Prima pagină » Regim Alimentar » Alimentul banal pe care toți românii îl consumă zilnic, dar care te UCIDE. Chef Florin Dumitrescu l-a identificat

Alimentul banal pe care toți românii îl consumă zilnic, dar care te UCIDE. Chef Florin Dumitrescu l-a identificat

Alimentul banal pe care toți românii îl consumă zilnic, dar care te UCIDE. Chef Florin Dumitrescu l-a identificat
Chef Florin Dumitrescu

Deși poate părea greu de crezut, există un aliment banal pe care toți românii îl consumă zilnic, dar care este un real pericol pentru sănătate. Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit care este produsul care ne poate ucide, deși pare inofensiv.

În cadrul unui podcast, Chef Florin Dumitrescu a vorbit despre un aliment banal care, dacă este consumat în fiecare zi, poate să ne afecteze într-un mod grav sănătatea.

De altfel, vorbim despre un preparat care nu lipsește din majoritatea caselor din România, iar celebrul chef a venit și cu argumente pentru care produsul nu ar trebui să se afle pe masa zilnică a unei persoane.

Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu

Alimentul banal pe care toți românii îl consumă zilnic, dar care te ucide

„Dacă vrei, te fac să nu mai mănânci pâine în viața ta. Un prieten mi-a povestit că își făcuse brutărie, o avea deschisă de foarte mult timp. La un moment dat, i-a curs bidonul de afânător, era un ingredient lichid pe care-l băga în aluatul de pâine și i-a făcut gaură în beton. Ăla a căzut ca picătura chinezească, peste noapte i-a făcut gaură în beton, de 12 centimetri.

Asta se întâmplă de fapt cu ce mâncăm noi. De asta, atunci când cumperi pâinea trebuie să știi ce cumperi. Că dacă o cumperi pe cea mai ieftină, clar va fi așa. Eu de asta mănânc lipie, faină cu apă”, a declarat chef Florin Dumitrescu, în cadrul podcastului moderat de George Buhnici, citat de Cancan.ro.

Vă recomandăm să citiți și:

Motivul ireal pentru care nu este bine să speli puiul înainte de a-l găti

Alimentul toxic care îți DISTRUGE colonul. Dă crampe, gaze și balonare

Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie ... vezi toate articolele