LIVE UPDATE. 30 de zile de război în Ucraina: Rusia își mărește numărul de nave de război în Marea Azov / Elveția adoptă un nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei / 60% din rachetele rusești nu și-au atins ținta în Ucraina

LIVE UPDATE. 30 de zile de război în Ucraina: Rusia își mărește numărul de nave de război în Marea Azov / Elveția adoptă un nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei / 60% din rachetele rusești nu și-au atins ținta în Ucraina
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 25/03/2022, 00:31
Actualizat: 25/03/2022, 23:10

Rusia este dispusă să continue războiul împotriva Ucrainei, fiind pregătită să susțină agresiunea armată până pe 9 mai, termenul pe care Moscova și l-ar fi propus pentru a încheia așa-numita „operațiune specială”, relatează serviciul de presă al Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei. Între timp, armata ucraineană câștigă teren în estul Kievului, care este puternic asediat de forțele ruse în zona de nord, relatează CNN. Ucraina transmite Statelor Unite că are nevoie de 500 de rachete Stinger și 500 de rachete Javelin pe zi. Președintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, unde are loc summit-ul NATO și reuniunea Consiliului European, spune că în momentul de faţă nu există niciun indiciu concret că Rusia ar viza altă ţintă decât Ucraina. Însă, a precizat șeful statului, este o certitudine că Flancul estic trebuie întărit. Afirmația vine în contextul în care joi NATO a decis crearea a 4 noi grupuri de luptă în România, Bulgaria, Ungaria și Slovacia.

Românii pot fi „Alături de Ucraina” în campania pentru refugiați organizată de Asociația Medici pentru România în parteneriat cu grupul de presă Gândul

UPDATE ora 22:30 – Un colonel rus a fost ucis de propriile sale trupe, în Ucraina

Colonelul Yuri Medvedev, care conducea Brigada 37 Mecanizată, ar fi fost călcat cu tancul de către un soldat rus, în mod intenționat, ca formă de protest faţă de numărul de pierderi pe care le-a suferit unitatea sa de la începutul invaziei asupra Ucrainei luna trecută.

UPDATE ora 21:05 – Ambasadorul rus în Italia, Serghei Razov, dă în judecată ziarul italian La Stampa, după ce a scris un articol despre Vladimir Putin.

Potrivit diplomatului, analiza publicată a crescut riscul ca președintele rus să fie asasinat. Ziarul italian a publicat pe 22 martie o analiză intitulată „Dacă uciderea tiranului este singura opțiune”.

În articol era scris că dacă toate celelalte opțiuni nu reușesc să oprească invazia rusă a Ucrainei, singura soluție ar fi ca cineva să-l omoare pe președintele rus, relatează Reuters. În urma publicării acestui articol, Serghei Razov a spus că articolul încalcă „regulile jurnalismului”.

UPDATE ora 20:10 – Zelenski a caracterizat fiecare ţară din UE după modul în care este alături de Ucraina: „România ştie ce este demnitatea”

Preşedintele Ucrainei Volodomir Zelenski a avut, joi seară, o intervenţie prin legătură video în faţa liderilor statelor UE reuniţi la summit-ul de la Bruxelles. Liderul de la Kiev a evaluat prin scurte descrieri fiecare dintre aceste ţări, inclusiv România, în raport cu modul în care sprijină Ucraina în faţa invaziei ruse.

„România ştie ce este demnitatea şi va fi cu noi în momentul crucial”, a spus Zelenski despre țara noastră.

Președintele ucrainean a acordat o atenţie specială Ungariei conduse de Viktor Orban, faţă de care a venit cu o pledoarie încercând să-l convingă să susţină oprirea importurilor energetice din Rusia şi să autorizeze tranzitul armelor occidentale destinate Ucrainei.

UPDATE ora 19:10 – Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei: Rusia își mărește numărul de nave de război în Marea Azov

Rusia își mărește flota în apele Mării Azov. Prin strâmtoarea Kerch s-a înregistrat o mișcare a navelor de război rusești.

De asemenea, rușii iau măsuri pentru a-și reface pierderile de efective prin formarea și trimiterea în Belarus a unor unități pușcași și brigăzi de tancuri, informează Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, scrie Ukrinform.

UPDATE ora 18:50 – Măcelarul din Mariupol” aplică brutalitatea pe care a învățat-o în Siria cu subordonații săi. Mihail Mizințev: „De ce acest idiot nu șchiopătează încă?”

Generalul rus Mihail Mizințev, recunoscut ca „Măcelarul din Mariupol”, nu pare a avea milă nici de subordonații săi. Într-o înregistrare făcută public, generalul se adresează cu violență unui subordonat care nu s-a îmbrăcat corespunzător, potrivit Ziare.com

Într-un clip audio împărtășit de un oficial ucrainean, Olexander Scherba, brutalul Mizințev poate fi auzit reproșându-i unui ofițer subordonat faptul că nu a luat măsuri extrem de dure asupra unui soldat.

„Uită-te la ăsta. Nu s-a îmbrăcat în uniformă, ci în puloverul lui de mizerie. Uită-te la el cum stă, încruntat, cu ochii lui de bovină. De ce mai servește? Și de ce ar trebui să-mi pierd timpul cu gunoaiele tale? De ce fața lui nu este încă mutilată? De ce nu i-a tăiat nimeni urechile? De ce acest idiot nu șchiopătează încă?”, ar fi spus generalul.

UPDATE ora 18:15 – Elveția adoptă un nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei

Elveția a adoptat noi sancțiuni împotriva Rusiei, în conformitate cu ultimul pachet de sancțiuni al Uniunii Europene, a anunțat vineri Consiliul Federal Elvețian, potrivit CNN.

„Decizia Consiliului Federal din 25 martie înseamnă că Elveția rămâne în conformitate cu măsurile impuse de UE la 9 și 15 martie ca răspuns la invazia continuă a Rusiei în Ucraina. La 16 martie, Elveția adoptase deja lista extinsă a persoanelor și entităților care fac obiectul sancțiunilor financiare impuse de UE”, potrivit unui comunicat al Consiliului.

Elveția a impus interdicții legate de sectoarele energetic și financiar, la care se adaugă tranzacționarea de produse de lux, fier și oțel, se arată în declarație.

UPDATE ora 16:40 – Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, piruetă temporală: „Bombardamentul SUA asupra Iugoslaviei, acum 23 de ani, a torpilat fundația ordinii mondiale”

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a făcut o „piruetă temporală”, referindu-se la momentul în care Iugoslavia a fost supusă unor bombardamente ale Alianței Nord-Atlantice (NATO), în contextul războiului din Kosovo. Peskov a acuzat SUA că a „torpilat”, la momentul respectiv, „fundația ordinii mondiale”.

Bombardamentele NATO în Iugoslavia au fost declanșate în timpul operațiunii militare conduse de NATO – numele de cod Operațiunea Forțele Aliate (Operation Allied Forces) sau Operațiunea ”Nicovala Nobilă” (Operation Noble Anvil) – împotriva Republicii Socialiste Federativă Iugoslavia, în timpul Războiului din Kosovo.

Bombardamentele au durat din data de 24 martie 1999 până pe data de 11 iunie 1999, aceasta fiind cea de-a doua operațiune majoră de luptă din istoria NATO, după Operațiunea ”Forța Deliberată” din Bosnia și Herțegovina din luna septembrie 1995. Pe data de 22 aprilie 1999, Parlamentul României a autorizat avioanele NATO să utilizeze spațiul aerian românesc în timpul operațiunilor din Iugoslavia.

UPDATE ora 16:00 – Reuters: 60% din rachetele rusești folosite în Ucraina nu și-au atins ținta, potrivit unor oficiali SUA

Aproximativ 60% dintre rachetele ghidate de mare precizie ale Rusiei nu și-au atins ținta în Ucraina, potrivit unor oficiali americani, informează Reuters. Acest rezultat ar putea explica de ce trupele rusești înaintează atât de greu pe frontul de luptă.

Din momentul în care Vladimir Putin a declanșat invadarea Ucrainei, pe 24 februarie, Rusia nu a reușit nici măcar să își atingă obiectivele principale cum ar fi eliminarea forțelor aeriene ucrainene în ciuda faptului că beneficiază de o armată mult mai numeroasă.

Oficialii SUA, care au oferit această informație confidențială sub protecția anonimatului, nu au specificat motivul pentru care rachetele rusești ar avea o rată atât de mare de eșec. Doi experți au spus pentru Reuters că orice rată de eșec mai mare de 20% ar fi considerată foarte ridicată.

