Artista Ozana Barabancea a fost invitata specială a lui Adrian Artene la podcastul „ALTCEVA”, în ediția de Mare Sărbătoare, difuzată pe 1 Decembrie.
Ozana Barabancea a relatat un episod din familia ei, despre care nu a mai vorbit până acum. Ea a spus că tatăl ei a fost invitat să locuiască în America, dar a refuzat.
„Tatăl meu era inginer și a călătorit înainte de ’89, în Japonia, America, Franța. A fost invitat să rămână, i s-a spus să ia familia să ajungă în America, via Franța. I s-a pregătit tot. Acum, pentru că a murit, Dumnezeu să-l odihna odihnească, pot să spun că a făcut și spionaj economic pentru că a fost la niște japonezi și a sustras informații despre un anumit aparat de automatizare. El a scris de mână că nu se putea fotografia.
A intrat în camera tehnică doar cu un carnețel și a copiat toată tehnologia și a descoperit niște greșeli. Le-a spus japonezilor unde au greșit și atunci au căpăta încredere în el și au vrut să-l coopteze, dar el a spus că nu pleacă, pentru că el are o soție și o fetiță și nu vrea să plece.
Eu cred că România, dacă ești un pic atent, oferă absolut toate posibilitățile. Dacă o iubești, nu se poate ca România să nu-ți ofere orizonturi”, a povestit Barabancea.
Ozana Barabancea este profesoară de canto și solistă română de jazz, personalitate TV și membră a juriului show-ului de televiziune „Te cunosc de undeva!”, difuzat de Antena 1.
Este o artistă ce abordează genuri diverse, având însă un punct comun: muzica. Într-un dialog special, o veți descoperi pe Ozana Barabancea… altfel.
O iubitoare desăvârșită de țară, o fire pasionată de tot ce face, o artistă care „a crescut în curtea bisericii” și care-l poartă permanent în suflet pe Dumnezeu.
„Altceva cu Adrian Artene” este un podcast în care se rostesc cuvinte pătrunzătoare, iar invitații sunt lumini ce străpung întunericul. E „Altceva”, podcastul difuzat săptămânal – în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00 -, și în jurul căruia s-a format o comunitate a oamenilor care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele.
Comunitatea oamenilor normali, care nu au abandonat lecturile, care știu să asculte o muzică și cu inima, nu doar cu urechile, dar și comunitatea celor care extrag răspunsuri din tăcere și se bucură de o piesă de teatru ca de o zi de duminică. A acelora care cred că Dumnezeu ne-a creat pentru a arăta celorlalți bunătate și a lăsa în urma noastră opere de lumină.
Vă recomandăm să citiți și:
VIDEO | Ozana Barabancea, invitată la Altceva cu Adrian Artene: ”Pentru mine, Eminescu este viu”