LIVE UPDATE | Ziua 34 de lupte în Ucraina: Negocierile dintre Kiev și Kremlin s-au încheiat după patru ore / Negociatorul şef al delegaţiei ruse: Moscova nu se opune aderării Ucrainei la UE / Rusia spune că va „reduce drastic activitatea militară în jurul Kievului și Cernihivului” / Oficial ucrainean: Sunt condiţii suficiente pentru un summit Zelenski-Putin

LIVE UPDATE | Ziua 34 de lupte în Ucraina: Negocierile dintre Kiev și Kremlin s-au încheiat după patru ore / Negociatorul şef al delegaţiei ruse: Moscova nu se opune aderării Ucrainei la UE / Rusia spune că va „reduce drastic activitatea militară în jurul Kievului și Cernihivului” / Oficial ucrainean: Sunt condiţii suficiente pentru un summit Zelenski-Putin
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 29/03/2022, 08:49
Actualizat: 29/03/2022, 22:07

Sunt 34 de zile de când armata ucraineană ține piept trupele ruse. Delegațiile din Rusia și Ucraina au participat, la Istanbul, la primele discuții față în față, după mai bine de două săptămâni. La masa negocierilor s-a aflat și oligarhul rus Roman Abramovici. În urma încheierii discuțiilor, Rusia spune că va „reduce drastic activitatea militară în jurul Kievului și Cernihivului”. Între timp, președintele american Joe Biden spune că prin remarca sa conform căreia Putin nu ar trebui să rămână la putere și-a exprimat „indignarea morală”, nu politica oficială a SUA.


Citește și Românii pot fi „Alături de Ucraina” în campania pentru refugiați organizată de Asociația Medici pentru România în parteneriat cu grupul de presă Gândul

UPDATE 22:00 – Planul pentru pace al ucrainenilor. Cele 10 propuneri trimise de Ucraina lui Putin

Un acord internațional pentru a garanta securitatea prin activarea unui mecanism similar articolului 5 din tratatul NATO, neutralitatea, posibila integrare în UE și fără baze străine pe teritoriul Ucrainei.

Acestea sunt doar câteva dintre cele zece propuneri ale Kievului privind garanțiile de securitate pentru Ucraina, discutate marți la Istanbul, între negociatorii ucraineni și ruși.

UPDATE 21:55 – Ucraina vrea garanţii NATO de tipul unui „analog al articolului 5” dacă va încheia un acord de pace cu Rusia

Kievul doreşte garanţii din partea NATO, de tipul unui „analog ameliorat” al articolului 5 al Alianţei, în cazul încheierii unui acord de pace între Ucraina şi Rusia. Astfel, ucrainenii vor ca mai mulţi membri cheie ai NATO, precum SUA, Marea Britanie, Turcia, Franţa şi Germania, să fie garanţi ai unui posibil acord de pace cu Rusia, a declarat marţi un consilier al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelelenski, informează dpa.

„Tratat cu garanţii de securitate cu un analog ameliorat al articolului 5 al NATO. Statele garante (SUA, Regatul Unit, Turcia, Franţa, Germania etc.) implicate legal şi activ în protejarea Ucrainei de orice agresiune”, a declarat consilierul prezidenţial ucrainean Mihailo Podoliak, într-o postare publicată pe Twitter.

Oficialul ucrainean nu a precizat în ce constă expresia „analog ameliorat” al articolului 5 al Tratatului Nord-Atlantic.

UPDATE 19:55 – Negociatorul şef al delegaţiei ruse: Moscova nu se opune aderării Ucrainei la UE

„Moscova nu se opune aderării Ucrainei la Uniunea Europeană (UE)”, a declarat pentru agentia de presa RIA Novosti negociatorul-şef al delegaţiei ruse Vladimir Medinski. Delegaţia rusă urmează să plece de la Istanbul marţi, potrivit acestei surse.

„Negocierile continuă prin videoconferinţă”, a declarat o sursă din cadrul delegaţiei ruse.

UPDATE ora 19:40 – Preşedintele francez Emmanuel Macron şi omologul său rus, Vladimir Putin, vor discuta din nou, marți, la telefon.

Cei doi vor vorbi în special cu privire la o operaţiune umanitară de evacuare din oraşul ucrainean asediat Mariupol care să fie organizată cu participarea Franţei, Greciei şi Turciei, potrivit Le Figaro.