UPDATE ora 15:50- Prizonierii de pe Insula Șerpilor au fost eliberați, în urma unui schimb între Ucraina și Rusia

Ucraina și Rusia au schimbat 50 de prizonieri militari și civili, cel mai mare schimb raportat până în prezent, inclusiv marinarii capturați în timpul asaltului Moscovei pe Insula Șerpilor.

Parlamentul ucrainean a scris, pe Twitter: „Primul schimb de ostatici de război a avut loc la ordinul președintelui Zelenski. Astăzi, Ucraina a făcut schimbul cu 11 marinari ruși pe care i-am salvat de pe o navă scufundată, în apropiere de Odesa, cu 19 marinari ucraineni (autori ai frazei legendare („Duceţi-vă naibii”)”.

UPDATE ora 15:30 – INTERVIU EXCLUSIV | „Vladimir Putin poate să invadeze o altă țară și, în viitor, va fi condamnat pentru crime de război”. Geopolitician din Ucraina, despre ce ar putea urma în a doua lună de război

„Vladimir Putin va invada o altă țară, de pildă, Georgia. Și fără să observe toată lumea, Republica Belarus a fost deja ocupată de ruși cu sprijinul dictatorului de acolo”, explică Serhii Hakman, geopolitician ucrainean din Cernăuți. (Citește mai multe aici…)

UPDATE ora 14:40 – Cel puțin 300 de oameni au fost uciși în atentatul cu bombă la Teatrul Dramatic din Mariupol – oficiali ucraineni

Oficialii locali din orașul asediat Mariupol anunță că cel puțin 300 de persoane au fost ucise în bombardamentul din 16 martie de la Teatrul Dramatic.

În Mariupol nu funcționează servicii de urgență, iar luptele intense și bombardamentele din apropierea teatrului au împiedicat încercările de salvare. Teatrul a fost bombardat cu un avion, în ciuda faptului că, pe pământ, fusese pictat cu alb cuvântul „copii”.

UPDATE ora 13:09 – Mai mulți civili care stau la coadă pentru a primit ajutor umanitar în Harkov, loviți cu o bombă rusească


UPDATE ora 13:25 – Acord istoric între SUA și UE. America promite că va furniza mai multe gaze naturale Europei, pentru a reduce dependența de combustibilii din Rusia

Uniunea Europeană și Statele Unite urmează să semneze un acord pentru a furniza Europei mai mult gaz natural lichefiat (GNL) din SUA. Astfel, se va reduce dependența de combustibilii ruși și se va putea face față unei crize energetice.

UPDATE ora 12:30 – Zelenski, mesaj dur pentru premierul Ungariei: ”Ascultă, Viktor, știi ce se întâmplă în Mariupol?”

Volodimir Zelenski – președintele Ucrainei – i-a transmis un mesaj dur lui Viktor Orban, premierul Ungariei, în contextul în care din ce în ce mai mulți analiști și strategi militari au sesizat o anumită atitudine ”oscilantă” a Ungariei în ceea ce privește conflictul din Ucraina.

UPDATE ora 12:25 – Alexandr Lukașenko: Credeți că vom sta pe margine? Trimiterea unor trupe internaționale de menținere a păcii în Ucraina ar putea declanșa „Al Treilea Război Mondial”

Pe fondul escaladării războiului dintre Rusia și Ucraina, liderul autoritar al Belarusului a avertizat că desfășurarea unei forțe occidentale de menținere a păcii în Ucraina ar putea declanșa un război mondial.

Președintele belarus, care este un aliat major al Rusiei, a criticat propunerea poloneză de a trimite forțe occidentale în țara aflată în plin război și a spus că situația este „foarte tensionată”.

„Situația este foarte gravă și foarte tensionată. Realizați că acest lucru înseamnă un Al Treilea Război Mondial? Sau ce? Credeți că vom sta pe margine? Ei ne vor călca pur și simplu în picioare, nu vom avea timp nici măcar să scoatem un sunet”, a spus Aleksandr Lukașenko, conform AP.

