faci. Tratamentele în acest sens dau roade imediate. Mai multă grijă la deplasări. Nu face imprudențe.

Horoscop zilnic Pești – 18 noiembrie 2020

Dragoste

Este o zi favorabilă pentru a o petrece în compania prietenilor și a discuta despre planuri de viitor, idealuri. Se pot aborda teme legate de spiritualitate, filozofii de viață, principii și mentalități. Cere-le sfatul. Se poate dovedi foarte important pentru tine.

Carieră și bani

Un proiect care te preocupă într-un mod aparte are mari șanse să fie demarat, să fie promovat. Ai idei progresiste și vii cu soluții practice și revoluționare despre cum să-l pui pe picioare rapid și asta pentru că te macină un context financiar. Fie trebuie să returnezi o datorie, fie vrei să-ți îmbunătățești veniturile.

Sănătate

Se mai calmează gândurile și frământările zilelor trecute și parcă începi să vezi un context cu ochi mai buni, aspect care te liniștește și pe interior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
În timp ce Bianca Drăguşanu petrecea la un botez unde se afla şi Alex Bodi,...
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
Primă de calificare colosală! Câţi bani primeşte România după ce a ajuns în optimile EURO...
Ce se întâmplă în corpul tău de fiecare dată când mănânci pepene roșu. Puțini știu...
Cine sunt tinerii găsiţi morţi într-un hotel din Capitală. Ultimele clipe cu Alexandra şi Marinel...
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Ei sunt tinerii care au fost găsiți fără suflare într-o cameră de hotel din București!...
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe...
Radar în Bulgaria: poți ignora amenda sau o vei primi acasă, prin poștă?
România atinge încă două ţinte din Foaia de Parcurs către aderarea la OCDE
Cea mai PUTERNICĂ rachetă a Europei, gata de lansare!
UNGURII nu acceptă să renunțe. Lovitura cea mare în Europa: Să fie maghiară
Rovinieta poate fi achiziționată din 27 iunie și de pe Ghișeul.ro
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor...
Un asteroid se apropie de Pământ! NASA a făcut anunțul cu puțin timp în urmă
Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită...
Confesiunea cutremurătoare a mamei fetei ucise de iubit într-un hotel din București: "Mi-am văzut copilul...
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele...
Pata solară care a produs aurore spectaculoase în luna mai, îndreptată din nou spre Pământ
×