Preşedintele francez a declarat că doreşte să discute cu omologul său rus „pentru a securiza operaţiunea umanitară din Mariupol”, precizând că obiectivul este de a lansa această operaţiune „în următoarele zile” şi reproşându-i Rusiei „nerespectarea dreptului umanitar internaţional”.

UPDATE ora 15:45 – Un oficial ucrainean susţine că sunt condiţii suficiente pentru un summit Zelenski-Putin

Un membru al delegaţiei ucrainene la negocierile din Istanbul afirmă că acum sunt „condiţii suficiente” pentru un summit al preşedinţilor Ucrainei şi Rusiei, Volodimir Zelenski şi Vladimir Putin.

„Rezultatele reuniunii de astăzi, de la Istanbul, sunt suficiente pentru o întâlnire la nivel de şefi de stat”, a declarat David Arahamia, unul dintre membrii delegaţiei Ucrainei, citat de Mediafax.

Până în prezent, Rusia a respins ideea unui summit al preşedinţilor Vladimir Putin şi Volodimir Zelenski, argumentând că mai întâi trebuie să avanseze negocierile.

David Arahamia a declarat că Ucraina insistă pentru „un acord internaţional care să prevadă garanţii internaţionale de securitate”. „Vrem un mecanism internaţional privind garanţii de securitate, prin care statele garante să acţioneze în mod similar cu prevederile Articolului 5 al NATO şi chiar în mod mai ferm”, a afirmat David Arahamia, după negocierile de la Istanbul.

Şeful delegaţiei ruse, Vladimir Medinski, a anunţat, potrivit cotidianului Le Figaro, că au avut loc „discuţii substanţiale” şi „constructive” cu partea ucraineană.

„Negocierile pe tema unui acord privind neutralitatea şi privind statutul non-nuclear al Ucrainei intră într-o etapă practică; pentru creşterea încrederii, s-a decis reducerea în mod radical a activităţilor militare în direcţia oraşelor Kiev şi Cernigău (Cernihiv)”, a declarat, la Istanbul, adjunctul ministrului rus al Apărării, Aleksandr Domin.

UPDATE ora 15:30 – Rusia spune că va „reduce drastic activitatea militară în jurul Kievului și Cernihivului”

Ministerul rus al Apărării a declarat că Rusia va „reduce drastic” activitatea militară în afara Kievului și Cernihivului, informează Reuters.

UPDATE ora 15:10 – Gestul unei sportive din Ucraina l-a înfuriat pe ministrul rus. Ce a făcut cu steagul Rusiei

Victoria Zeynep Gunesh, o înotătoare de origine ucraineană, a publicat o fotografie pe conturile sale de socializare o fotografie în timp ce calcă în picioare steagul Rusiei. (Citește mai multe aici…)

UPDATE ora 14:50 – Anonymous face public un ordin secret emis de Ministerul Apărării din Rusia. Planurile vizează pregătirea unui fake news. Șoigu a dispărut din documentele oficiale

Potrivit documentului, se pare că Rusia pregătește o serie de videoclipuri și imagini false, pentru a discredita armata ucraineană în legătură cu creșterea cazurilor de dezertare a militarilor ruși. Mai exact, videoclipurile ar trebui să conțină fragmente ale soldaților Forțelor Armate ucrainene care își bat joc de „prizonierii de război ruși”.

  1. Să fie realizate o serie de clipuri video cu demonstrații de comportament inuman al militarilor ucraineni și al naționaliștilor de pe teritoriul Ucrainei față de ostaticii care s-au predat voluntar.
  2. Să fie realizate mai multe filmulețe grafice care să demonstreze folosirea actorilor în timpul filmării de către ucraineni a materialelor cu rușii luați ostatici. De asemenea, să fie negat că Federația Rusă folosește militari aflați în termen.
  3. Să se elaboreze atașamente informaționale care să fie plasate în comentarii, cu argumente solide privind modul în care se încalcă Convenția de la Geneva privind comportamentul cu ostaticii”, se arată în ordinul semnat de generalul Bulgakov.

UPDATE ora 14:30 – Negocierile s-au încheiat

Întâlnirea dintre negociatorii ruși și ucraineni s-a încheiat, au anunțat oficialii din Turcia, citați de Sky News.