Lukașenko: „Coronavirusul, pedeapsă de la Dumnezeu pentru lipsa de respect față de natură” / Sursă Foto: Shutterstock
Sursă Foto: Shutterstock

UPDATE ora 12:15 – Ambasadorul Rusiei în Italia, Serghei Razov, a declarat că va da în judecată ziarul italian La Stampa pentru un articol care ridica posibilitatea uciderii președintelui Vladimir Putin.

„Inutil să spun că acest lucru contravine regulilor jurnalismului și moralității”, a spus Razov reporterilor în fața parchetului din Roma, după ce a depus plângerea, notează The Guardian.

UPDATE ora 12:00 – Operatorul național de căi ferate din Finlanda va suspenda, luni, serviciile între Helsinki și Sankt Petersburg, închizând una dintre ultimele rute de transport public către Uniunea Europeană pentru ruși.

Trenurile din Rusia către capitala Finlandei, Helsinki, au fost pline de ruși, de la începutul invaziei Ucrainei. Granița dintre Finlanda și Rusia rămâne deschisă pentru treceri cu mașina, potrivit Reuters.

UPDATE ora 11:44 – Un general de poliție ucrainean se oferă ostatic armatei ruse. Condiția pusă de el este emoționantă: ”Am nevoie de trei zile”

Un general de poliție ucrainean din orașul Mariupol – Vyacheslav Abroskin – este pregătit să se ofere ostatic soldaților ruși, încercând să determine, prin gestul său, ca populația civilă să poată fi evacuată

Vyacheslav Abroskin spune că au rămas mulți copii într-un oraș care este distrus în totalitate, iar viața lor trebui salvată ”acum”. ”Dați-mi posibilitatea să scot copiii din Mariupol”, le cere generalul ucrainean asediatorilor ruși.

UPDATE ora 10:30 – Zelenski: Sancţiunile europene împotriva Rusiei au venit „puţin cam târziu”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a mulțumit membrilor Consiliului European pentru sancțiunile impuse Rusiei, dar a spus că „a fost puțin târziu”, transmite CNN. În discursul său către Consiliul European, postat pe Facebook joi seară, Zelensky a spus că dacă sancțiunile ar fi fost preventive, exista șansa ca Rusia să nu fi intrat în război.

UPDATE ora 09:36 – 135 de copii au fost uciși de la începutul invaziei

Procuratura Generală a Ucrainei spune că 135 de copii au fost uciși și 184 au fost răniți de la începutul invaziei ruse în Ucraina, conform BBC.

Oficialii spun că doi copii au fost uciși în timpul luptelor aprige din orașul Rubijne, regiunea Luhansk.

Iar joi, doi copii de șase și 13 ani au fost răniți în Novomykhailivka, regiunea Donețk, în urma bombardamentelor rusești.

Procurorii au adăugat că trei adolescenți – de 13, 14 și 15 ani – au fost aruncați în aer de o bombă în Obilne, în regiunea Zaporizhia.

Aceștia au fost transportați la Spitalul Melitopol, iar unul se află în stare critică la terapie intensivă.

UPDATE ora 09:22 – Apariție ciudată a ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu, după ce nu a mai fost văzut două săptămâni

Moscova a prezentat imagini ciudate, în care ar apărea ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, la o întâlnire a oficialilor de rang înalt. Fotografiile vor să dezmintă, astfel, informațiile conform cărora Șoigu ar fi dispărut, având în vedere că nu a mai apărut în spațiul public din data de 11 martie.

UPDATE ora 09:00 – Iohannis: Este posibil să se crească numărul de militari activi în România. Ce s-a discutat pe acest subiect în ultima ședință CSAT

„Este posibil” să se crească numărul de militari activi din România, a declarat președintele Klaus Iohannis la Bruxelles, adăugând însă că încă nu a fost luată o decizie în acest sens la ultima ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT).

UPDATE ora 08:30 –  Joe Biden se va întâlni cu refugiații la granița dintre Polonia și Ucraina

Președintele american Joe Biden urmează să se întâlnească, vineri, cu refugiații ucraineni într-un oraș din apropierea graniței polono-ucrainene, în ultima etapă a călătoriei sale de patru zile în Europa, conform BBC.

Air Force One va ateriza în orașul polonez Rzeszow, la câțiva kilometri de granița cu Ucraina.

Peste două milioane de refugiați au fugit în Polonia. Capitala Varșovia găzduiește aproximativ 300.000 dintre ei.

Joe Biden se va întâlni cu președintele polonez Andrzej Duda.

