Dacă doriți să ascultați muzică făsă să fie nevoie să apăsați pe butoane, ar trebui să știți că Spotify, unul dintre cele mai importante servicii de streaming muzical din lume, a început implementarea unei funcții de control pe baza comenzilor vocale.
„Hey Spotify” este comanda vocală pe care utilizatorii dispozitiveleor mobile o pot folosi, fiind similară asistenților digitali precum Siri, Alexa, Google Assistant, Cortana sau chiar Bixby.
Totuși, pentru a folosi comanda, utilizatorii trebuie să aiba aplicația deschisă. Este necesar să acorde Spotify dreptul de accesare a microfonului, iar acest lucru se poate face astfel: Settings > Microphone permissions > „Hey Spotify”.
Dacă ai aplicația deschisă, poți spune „Hei Spotify”, apoi să ceri redarea unei melodii, a unui artist artist, playlist etc.
În ciuda numeroaselor rapoarte care indică faptul că opțiunea vocală apare pentru mulți oameni în aplicația lor Spotify, compania nu a anunțat oficial noua caracteristică.
În România, abonamentul la Spotify costă 4.99 euro/lună, primele 30 de zile fiind gratuite. Există și un abonament care poate fi folosit de două persoane, iar prețul este de 6.45 de euro/lună. De asemenea, mai este și varianta Spotify Family, care costă 7.99 euro/lună. Acesta poate fi folosit de șase persoane.
Spotify este un furnizor suedez de streaming audio și servicii media, fiind înființat la data de 23 aprilie 2006. Este o aplicație ce rulează pe dispozitivele mobile, dar şi pe laptop, PC sau tabletă.
Datele și numerele de telefon a peste 500 de milioane de utilizatori Facebook au fost făcute publice pe internet în mod gratuit. Victimele hackerilor sunt utilizatori din 106 țări.
Un utilizator al unui forum de nivel mediu al hackerilor a făcut publice gratuit sâmbătă numerele de telefon și datele personale ale utilizatorilor vizați.
Datele expuse includ informațiile personale a peste 533 de milioane de utilizatori Facebook din 106 țări, inclusiv peste 32 de milioane din SUA, 11 milioane de utilizatorii din Marea Britanie și 6 milioane de utilizatorii din India. Setul de date include numere de telefon, ID-uri Facebook, nume complete, locații, date de naștere, biografii și – în unele cazuri – adrese de e-mail. România nu figurează pe lista țărilor din care fac parte persoanele ale căror date au fost furate.