UPDATE ora 14:00 – Klaus Iohannis, discuție telefonică cu Volodimir Zelenski: România va continua să aibă grijă de fiecare cetățean care sosește în țara noastră

Președintele Klaus Iohannis a discutat, marți, cu președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, despre situația critică cu care se confruntă țara vecină. „România va continua să aibă grijă de fiecare cetățean care sosește în țara noastră”, i-a transmis șeful statului român.

„Am discutat cu președintele Zelenski despre situația critică din Ucraina. România va continua să aibă grijă de fiecare cetățean care sosește în țara noastră. Peste 125 de camioane cu ajutoare, ambulanțe și mașini de pompieri din România și alte state membre ale UE au sosit în Ucraina prin intermediul hub-ului umanitar din Suceava”, a transmis Klaus Iohannis, pe Twitter.

I discussed with President @ZelenskyyUa the critical situation in ??. RO will continue to take good care of every ?? citizen arriving in ??. Over 125 trucks with aid, ambulances & fire engines from RO and other ??MS have arrived in UA through the humanitarian hub in #Suceava.

— Klaus Iohannis (@KlausIohannis) March 29, 2022

UPDATE ora 13:20 – Trei oameni au murit după bombardarea clădirii din Mykolaiv

O rachetă rusă a lovit marți clădirea administrației regionale din orașul-port Mykolaiv, din sudul Ucrainei, ucigând cel puțin trei persoane și rănind 22, au declarat autoritățile locale.

Serviciile de urgență au spus că 18 dintre răniți au fost scoși de sub dărâmături de către salvatori, care continuă să lucreze la fața locului.

UPDATE ora 12:50 – Emirates continuă să zboare în Rusia

Emirates, una dintre cele mai mari companii aeriene din lume și una din cele două companii aeriene de stat din Emiratele Arabe Unite va continua să zboare în Rusia până când proprietarii săi vor spune altceva, a spus președintele Tim Clark.

„Atâta timp cât statul, proprietarul nostru, ne cere să zburăm acolo, vom continua să o facem”, a spus președintele companiei Emirates, Tim Clar, potrivit Sky News.

„Există o mulțime de motive pentru care zburăm, transportăm bunuri umanitare în cala noastră. Avem ONG-uri care călătoresc în și din Rusia. Avem comunitatea diplomatică care intră și iese din Rusia… așa că tot ceea ce facem este să fim un facilitator, fără să luăm o poziție politică în această privință pentru moment”, a adăugat sursa citată.

UPDATE ora 12:00 – „Nu mâncați și nu beți nimic la discuțiile cu Rusia”, le-a spus ministrul de Externe al Ucrainei participanților la negocieri

Înainte de începerea discuțiilor de marți de la Istanbul, ministrul de externe al Ucrainei Dmytro Kuleba a sfătuit pe toți participanții la negocierile cu Federația Rusă „să nu mănânce sau să bea nimic și, de preferință, să evite să atingă orice suprafață”.

El a vorbit în timpul unui interviu acordat canalului de știri ucrainean Ykpaiha 24, citat de Sky News.

Avertismentul a venit după presupusa otrăvire a miliardarului rus Roman Abramovici și a negociatorilor ucraineni la începutul acestei luni în cadrul discuțiilor de pace de la granița dintre Ucraina și Belarus.

Există un oarecare scepticism cu privire la presupusa otrăvire și un oficial american, citat de Reuters, a spus că informațiile sugerează că simptomele bărbaților se datorau unor factori „de mediu”, nu otrăvirii.

UPDATE ora 11:50 – Rusia renunță la solicitările de „denazificare” a Ucrainei și este pregătită să accepte aderarea la UE – Financial Times

Cererile de „denazificare” a Ucrainei – care este un cod pentru schimbarea regimului – au fost înlăturate de Rusia în cadrul negocierilor de încetare a focului, au spus surse pentru The Financial Times.

Patru surse au declarat ziarului că Moscova este, de asemenea, pregătită să lase Kievul să adere la Uniunea Europeană dacă își va abandona eforturile de a intra la NATO.

Una dintre surse a susținut că Rusia își schimbă atât presiunea militară, cât și cererile în fiecare zi.