Sursa: AP/Mediafax Foto

UPDATE ora 05:10 – Rusia reacționează după decizia luată la summitul NATO de a înființa patru noi grupuri de luptă în flancul estic al Alianţei Nord-Atlantice, inclusiv în România. Ministerul de Externe rus susține că organizaţia îşi confirmă astfel poziţia antirusă.

„Militarizarea Europei se accelerează ca urmare a eforturilor alianţei”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, , informează DPA, citată de Agerpres.

O decizie importantă care vizează apărarea pe flancul estic este crearea a 4 noi grupuri de luptă din România, Bulgaria, Ungaria și Slovacia, o consolidare reafirmată joi de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, după summitul alianței.

UPDATE 03:45 -Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit, joi, de la Bruxelles, despre necesitatea consolidării Flancului estic al NATO şi a reiterat că, în cazul conflictului declanşat de Rusia, „nu există niciun indiciu” că ar exista altă ţintă decât Ucraina.

„În momentul de faţă nu există niciun indiciu concret că ar exista altă ţintă decât Ucraina, asta trebuie să o spunem clar. Însă noi suntem convinşi că Flancul estic trebuie întărit. Flancul estic trebuie întărit şi de aceea suntem foarte mulţumiţi că la NATO s-a luat deja decizia de a aproba grupul de luptă care va staţiona în România, cum de altfel s-au aprobat şi alte grupuri de luptă, faţă de patru grupuri de luptă care sunt acum pe Flancul estic. Vor fi opt”, a spus şeful statului, după prima zi a Consiliului European de la Bruxelles.

UPDATE 0ra 02:55 – Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, întrebat despre posibila extindere a sancţiunilor la adresa Federaţiei Ruse în ceea ce priveşte aprovizionarea cu gaze, că în acest moment acest lucru nu este realist.

El a subliniat că Uniunea Europeană este hotărâtă să renunţe gradual la importul de energie din Rusia.

UPDATE ora 02:15 – Ucraina și-a actualizat lista extinsă a necesităților de asistență militară suplimentară din partea guvernului SUA în ultimele câteva zile pentru a include mai multe sute de rachete antiaeriene și antitanc decât cele cerute anterior, potrivit CNN.

O cerere recentă adresată parlamentarilor americani pare să reflecte o nevoie tot mai mare de rachete antiaeriene Stinger și rachete antitanc Javelin de fabricație americană – Ucraina spunând că are nevoie urgent zilnic de câte 500 din fiecare, relatează CNN.

UPDATE ora 02:02 – Rusia a anunţat joi că va deschide vineri un coridor umanitar pentru 67 de nave internaţionale care erau blocate în porturile ucrainene.

Şeful Centrului de control al apărării naţionale din Rusia, Mihail Mizinţev, a declarat într-un comunicat că aceste nave provin din 15 ţări şi nu pot părăsi în siguranţă porturile Mikolaiv, Cernomorsk, Ociakov, Odesa şi Iujne, relatează agenția Tass.

UPDATE ora 01:28 – Preşedintele Klaus Iohannis a dezvăluit, joi, ce a discutat cu omologul american Joe Biden la la summitul extraordinar NATO, care are loc la Bruxelles.

Iohannis a spus că scurtele discuţii cu omologul american, Joe Biden, au vizat modul în care este sprijinită Ucraina, dar şi sprijinul pe care oficialul american l-a acordat la momentul intrării României în NATO.

Preşedintele Iohannis a fost întrebat dacă la scurtele discuţii cu oficialul american a reiterat invitaţia ca acesta să viziteze România.

UPDATE ora 00:55 – Rusia este dispusă să continue războiul împotriva Ucrainei, fiind pregătită să susțină agresiunea armată până pe 9 mai, termenul pe care Moscova și l-ar fi propus pentru a încheia așa-numita „operațiune specială”, relatează ukrinform.ua.

După cum relatează Ukrinform, serviciul de presă al Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, „se remarcă faptul că personalul forțelor armate ale Federației Ruse este angajat în mod constant în activități de propagandă, pentru a impune ideea că războiul trebuie să fie încheiat până la 9 mai 2022”.

Potrivit serviciului de presă al Statului Major General, marea majoritate a instituțiilor medicale ale Federației Ruse din așezările din apropierea Ucrainei sunt ocupate de militari răniți ai Forțelor Armate Ruse.

