REACȚIA unei profesoare din Canada, după ce a fost concediată pentru că nu și-a închis contul OnlyFans. Ce videoclip văzuseră șefii ei

REACȚIA unei profesoare din Canada, după ce a fost concediată pentru că nu și-a închis contul OnlyFans. Ce videoclip văzuseră șefii ei
FOTO: Instagram
Publicat: 06/07/2023, 16:25
Actualizat: 06/07/2023, 16:25

Kristin MacDonald, o profesoară din Canada în vârstă de 35 de ani, a fost concediată după ce a refuzat să-și închidă contul OnlyFans în urma cererilor venite din partea autorităților școlare districtuale.

Ea a început să lucreze la o școală gimnazială – Terry Fox – din Port Coquitlam, Columbia Britanică, în 2015, pe post de asistentă educațională.

Kristin spune că jobul îi aducea un câștig net de doar 2.000 de dolari canadieni pe lună, adică în jur de 1.500 de dolari americani, așa că și-a completat veniturile cu un al doilea loc de muncă: creatoare de conținut pe OnlyFans.

Sub numele Ava James, MacDonald a postat fotografii și videoclipuri „deocheate” pe platforma care permite utilizatorilor să se aboneze contra cost la anumiți creatori.

De asemenea, ea și-a postat o parte din conținut și pe Instagram și TikTok, potrivit CBC.

Femeia a spus că cel de-al doilea job nu a împiedicat-o să-și facă bine treaba în clasă și nu a existat nicio plângere legată de comportamentul său în afara școlii.

A început să aibă probleme, abia atunci când autoritățile școlare districtuale au aflat că are cont pe OnlyFans.

În luna aprilie, i s-a cerut – în mod oficial – să-și închidă contul unde posta conținut pentru adulți și i s-a comunicat că, altfel, riscă să fie concediată.

Ea presupune că un videoclip cu ea îmbrăcată într-o ținută de școală, distribuit pe TikTok, ar fi putut fi cel de la care a pornit povestea.

„Probabil că se consideră că am defăimat sistemul educațional, purtând această ținută. Dar este exagerat”, a spus MacDonald, potrivit CBC.

O lună mai târziu, MacDonald a postat un videoclip în care vorbește despre cererea autorităților școlare și în care a cerut să nu mai fie „stigmatizată” pentru că postează conținut pentru adulți.

De asemenea, ea a refuzat să dea curs cererii și a postat în continuare. În acest context, ea a fost concediată pe 16 iunie.

În decizia de concediere au fost enumerate șase motive, între care acela că ar fi postat materiale care „implică sexualizarea mediului școlar”.

„Fără a comenta conținutul postat pe contul OnlyFans, există postări care ajung pe platforme accesibile publicului cu un conținut care implică sexualizarea mediului școlar prin imagini de tip «școlăriță sexy» și asocieri ale locurilor de joacă din școală cu jocurile sexuale, care afectează negativ activitățile, reputația și mediul de lucru din școală”, i s-a transmis în decizia de concediere.

Totodată, MacDonald mai este acuzată că a discreditat școala, în interviurile acordate pentru presă, pentru că a creat o legătură între jobul ei de asistent educațional și conținutul pentru adulți de pe OnlyFans.

„În opinia angajatorului, fiecare dintre cele șase puncte de mai sus constituie în mod independent o încălcare fundamentală a obligațiilor dumneavoastră ca angajat”, se mai precizează în decizia de concediere.

Fosta profesoară a spus că a avut „emoții amestecate” legate de concediere, dar că rămâne optimistă că procesul nu este încă definitiv. Sindicatul din care face parte a contestat deja decizia.

Profesoara spune că trebuie să se acorde mai multă atenție salariilor scăzute din sector și persoanele din sistem care desfășoară aceeași activitate ca și ea să nu mai fie stigmatizate.

„În zilele noastre ar trebui să putem face ceea ce ne dorim, atâta timp cât nu este ilegal. Nu am făcut rău nimănui”, a precizat MacDonald.

Într-o declarație dată la sfârșitul lunii iunie, Inspectoratul Școlar a spus că toți angajații sunt tratați corect și echitabil, atunci când sunt demarate investigații, și că că nu comentează problemele individuale ale angajaților.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu-ți spun să porți hijab și nu-mi spui să port bikini”. Voleibalistele egiptene au purtat...
Cauza decesului lui Valentin Ioviță. De ce a murit fostul mijlocaș, de fapt
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere...
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem...
VIDEO Avertismentul unui general american: Răzbunarea Iranului asupra Israelului este iminentă și ar putea veni...
Marele regret cu care a murit Nicu Covaci. Liderul formației Phoenix s-a stins din viață...
Cât de mult s-a CHINUIT Nicu Covaci în ultimele luni! Nu avea nicio șansă de...
EXPERIMENT. Cât plătesc patru adulţi pentru o zi la piscină în Capitală vs. o zi...
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în...
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București....
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Cât costă să faci un test de droguri rapid? Medicamente și alimente care ies pozitiv...
Armata ucraineană afirmă că a scufundat un submarin rusesc, a lovit un aerodrom şi depozite...
„PĂDUREA de HIDROGEN” dezvăluie o CIUDĂȚENIE despre materia ÎNTUNECATĂ!
Proprietarii de apartamente au interzis. Trebuie să anunțe chiriașul și să-i ceară permisiunea
Câți bani a investit Gabi Bădălău în Bianca Drăgușanu. N-a lăsat-o să se urce în...
Ce studii are ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8, de fapt. Ce s-a...
Acum sunt colegi în ceruri! Rareș și Bogdan, agenți de poliție, au murit împreună. Alexandra,...
Oana Ioniță, despre experiența din Ibiza. Ce vedete a întâlnit dansatoarea? „Au fost cei mai...
Primarul din Bușteni a murit chiar în ziua în care sărbătorea 40 de ani de...
BANCUL ZILEI: O tânără blondă se teme că soțul ei are o aventură. Nervoasă, merge...
Căldură extremă în țara cu cele mai mari emisii de gaze cu efect de seră