Mai multe runde de discuții au avut deja loc la granița cu Belarus, dar nu a existat încă un acord privind încetarea focului.

De altfel, și azi are loc o nouă rundă de negocieri, la Istanbul.

UPDATE ora 11:36 – „Scopul lui Putin este să termine cu Ucraina și apoi va trece mai departe, la România”. Avertismentul lui Bill Browder, inamicul numărul unu al lui Putin

„Scopul lui este să termine cu Ucraina și apoi va trece mai departe, la România, de pildă”, avertizează  Bill Browder, fondator și director executiv al fondului Hermitage Capital Management, considerat multă vreme inamicul numărul 1 al lui Vladimir Putin

UPDATE ora 11:24 – Rusia susține, într-un nou videoclip de propagandă, că orașul Melitopol nu mai face parte din Ucraina

Trupe rusești și mai mulți indivizi înarmați au participat recent la un videoclip de propagandă care sugerează că Melitopol nu mai face parte din Ucraina, transmite CNN. Videoclipul a fost publicat pe un canal de „știri” Telegram pro-rus.

UPDATE ora 11:00- Principala clădire guvernamentală din Mykolaiv din Ucraina a fost lovită de rachete în această dimineață, potrivit unei postări pe Telegram a guvernatorului regional Vitaliy Kim.

Nu există informații referitoare la decese, dar se pare că opt persoane ar fi prinse sub dărâmături.


Jurnalistul ucrainean Oleh Novikov a transmis imagini de la locul dezastrului.

Mykolaiv se află în apropiere de coasta de sud a Ucrainei, între Odesa și Herson.

UPDATE ora 10:45 – Oligarhul rus Roman Abramovici participă la negocierile de pace

Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, a fost văzut marți participând la discuțiile de pace dintre Ucraina și Rusia, care au loc la Istanbul. Fotografia în care apare miliardarul rus vine în contextul în care s-a spus că acesta ar fi fost otrăvit.

Miliardarul Roman Abramovici, care este unul dintre oligarhii ruși sancționați de Occident din cauza invaziei Moscovei în Ucraina, a fost văzut marți dimineață la Istanbul alături de delegații din ambele țări, au declarat trei surse, potrivit Sky News.

De la stânga, ministrul turc de externe Mevlut Cavusoglu, președintele Turciei Recep Tayyip Erdogan și oligarhul rus Roman Abramovici la negocierile pentru pace dintre Ucraina și Rusia, care au loc la Istanbul. Sursă foto: Profimedia

UPDATE ora 10:43 – Ucraina respinge drept „speculație” posibila otrăvire a membrilor delegațiilor din timpul negocierilor cu Rusia

Mihailo Podoliak, un consilier al administrației prezidențiale ucrainene, a respins acuzația de otrăvire din timpul negocierilor cu Rusia drept „speculație”, adăugând că toți negociatorii ucraineni „lucrează ca de obicei”, scrie Kiev Independent.

UPDATE ora 10:30 – Primele imagini de la întâlnirea găzduită de președintele Turciei

Sursa: Profimedia

UPDATE ora 10:15 – Purtătorul de cuvânt al lui Putin refuză să excludă utilizarea armelor nucleare dacă Rusia se confruntă cu o „amenințare existențială”

Rusia ar folosi armele nucleare dacă există o amenințare la adresa existenței țării, susține purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, scrie CNN.

Acesta a recunoscut că Rusia nu a atins încă niciunul dintre obiectivele sale militare în Ucraina și a refuzat să nege că Moscova ar putea recurge la utilizarea armelor nucleare.

UPDATE ora 10:00 – Recep Erdogan a ținut un discurs înainte discuțiilor dintre Rusia și Ucraina. El ncere oprirea imediată a focului

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a spus, înaintea întâlnirii celor două delegații, că speră că întâlnirea va fi benefică pentru țările implicate și pentru întreaga regiune, adăugând că Turcia a arătat o poziție corectă față de conflict în fiecare etapă. El a cerut o încetare imediată a focului, conform The Guardian.

Erdogan a spus că Turcia vede atât în președintele Vladimir Putin, cât și pe președintele Volodimir Zelenski, „prieteni valoroși”. El a mai spus că progresul în discuțiile de la Istanbul poate deschide calea pentru o întâlnire între cei doi lideri ai Ucrainei și Rusiei, pe care Turcia este dispusă să o găzduiască.

