Invitat la podcast-ul „Funny & Simplu” moderat de Mihai Morar, cunoscutul actor Vlad Drăgulin a povestit cum a crescut într-o familie de intelectuali, cu o cameră întreagă transformată în bibliotecă și dragostea sa pentru carte. Povestea băiatului care „nu era bun de nimic și nu performa în niciun domeniu”, până când soarta i l-a scos în cale pe regretatul profesor Cătălin Naum, merită ascultată. Vlad Drăgulin a vorbit cu Mihai Morar inclusiv despre momentul care i-a schimbat viața, ce înseamnă munca pentru el și cum trebuie să fie femeia ideală.
„Mi-a plăcut să citesc, mi-a plăcut să fiu mai mult decât…Vocabularul meu vine din lectură, m-am luat eu să citesc o carte, „5 eseuri metafizice pentru insomniaci” și m-a rupt pentru că nu am înțeles nimic și era genul de carte pe care trebuia să o citești numai cu dicționarul lângă tine.
Și m-am complexat rău de tot atunci. E o carte a unui profesor de la facultatea de filozofie. Am citit-o pe la 24 de ani. Eu am crescut într-o casă de intelectuali. Și a fost și presiunea foarte mare, cu atât mai mare cu cât noi avem o cameră destinată bibliotecii. Peste tot. Camera aia… Acolo nu dormea nimeni, erau cărțile.
Acolo puteai să te duci, să îți alegi cartea, să te duci în camera ta. Prima oară am habitat într-o garsonieră, unde sufrageria era bibliotecă, era capitonată cu cărți.
Mama fiind inginer a făcut astfel încât să transforme balconul în bucătărie și bucătăria în dormitorul meu și așa am crescut cu acea bibliotecă tot timpul deasupra mea. Eu eram mic, biblioteca aia era până în tavan. Acolo am crescut, într-un bloc din Buzău, de pe Unirii”, a povestit Vlad Drăgulin la podcast-ul lui Mihai Morar.