Ela Crăciun s-a mutat în casă nouă, după 5 ani de așteptări, chiar de ziua fiului său Nicholas: „În prima noapte m-am simțit ca la un hotel de lux”

Ela Crăciun s-a mutat în casă nouă, după 5 ani de așteptări, chiar de ziua fiului său Nicholas: „În prima noapte m-am simțit ca la un hotel de lux”
Ela Crăciun, alături de fiul său Nicholas
Publicat: 20/10/2023, 15:30
Actualizat: 20/10/2023, 23:33

Ela Crăciun s-a mutat în sfârșit în casa visurilor sale alături de familie, după ani îndelungați de așteptare și provocări, și acum este gata de un nou început în căminul atent planificat.

Bucuria este cu atât mai mare cu cât totul s-a întâmplat chiar de ziua lui Nicholas, mezinul celebrei mămici și răsfățatul întregii familii.

Ela Crăciun, alături de fiul său Nicholas

Mai mult de 5 ani a așteptat Ela Crăciun să se bucure de o nouă casă făcută special pentru ea și familia sa. După sute de vizite pe șantier, un proces lung și anevoios care de multe ori a dus-o la limita răbdării, prezentatoarea tv este cât se poate de mulțumită de rezultatul final.

Ela Crăciun, în baie

„În prima noapte în noua casă m-am simțit ca la un hotel de lux, de 5 stele. M-am simțit ca în vacanță și am dormit bine, pentru că avem o lenjerie atât de bună și frumoasă, pe un pat pe care dormi atât de bine! A fost incredibil! Așteptam acest moment de 5 ani și jumătate, de când am cumpărat casa. De atunci avem dead-line-uri peste dead-line-uri care au fost încălcate. Bucuria însă a fost desăvârșită atât pentru noi, cât și pentru copii, în special pentru Nicholas, mezinul nostru sărbătorit, care acum face 5 anișori și mă bucur că s-a nimerit așa! Nicho este pur și simplu extaziat de mutare și cumva se simte special, acum că ziua lui a picat fix la momentul mutării”, a declarat Ela Crăciun.

Perioada îndelungată de lucrări a atras după sine și o serie impresionantă de investiții, numai elementele de decor ajungând să însumeze cheltuieli în valoare de câteva zeci de mii de euro.

Ela Crăciun, în bucătărie

Pentru fiecare element decorativ și amenajarea completă a casei sale, Ela Crăciun s-a consultat în permanență cu Diana Nicolae, arhitectul responsabil de întregul proiect, iar stilul ales pentru noul său cămin este unul modern classic style.

„Stilul ales pentru casă este un mix între classic design și modern design. Mobilierul care definește acest stil este o combinație între mobilierul modern și clasic, iar în unele locuri mici elemente minimaliste. Am ales pentru casa mea culori deschise, pasteluri, pudrate. Este o investiție de zeci de mii de euro doar în elemente de decor, o investiție foarte mare. Încă nu am făcut un calcul exact. Avem un cont din care am realizat doar investițiile pentru casă și pentu care evităm mereu să facem un calcul, chiar și acum că ne-am mutat, de teamă că suma va fi incredibil de mare. Vom face și asta cât de curând, însă”, a completat Ela Crăciun.

Ela Crăciun

Pentru că niciun moment mult-așteptat nu poate trece nesărbătorit, Ela Crăciun planifică și o petrecere de mutare în noua casă, la care vrea să își invite cei mai apropiați prieteni, cei care i-au fost alături în toți acești ani de amenajări și au susținut-o moral atunci când ajungea la capătul răbdării.

„Toți prietenii râd de mine, când vine vorba despre petrecere. Având în vedere că întreaga casă este toată în alb, crem și bej, la cât de mult știu ei că țin eu la curățenie, se tem că îi voi pune să vină în costume de cosmonauți sau ca la Peleș în vizită, cu protecții speciale. Nu o să dăm o petrecere mare, însă familia și prietenii apropiați vor fi cu siguranță invitați”, a adăugat Ela, amuzată.

„Am fost foarte norocoși să o avem alături de noi pe prietena mea, Diana Nicolae, arhitecta care ne-a înțeles perfect nevoile și ne-a ajutat pas cu pas să ajungem în acest fericit moment al mutării. Grație ei avem acum casa visurilor noastre!”, a concluzionat Ela Crăciun.

Ela Crăciun, alături de fiul său Nicholas
Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Dezvăluiri tulburătoare. Rana fatală a Prințesei Diana, "mică, în locul nepotrivit și foarte rară”, care...
Palatul Buckingham a început să planifice funeraliile Regelui Charles. Ce se va alege de Regina...
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și...
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită”...
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus...
Site-ul unde mii de oameni își caută un partener cu care să își pună capăt...
ŞOC! Fiica lui Năstase: 'Am fost preşul lui dintotdeauna, încă de când a vărsat vin...
Recunoști fetița din imagine? Acum are 39 ani și este adorată de sute de mii...
"Eu sunt cel pe care îl căutaţi!" Autorul masacrului din Germania s-a predat. Atacul cu...
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e...
14 copii din Buzău au rămas orfani de tată, după un accident cumplit. Cum s-a...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Ce reprezintă litera B la o mașină cu transmisie automată. Explicația fiecărui mod
Taxiurile fără şofer le iau pâinea de la gură taxiurilor clasice: apelare facilă şi preţuri...
Cel mai RAPID ÎNCĂRCĂTOR din lume! Încarcă ORICE TELEFON în mai puțin de...
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
Hackerii atacă utilizatorii iOS și Android prin metode care imită aplicații reale, spun experții
Ce au vrut să mânânce Ed Sheeran și Chris Hemsworth în România. Unde au ținut...
"Ultima misiune pentru Roberta". Ea este polițista de 21 de ani, ucisă de remorca unui...
Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei...
Gestul impresionant al lui Ed Sheeran pentru Chris Hemsworth în timpul concertului de la București
BANCUL ZILEI. Bulă merge la o tipă acasă. Dormitorul era plin de jucării de pluș....
Suntem cu un pas mai aproape de implanturile care să trateze epilepsia