Actualul prefect al Capitalei, Rareș Hopincă, se declară onorat de nominalizarea pentru candidatura la funcția de primar al Sectorului 2.
Hopincă afirmă că îl responsabilizează această candidatură și îi oferă șansa de a-și pune experiența în slujba cetățenilor.
Sunt recunoscător colegilor mei din Partidul Social Democrat pentru validarea în cadrul Consiliului Politic Național de astăzi a candidaturii mele pentru funcția de primar al Sectorului 2. Este o misiune nobilă, care mă responsabilizează și îmi oferă șansa să-mi pun experiența, publică și privată, în slujba cetățenilor și a unui sector care, în ultimii 4 ani, este abandonat atât de marile, cât și de micile proiecte.
Într-un mesaj pe Facebook, postat după anunțul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, Hopincă transmite că a fost proactiv, în mandatul de prefect, și a reușit să găsească linii de dialog cu cetățenii și cu primarii.
În calitate de Prefect al Bucureștiului sunt conectat la realitatea din cartierele orașului, din spatele blocurilor, la viața din cartiere și la problemele cu care se confruntă oamenii în fiecare zi. Am fost proactiv și, de cele mai multe ori, am reușit să găsesc linii de dialog comune atât cu cetățenii, cât și cu primarii și cu instituțiile publice.
Dacă va câștiga funcția de primar al Sectorului 2, Rareș Hopincă își propune că nu fie delăsător în timpul mandatului, precum unii care „au uitat de mult că trebuie să lucreze în slujba cetățenilor, nu în folosul unor grupuri de interese”.
Au fost și situații în care m-am lovit de indiferența și indolența unor administrații, care au uitat de mult că trebuie să lucreze în slujba cetățenilor, nu în folosul unor grupuri de interese. Iar acesta este unul dintre cele mai importante argumente ce stau la baza deciziei mele de a intra în cursa electorală. Îmi propun să fiu alături de oameni, să fiu proactiv și preocupat în permanență de mai binele comunității și de dezvoltarea sustenabilă a sectorului. Îmi propun să nu fiu delăsător și să nu urmez practicile administrative ineficiente și toxice ale primarilor ineficienți și, câteodată, toxici.
CITEȘTE ȘI: