Sosul de maioneză KANIA vândut de LIDL este unul din cele mai populare produse cumpărate de clienții din România.
Sosul de maioneză KANIA vândut de LIDL are un conținut de grăsime de 76,3%, la borcanul de 400 ml.
Maioneza este bogată în acizi grași Omega-3 și are conținut de apă și substanțe volatile de 16%.
Ingredientele sosului de maioneză KANIA vândut de LIDL sunt următoarele: 80% ulei de rapiță, 6% gălbenuș de ouă, oțet de alcool, muștar (apă, muștar, oțet de alcool, sare, zahăr, condimente, aromă), zahăr, sare, antioxidant: calciu disodic EDTA, corector de aciditate, acid citric.
Maioneza KANIA de la LIDL trebuie păstrată la o temperatură cuprinsă între +5 grade celsius și +22 grade celsius, ferită de lumină.
După deschidere, maioneza KANIA trebuie păstrată în frigider și se consumă în decurs de 14 zile. Maioneza KANIA nu conține gluten și este bogată în acizi grași OMEGA-3.
Totodată, potrivit KANIA, la prepararea sosului de maioneză se folosesc doar ouă de la găini crescute în aer liber.
Află din acest articol ce conține, de fapt, salamul Pikok. Preparatul este vândut de LIDL România cu eticheta „rețetă curată”.
Salamul Pikok, comercializat de LIDL, este un produs extrem de popular în rândul clienților.
Semipreparatul are „etichetă curată”, însă puțini știu ce consumă atunci când aleg acest tip de salam.
Mulți dintre români optează pentru smântâna Pilos care se vinde la Lidl, dar câți știu ce conține ea, de fapt? Află ce informații apar pe etichetă.
De multe ori, pe lista de cumpărături, smântâna este unul dintre alimentele pe care mulți români nu uită să-l bifeze. Extrem de versatilă și potrivită pentru multe preparate din bucătăria tradițională, smântâna este un ingredient preferat de români. Mulți dintre ei optează pentru smântâna Pilos care se vinde la Lidl, dar câți știu ce conține ea, de fapt?
Sursa foto: Mihai Georgescu