Cătălin Scărlătescu, actualul concurent de la „America Express”, se află în topul celor mai cunoscuți și respectați Chefi din România.
Vedeta de la „Chefi la cuțite” a recunoscut că nu o duce deloc rău și a dezvăluit inclusiv ce salariu lunar primea în primii ani de după Revoluția din decembrie 1989.
Chef Cătălin Scărlătescu este jurat în emisiuni culinare de mai bine de un deceniu. În cariera sa îndelungată, vedeta, care participă acum la „America Express”, a călătorit prin toată lumea și a lucrat pentru multe restaurante de prestigiu.
Într-un podcast realizat de Speak, Chef Scărlă a povestit ce sumă de bani câștiga lunar după 1989!
„Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1.400 de dolari”, a spus Cătălin Scărlătescu, în cadrul podcastului „La fileu”. Suma l-a lăsat fără grai pe Speak.
„Da, da!”, a confirmat juratul de la Chefi la cuțite, în privința salariului său.
„Eu, niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani”, a continuat Scărlătescu.
Uimit de afirmațiile lui Chef Scărlătescu, Speak a spus că, în 1993, familia lui a făcut credit pentru a lua un televizor color. „1.400 de dolari? În lei cât era? Luai o Dacie”, a exclamat Speak.
Starul de la „Chefi la cuțite” și „America Express” a răspuns: „Aveam vreo trei mașini atunci”.
La rândul său, potrivit unor surse din piață, Sorin Bontea câștigă 10.000 de euro pe sezon, la „Chefi la cuțite”. Cât despre Chef Scărlătescu, acesta a declarat recent că primul său loc de muncă a fost la un hotel de la mare.
„Am lucrat prima oară la un hotel din Eforie Sud. Un an de zile am fost și eu șef…șeful cartofilor. Cred că am curățat tone. Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu știam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă”, a povestit Scărlătescu.
În 2020, chef Scărlă era plătit cu 1.600 de euro pe lună de Antena 1, după cum chiar el a mărturisit. În 2021, salariul său a ajuns la 2.500 de euro.
Sursa foto: Captură Antena 1
Cea mai recentă ediție de „America Express” a fost marcată de un moment în care Doina Teodoru, iubita lui Chef Scărlătescu, a început să plângă în direct. Totul a pornit de la o provocare din emisiunea-concurs. Cătălin Scărlătescu a preluat însă controlul situației.
După ce au ajuns la următoarea destinație, Doina și Cătălin au fost nevoiți să lase deoparte cuștile cu porcușorii de guineea și următoarea provocare a fost să mănânce porcușorul gătit.
Doina Teodoru a fost cuprinsă de emoții și a plâns după porcușorul respectiv, pe care l-a văzut viu înainte să fie gătit.
Iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, a înțeles situația și a mâncat el porcușorul de guineea.