Sebastian, fiul regretatului Cristian Țopescu, face mărturisiri. ”Ceea ce eu nu mi-aș permite niciodată”

Sebastian, fiul regretatului Cristian Țopescu, face mărturisiri. ”Ceea ce eu nu mi-aș permite niciodată”
Publicat: 26/06/2023, 13:30
Actualizat: 26/06/2023, 14:12

Sebastian Țopescu, fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, a făcut mărturisiri despre tatăl său și despre celebritate în cadrul unui interviu.

Cristian Țopescu a avut o carieră de invidiat în televiziune, fiind unul dintre cei mai iubiți comentatori și prezentatori de la noi din țară. Cristian Țopescu s-a stins din viață în ziua de 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. Legendarul comentator sportiv a fost internat la Spitalul Elias din Capitală. Cristian Țopescu a fost înmormântat în data de 18 mai 2018, la Cimitirul Ghencea Militar din București.

Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori și a avut trei copii. Sebastian, în vârstă de 23 de ani, este fashion editor și stilist și obișnuiește să călătorească în toată lumea, pe la marile evenimente de fashion. În data de 26 martie 2023, Sebastian Felix Ţopescu a debutat ca realizator de emisiuni tv, la postul public. Prezintă în fiecare duminică emisiunea „Vis sau realitate”, la TVR 1, de la ora 16.30.

Sebastian Țopescu a făcut dezvăluiri despre celebrul său tată, dar și despre cum percepe povara numelui pe care îl poartă într-un interviu pentru click.ro. Întrebat dacă este deranjat atunci când se spune că este băiatul lui Cristian Țopescu, Sebastian a răspuns: ”Depinde când. Dacă se referă oamenii că sunt băiatul lui Cristian Țopescu după ce mă cunosc și mă văd ca și persoană și văd că împărtășim aceleași atribute, ca și politețe și respect față de alții, atunci nu. Dar atunci când există o chestie de genul ”asta ești, atâta ești”, devine deranjant într-o oarecare măsură. Dar în momentul de față nu mai simt niciun deranj. Eu sunt foarte fericit, încântat cu mine. Dar când ai 12-13-14 ani atunci nu era o plăcere și de aici a pornit reticența la ochiul public. Știu că mai mergeam la restaurant și se așezau străini cu noi la masă și asta nu mi-a plăcut niciodată. Ceea ce eu nu mi-aș permite niciodată. Înțeleg și apreciez că veneau oameni să-i spună că îl adoră, îl apreciază și îl respectă, dar de la ai spune cât îl apreciezi pînă să te așezi cu el la masă mi se pare mult. Mai ales că era cu familia”.

Sebastian, fiul regretatului Cristian Țopescu, face mărturisiri. ”Cred că de la tatăl meu am moștenit înțelegerea pentru oameni”

Sebastian Țopescu a explicat și ce trăsături de caracter a moștenit de la părinții săi, Cristian Țopescu și Christel Ungar: ”Cred că de la tatăl meu am moștenit înțelegerea pentru oameni. Sunt foarte înțelegător cu oamenii, adică, cumva, dacă greșesc eu mă gândesc că așa a considerat el de cuviință, și dacă merege bine, aia e. Și de la mama mea, etica de muncă. Avem aceeași etică de muncă, care este concretă și concisă, tot timpul să-i ajutăm pe cei din jur. Eu mereu mă gândesc la chestia asta”.

Despre cum a decis să facă televiziune, acesta a declarat: ”Am știut foarte bine drumul pe care mă duc și am știut bine ce-mi asum când am început să lucrez în televiziune. Eu știu foarte bine că o să fiu discreditat, probabil, până voi muri. De exemplu, sora mea e exemplul perfect. Când a murit ea, am decis că nu vreau să rămân în România, pentru că și când murise ea, toate articolele erau: „Fiica lui Cristian Ţopescu”, fară Cristina Ţopescu. Cristina chiar a făcut multe. Cristina nu mai era „fiica lui Cristian Ţopescu”. Cel puțin, în ochiul public, ea chiar făcuse foarte multe. Depinzând și de vârstă, atunci nu voiam să fac chestia asta, neapărat, pentru că voiam să mă duc pe drumul meu. Nu neapărat dintr-o frică a numelui, dintr-o frică de a fi umbrit, dar mai mult pentru că am vrut să descopăr eu, pe puterile mele, și să fac propriile mele greșeli. Adică să mă lovesc eu cu capul de perete, până învăț, și după aia să pot să stau cu capul sus, orice ar fi”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un tânăr de 24 de ani și-a cumpărat o insulă privată în Finlanda, mai ieftină...
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de...
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a...
Ungaria acuză Ucraina că „şantajează” ţările care vor negocieri de pace: Va trebui să luăm...
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Misterioasa moarte a celei mai iubite actrițe! Dezvăluiri TRAGICE despre sfârșitul ei! Soțul, principalul suspect
Crima de la Brăila. Primele declarații făcute de soțul Marinei, medicul stomatolog ucis cu sânge...
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu...
Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont...
TEST în România cu cel mai interesant SUV. Arată a ARO dar are motor de...
Românii trăiesc, în medie, 59 de ani fără să se confrunte cu probleme de sănătate...
Structură SUBTERANĂ MAYAȘĂ și PIRAMIDE ASCUNSE, descoperite în pădurile tropicale din Mexic
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea...
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Probleme între Florin Salam și Roxana Dobre?! Bruneta ar fi plecat de acasă, împreună cu...
Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante
Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana....
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
BANCUL ZILEI. Bubulina în noaptea nunții: - Bulă, te rog să fii tandru cu mine!
Cât trăiesc românii fără să se confrunte cu probleme de sănătate majore?