În plus, în nerecunoscuta republică transnistreană , administrația locală rusă răspândesc zvonuri despre implicarea Transnistriei în războiul cu Ucraina, mai arată sursa citată.

UPDATE ora oo:20 -La o lună de la invazia Ucrainei, mai mult de jumătate din populația de copii a țării a fost strămutată din calea atacurilor forțelor ruse, relatează agenția ONU pentru copii (UNICEF).

Războiul a provocat „una dintre cele mai rapide strămutări pe scară largă de copii” de la al Doilea Război Mondial, a spus directorul executiv al UNICEF, Catherine Russell.

UNICEF a declarat că 4,3 milioane din aproximativ 7,5 milioane de copii din Ucraina și-au părăsit casele lor, inclusiv aproximativ 1,8 milioane de refugiați care au fugit din țară și 2,5 milioane care sunt acum strămutați în interiorul Ucrainei.

UPDATE 0ra 00:00 – Liudmila Denisova, însărcinata în Parlamentul ucrainean cu drepturile omului, a declarat, joi, că peste 400.000 de cetăţeni ai Ucrainei au fost duşi fără voia lor în Rusia, inclusiv 84.000 de copii.

Kievul acuză Moscova că unii dintre aceștia ar putea fi folosiți ca „ostatici” pentru a face presiuni asupra Ucrainei să nu mai opună rezistență, relatează The Kyiv Independent.

Kievul și Moscova au dat relatări contradictorii despre oamenii care au fost relocați în Rusia și dacă au fost mutați de bunăvoie sau au fost constrânși sau mințiți. Kremlinul a dat cifre aproape identice pentru cei care au fost relocați, dar a spus că aceștia au declarat că vor să meargă în Rusia.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un copil a fost aruncat în stradă din cel mai luxos hotel din „Las Vegasul...
Escorte, păcănele, spiritism și… căței plimbați! Documente explozive în scandalul dintre Oana Zăvoranu și fostul...
FOTO. Ce veste despre manechinul de 44 de ani care și-a părăsit soțul milionar pentru...
Ion Țiriac: „Candidez la președinția României”. Misterul afișelor care au împânzit Bucureștiul
Se măresc alocațiile începând cu 1 ianuarie. Ministrul Muncii a anunțat cu cât se vor...
"Undă de șoc" înaintea alegerilor prezidențiale din SUA. Răsturnare de situație într-un stat considerat "sigur"...
Ce a făcut Alexia Eram cu noul ei iubit, în public! Sperăm ca Mario Fresh...
Actrița Maria Dinulescu, transformată total! A părăsit România în pandemie și s-a apucat de afaceri...
Regele Felipe al Spaniei, împroşcat cu noroi şi huiduit în timpul vizitei sale în localităţile distruse...
Nuntă transformată în coșmar. Mireasa s-a trezit la petrecere cu fosta iubită a soțului și...
Explozia de pe autostrada A7 i-a luat viața unui muncitor! Mesajul postat de Sorin Grindeanu,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Noul Volvo XC90 are prețuri oficiale în România. SUV-ul suedez bate competiția germană!
Alegeri prezidenţiale Republica Moldova 2024, turul al II-lea: Maia Sandu vs Alexandr Stoianoglo / Prezenţa...
Minune a INGINERIEI! Cum a rezistat acest material atât de mult timp?
Cutremur în televiziune. Florin Călinescu a spus ADIO: Nu stau la negocieri
Noua escrocherie de pe WhatsApp. Banii utilizatorilor, în mare pericol
S-a costumat în Barbie, cu formele la vedere, și mulți au confundat-o cu Bianca Drăgușanu....
Se spală rufe azi, 2 noiembrie 2024, de Moșii de Toamnă? Iată ce spun preoții...
De ce refuză să își urmeze pasiunea băiatul Oanei Ioniță? Ce spune aceasta despre perioada...
EXCLUSIV! Renumitul fotograf Viorel Belinschi din Moldova, dezamagit de atitudinea lui Culita Sterp: ”A ales...
BANCUL ZILEI. Medicul către Bubulina: – Fiica ta are o nevroză. I-aş recomanda multă distracţie!
Creierul uman înțelege propozițiile scrise mai repede decât credeam, relevă un studiu