Prima pagină » Actualitate » Locul de muncă plătit cu 8.000 de euro pe lună. Mâncarea și cazarea sunt gratuite!

Locul de muncă plătit cu 8.000 de euro pe lună. Mâncarea și cazarea sunt gratuite!

Locul de muncă plătit cu 8.000 de euro pe lună. Mâncarea și cazarea sunt gratuite!
Sursa foto: Facebook

Dacă sunteți în căutarea unei noi oportunități în carieră, atunci trebuie să știți de acest tip de job care oferă oportunități financiare remarcabile, cu salarii care pot ajunge la 100.000 de dolari pe an, iar mâncarea și cazarea sunt asigurate în mod gratuit. 

Joburile pe navele de croazieră sunt la mare căutare printre tinerii care vor să își înceapă o carieră care să le ofere pe lângă oportinitatea de a se dezvolta într-un mediu interesat și dinamic și un salariu pe care puțin angajați în pot câștiga într-o lună de muncă. Mai mult, există și alte beneficii precum cazarea și masa asigurate și vizitarea unor locuri la care nici nu s-ar fi gândit.

Pe lângă căpitanii navelor, există numeroși angajați la bordul navelor, cu diverse profesii, care se asigură că pasagerii se bucură din plin de vacanța lor pe mare.

Portalul Gehalt.de prezintă diverse profesii solicitate pe navele de croazieră și subliniază faptul că aceste locuri de muncă oferă o multitudine de oportunități pentru dezvoltarea carierei.

Potențialul de câștig al angajaților de pe navele de croazieră variază în funcție de profesia lor și poate fi influențat de compania de navigație, durata angajării și contractele colective de muncă.

Iată câteva exemple de remunerații anuale pentru anumite profesii pe navele de croazieră:

  • Fotograf: 19.100 – 35.800 de euro
  • Bucătar: 12.044 – 44.600 de euro
  • Manager de personal: 64.433 – 73.487 de euro
  • Fizioterapeut: 26.023 – 28.361 de euro
  • Consultant de turism: 21.994 – 62.727 euro
  • Recepționer: 20.056 – 21.717 euro
  • Inginer de construcții navale: 67.943 – 99.429 euro

Pe lângă salariu, există și posibilitatea de a realiza stagii plătite, care oferă ocazia de a dobândi experiență în domeniul dorit. Companiile de transport maritim pot plăti salariile în euro sau dolari americani, în funcție de locația lor și de contractele încheiate.

Pe navele de croazieră există și diferențe salariale între personalul care primește bacșișuri și cel care nu primește, în funcție de grupele profesionale și eventualele reglementări specifice.

În ceea ce privește formarea și studiul, pentru unele profesii nu este neapărat necesară o pregătire anterioară pe navă. Totuși, multe companii de transport maritim oferă programe de formare profesională.

De exemplu, meserii precum bucătar, coafor sau asistent de hotel și ospitalitate pot fi învățate direct pe navă. De asemenea, se pot urma cursuri de formare în domeniul afacerilor sau tehnic, cum ar fi specializarea în integrarea sistemelor IT sau funcționar de birou, potrivit ziarulromanesc.de.

Absolvenții de liceu pot avea, de asemenea, oportunitatea de a începe cursuri de studii în domenii precum electronica marină, tehnologia operațiunilor maritime sau științele nautice, petrecând timp atât pe navă, cât și la universitate.

Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa ... vezi toate articolele

Citește și