Președintele Turciei, Recep Erdogan

UPDATE ora 09:50 – Ucraina speră să deschidă trei coridoare umanitare marți

Ucraina speră să deschidă marți trei coridoare umanitare pentru a evacua civilii din orașele asediate, a declarat vice-prim-ministrul Iryna Vereșciuk.

Potrivit Reuters, ea a spus că acest lucru ar include încercarea de a stabili un coridor sigur pentru ca oamenii să părăsească orașul-port înconjurat Mariupol cu mașinile personale.

UPDATE ora 09:32 – Zeci de jurnaliști, asistenți medicali, oficiali și consilieri locali, răpiți de ruși în Ucraina. Un ONG pentru drepturile omului a identificat peste 30 de persoane dispărute

Oamenii lui Vladimir Putin răpesc politicieni, activişti şi jurnalişti ucraineni pentru că Rusia nu reușește să-și îndeplinească obiectivele militare, a declarat luni ministrul britanic de externe Liz Truss, scrie the Independent.

Practica rușilor a fost dezvăluită de organizaţia ucraineană pentru drepturile omului ZMINA, care susţine că a identificat peste 30 de persoane care au fost răpite, iar alte mii au fost deportate în Rusia, se arată într-un comunicat de presă a organizației.

UPDATE ora 09:00 – EXCLUSIV VIDEO| Povestea tinerei refugiate din Ucraina care și-a găsit un loc de muncă în București: „Oamenii o luaseră razna, mergeau în farmacii să-și cumpere medicamente”

Jumătate de milion dintre ucrainenii care au reușit până acum să fugă din calea războiului au ajuns în România. Mulți vor să meargă mai departe, însă unii vor să își găsească aici locuri de muncă, până când se vor întoarce în țara lor odată înfloritoare.

Printre ei este și Nastya, o tânără de  28 de ani care a fugit împreună cu mama ei, pisica si câinele din calea războiul lui Putin. (Intră aici pentru a-i afla povestea….)

UPDATE ora 08:45 – Până acum, 144 de copii au fost uciși și peste 220 au fost răniți în urma invaziei Rusiei, a declarat Procuratura Generală a Ucrainei, adăugând că cifrele sunt probabil mult mai mari, deoarece decesele la Mariupol nu au fost, deocamdată, confirmate

Bombardamentele au afectat, de asemenea, 773 de instituții de învățământ, dintre care 75 au fost complet distruse, a anunțat biroul într-un comunicat publicat marți, citat de The Guardian.

UPDATE ora 08:00 – O nouă rundă de negocieri de pace are loc azi în capitala Turciei. Ucraina ia în considerare neutralitatea, dar are o condiție

O delegație ucraineană a ajuns, marți dimineața, la Istanbul, Turcia, pentru o nouă rundă de discuții de pace cu omologii ruși. Delegația este condusă de ministrul apărării al Ucrainei, Oleksii Reznikov, precum și de Mihail Podolyak, șeful cancelariei președintelui Volodimir Zelenski.

UPDATE ora 07:30 – Joe Biden, după ce l-a făcut „criminal de război” pe Putin: „Nu-mi cer scuze”

Președintele spune că nu a cerut schimbarea regimului, ci și-a exprimat „indignarea morală” personală față de invazia Rusiei, notează BBC.

Joe Biden a vorbit despre remarcile pe care le-a făcut la sfârșitul unui discurs important în Polonia, în weekend, în care a spus că președintele rus Vladimir Putin „nu poate rămâne la putere”, ceea ce a făcut ca administrația Casa Albă să minimizeze comentariul în fața criticilor internaționale.

Președintele SUA a negat că prin declarația sa urmărea „schimbarea de regim” la Moscova.

Luni, Biden a spus despre afirmațiile sale din Polonia: „Nu îmi cer scuze”.

UPDATE ora 07:00 – Peste 60 de biserici și clădiri religioase ucrainene au fost distruse de forțele ruse de la începutul invaziei pe 24 februarie, potrivit oficialilor din Ucraina

Construcțiile au fost distruse în opt regiuni ale Ucrainei: Kiev, Donețk, Jytomyr, Zaporizhzhia, Lugansk, Sumy, Harkov și Cernihiv.

