Prima pagină » Actualitate » Câți LEI are salariu o femeie de serviciu în București, în 2023. Primește și bonuri de masă

Câți LEI are salariu o femeie de serviciu în București, în 2023. Primește și bonuri de masă

Câți LEI are salariu o femeie de serviciu în București, în 2023. Primește și bonuri de masă

Salariile au crescut și în România, în ultimii ani, chiar dacă, momentan, ne confruntăm cu o inflație în creștere, pe fondul războiului din Ucraina.

În orice loc, fie că vorbim de casă sau birou, curățenia trebuie să fie pe primul plan. Astfel, personalul din curățenie clădiri și birouri devine indispensabil și este plătit ca atare.

De exemplu, o femeie de serviciu în București poate câștiga 2.950 lei pe lună. Clădirea de birouri este situată pe strada Gheorghe Țițeica din Capitală.

Cerințele: experiența nu este necesară, dar constituie un avantaj, domiciliul să fie unul apropiat de zonă (sectorul 1-3), responsabilitate, seriozitate, conștiinciozitate, implicare.

Condițiile pentru pachetul salarial de 2.950 lei pe lună cu bonuri de masă incluse sunt: Program de lucru full-time, în 2 schimburi prin rotație 6:30-14:00 / 13:30-21:00 (pauza de masa 30 min.) si o singura sambata in fiecare luna cu program de 12 ore; Contract de munca pe perioada nedeterminata cu proba de lucru de 30 zile; Concedii conform legislației; Colaborare pe termen indelungat (angajatorul este proprietarul imobilului).

Comparație: Câți euro are salariu o femeie de serviciu din România, care lucrează în Italia

Este foarte cunoscut faptul că tot mai mulți români pleacă în străinate pentru a-și întreține familiile din România, având în vedere situația economică a țării și neajunsurile fiecăruia. Iată ce salariu primește o femeie de serviciu în Italia.

În ultimii ani, tot mai mulți români au plecat să muncească în Italia, Spania sau Franța. Româncele, chiar și fără prea multe studii, și-au găsit joburi destul de bune, mai ales din punct de vedere financiar.

Remunerația este un prim motiv al acestei alegeri, sunt salarii Italia aproximativ de trei ori mai mari decât în țară și chiar dacă și costurile traiului sunt mai ridicate, multe prețuri sunt similare cu cele de la noi.

Așadar, dacă ai un plan de economisire a banilor, poți chiar strânge o sumă favorabilă pentru orice îți dorești.

Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții ... vezi toate articolele