Cât COSTĂ meniul de Paște în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. La ce preț poți comanda cozonac, drob sau ciorbă de miel

Cât COSTĂ meniul de Paște în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. La ce preț poți comanda cozonac, drob sau ciorbă de miel
Publicat: 13/04/2024, 11:49

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din România, iar prețurile la restaurantul său sunt destul de piperate.

Și, odată cu apropierea Paștelui, restaurantul lui Scărlătescu oferă și produse tradiționale specifice acestei sărbători, dar oferta nu e neapărat pentru toate buzunarele.

Cu toate acestea, se pare că meniurile de la restaurantul său, X Chef by Cătălin Scărlătescu, sunt destul de căutate, arată Fanatik.

Scărlătescu face tot posibilul pentru a le oferi clienților experiențe culinare deosebite, iar cei care nu vor să stea prea multă vreme în bucătărie comandă preparatele tradiționale de la el.

Cât costă produsele de Paște la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

De când a fost deschis, clienții restaurantului s-au plâns că prețurile nu sunt tocmai accesibile, dar, cu toate acestea, comenzile curg.

Iar acum, în oferta localului se află preparate tradiționale precum pasca, cozonacul și ciorba de miel, dar nu sunt deloc ieftine, arată sursa citată.

Cine vrea să comande o oală de ciorbă de miel pentru masa de Paște trebuie să scoată din buzunar 117 de lei. Ciorba vine într-o oală de 2.4 litri, ceea ce înseamnă că este suficientă pentru ca o familie să își satisfacă pofta.

Puțin mai scumpă este friptura de miel, care costă aproximativ 200 de lei pentru un kilogram. Cei care nu sunt mari fani ai fripturii de miel pot să aleagă alte produse tradiționale, precum sarmalele. Acestea costă 137 de lei porția de 137 de bucăți.

Nici deserturile nu lipsesc din meniul restaurantului lui Cătălin Scărlătescu. Pasca și cozonacul vin la pachet și costă 200 de lei. În ciuda faptului că prețurile sunt ușor piperate, cheful nu duce deloc lipsă de comenzi.

Cum vede Scărlătescu restaurantul ideal

Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, a vorbit recent despre modul în care crede el că ar trebui să funcționeze un restaurant, dar și despre relația dintre angajator și angajat.

De asemenea, Scărlătescu a vorbit și despre piața muncii în ceea ce-i privește pe bucătari și a povestit cum a evoluat el din punct de vedere salarial.

El a adăugat că este important ca un angajator să aibă încredere în propriii angajați, motiv pentru care el le permite angajaților săi să aibă acces la sertarul cu bani, însă totul raportat la munca depusă de fiecare. Citește mai mult…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Avertisment NASA: Un fenomen „ciudat” poate lovi oricând lumea
Minivacanță de 4 zile în august pentru angajații din România. Cine beneficiază de cele 4...
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi...
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune...
Ungaria acuză Ucraina că „şantajează” ţările care vor negocieri de pace: Va trebui să luăm...
Ce au făcut Bianca și Robert după circul și eliminarea de la Insula! Adevărată telenovelă...
Anca Țurcașiu, ipostază senzuală la plajă! Are 53 de ani, dar i-a fascinat pe toți...
Revin temperaturile sufocante, de aproape 40°C. Cod galben de caniculă până luni, în mai multe...
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
Diana, tânăra ucisă de soț cu toporul, a fost înmormântată de ziua copilului ei: „Ea...
Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont...
TEST în România cu cel mai interesant SUV. Arată a ARO dar are motor de...
Ministerul Culturii vrea să cumpere Palatul Reginei Maria din Mamaia
Un ȘARPE MORTAL a eliberat suficient VENIN cât să UCIDĂ 400 de oameni
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Gabriela Cristea și familia, situație neplăcută la finalul vacanței. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei în...
Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
BANCUL ZILEI. Bubulina în noaptea nunții: - Bulă, te rog să fii tandru cu mine!
O nouă descoperire contribuie la povestea migrației umane antice