Prima pagină » Diverse » Bancnotele care te pot ÎMBOGĂȚI! Primești chiar și 9.000 de lei

Bancnotele care te pot ÎMBOGĂȚI! Primești chiar și 9.000 de lei

Mai multe bancnote de colecție din anul 1966 te pot îmbogăți peste noapte.

Este vorba de patru bancnote din 1966, de 100, 50, 25 și 10 lei.

Bancnotele sunt în stare perfectă și se vând la următoarele prețuri, pe cel mai mare site de anunțuri din România.

Cea de 100 de lei costă 3.000 de lei, cea de 50 de lei este vândută cu 2.700 de lei, cea de 25 lei poate fi a ta pentru 2.500 de lei, iar ultima, de 10 lei, costă 1.800 lei, transmite proprietarul prețioaselor bancnote.

Prețul este per bucată sau 9.000 de lei întreaga colecție. „Nu deranjați inutil”, mai solicită cel care vinde bancnotele respective.

Sursa foto: olx

15.000 de euro, suma uriașă cu care se vinde o bancnotă veche românească pe internet. Tu o ai pe acasă?

15.000 de euro, suma uriașă cu care se vinde o bancnotă veche românească pe internet! Te poți îmbogăți dacă mai ai acasă bancnote vechi românești. Așadar, dacă mai ai prin sertare bancnote vechi, trebuie să să știi că ți-ar putea aduce o avere. Unele dintre ele se vând cu sume uriașe.

Dacă aveți aceste bancnote de 10 sau 50 de euro pe acasă, puteți primi o mică avere. Valorează mult mai mult decât ce scrie pe ele

Românii ar face bine să își verifice mai atent portofelul fiindcă orice bancnotă poate avea o valoare mult mai mare decât cea înscrisă oficial. Micile detalii fac diferența, iar uneori aceasta poate fi chiar de două ori sau și mai bine peste.

Având un număr de serie special ori o pată sau altă eroare de tipărire, o bancnotă își poate multiplica valoarea.

La ce sunt atenți colecționarii de bancnote

Când vorbim de valoare, trebuie să avem în vedere că, pentru un colecționar, o hârtie care are seria lipsă sau anumite numere speciale trecute înseamnă ceva. De exemplu, secvențele de numere care la început au multe zerouri sunt foarte căutate, ca și cele care cu numere care se repetă ritmic. La fel, palindromurile (șirurile de numere care pot fi citite la fel de la stânga la dreapta și invers) sunt un „must” pentru colecționari.

Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții ... vezi toate articolele