„Marea majoritate a acestora sunt temple ortodoxe. Moscheile, sinagogile, bisericile protestante, instituțiile de învățământ religios și clădirile administrative importante ale organizațiilor religioase au fost, de asemenea, distruse”, a declarat structura de criză din Ucraina.

UPDATE 06:20 – Actorul Sean Penn merge în Ucraina

Starul de la Hollywood Sean Penn vizitează Ucraina, în ziua cu numărul 34 de război.

Anunțul actorului vine la doar o lună după ce actorul a fost fotografiat la un briefing de presă la Oficiul Prezidențial din Kiev, în timp ce lucra la un documentar în Ucraina despre invazia rusă în curs.


UPDATE ora 01:49 – Chinezii, revoltați pe rețeaua lor de socializare de videoclipul cu modul în care sunt „tratați” prizonierii de război ruși

Un videoclip cu abuzul asupra prizonierilor de război în Ucraina a stârnit indignare pe rețeaua de socializare chineză Weibo. Utilizatorii săi cred că astfel de acțiuni seamănă cu comportamentul naziștilor.

UPDATE ora 00:59 – Rusia susține că Republica Moldova nu își poate rezolva problemele din Transnistria. „Autoritățile moldovenești nu sunt pregătite pentru un dialog constructiv”

Autoritățile din Republica Moldova nu sunt pregătite pentru un dialog constructiv, iar acest lucru face ca reglementarea transnistreană să fie în impas, transmite Rusia prin intermediul agenției de presă rusă de stat TASS, care citează un înalt diplomat al Transnistriei.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Sorry, there are no polls available at the moment.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Prima reacție a Kremlinului, după ce Georgescu a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale
Curs valutar BNR 25 noiembrie 2024. Cât costă 1 euro, după ce Călin Georgescu a...
Gigi Becali i-a dat ordin lui George Simion, după ce Călin Georgescu a câștigat alegerile!...
Cum a ajuns Ion Iliescu primul președinte al României democrate. Istoria marcată de minciuni, proteste...
Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu...
Cine este soția lui Călin Georgescu. Cristela este educator holistic și promovează anti-feminismul: ”Nu fiți...
Victor Ponta dă vina pe Nicolae Ciucă, „un idiot util”, pentru rezultatele alegerilor. „A fost...
Legătura neștiută dintre Călin Georgescu și Elena Lasconi! Dezvăluirea făcută de Dan Diaconescu
Cum se menține în formă Cristela Georgescu, la 54 de ani! Soția lui Călin Georgescu...
Ce avere are Călin Georgescu, câştigătorul turului 1 la alegerile prezidenţiale 
Șoșoacă despre Călin Georgescu: E un...
Breaking News: Marcel Ciolacu a demisionat de la PSD! Primele declarații ale președintelui de partid
Cum a reușit 'meteoritul' Călin Georgescu să fie numărul 1! Explicația unui specialist în social...
Cum arată noile DUSTERE ale Poliției? Au fost văzute pe platformă, în trafic - FOTO
Alegeri prezidenţiale 2024, turul I. Numărătoarea voturilor s-a încheiat. Diferenţă de 2.742 de voturi între...
Descoperire INCREDIBILĂ despre INIMA umană! Ce au găsit medicii?
Cine s-ar afla în spatele lui Călin Georgescu. Informația care aruncă în aer scena politică...
Călin Georgescu, culisele victoriei. Grupul de interese care l-a susținut, împotriva voinței românilor
Cine este Cosmin Georgescu, fiul lui Călin Georgescu. Tânărul a fost coleg de cameră și...
VIDEO Călin Georgescu, prima reacție după exit poll-urile de la închiderea urnelor: „Poporul român a...
Oana Roman, mesaj trist despre moartea prietenilor ei, Gabriel Cotabiță și Marius Bațu. „Bucurați-vă, fraților,...
EXCLUSIV! Ce s-a întâmplat la ultimul concert susținut de Gabriel Cotabiță?! Mihai Trăistariu: "Avea corpul...
BANCUL ZILEI. Ajunge BUBULINA acasă și își găsește bărbățelul prin bucătărie: - Vai, ce surpriză!
Ce se întâmplă cu Voyager 1? Sonda interstelară a activat un instrument nemaifolosit de peste...