POLIȚISTUL care i-a împrumutat motocicleta Dianei Şoşoacă posta mesaje similare cu discursul acesteia. Senatoarea: „Ar trebui să fie ministru”

Publicat: 31/05/2024, 17:56
Actualizat: 31/05/2024, 19:14

Polițistul Valer Kovacs, cel care i-a împrumutat motocicleta senatoarei Diana Șoșoacă, pentru un clip electoral, împărtășea idei similare candidatei partidului SOS. Acesta a mai apărut și într-un dialog online cu Luis Lazarus și a menționat, de asemenea, că a fost sancționat disciplinar cu diminuarea salariului. 

Polițistul Valer Kovacs a reacționat, pe rețelele de socializare, față de scandalul generat de clipul electoral cu Diana Șoșoaca, în care aceasta apare pe motocicleta pe care i-a împrumutat-o chiar omul legii.

Se pare că Valer Kovacs este o prezență foarte activă pe rețelele de socializare, apărând în mai multe filmări realizate de el însuși, dar și într-o discuție, online, la Zeus TV, cu Luis Lazarus, un apropiat al Dianei Şoşoaca. Pe conturile personale de social-media, Valer Kovacs a postat adeseori mesaje cu tentă naționalistă, similare celor apărute în discursul senatoarei.

”Nu ţară-i a voastră boieri, voi sunteţi ai ţării/ Şi eu tot al ţării sunt/ Jur să respect Constituţia, aşa să îmi ajute Dumnezeu”, a scris Valer Kovacs pe pagina sa de Facebook în 26 mai 2022.

Într-un clip publicat, ieri pe pagina personală de Facebook, polițistul spune cum a fost sunat de Diana Șoșoacă, iar acesta i-a împrumutat motocicleta, motivând că era „Ziua Porților Deschise la Ministerul de Externe”. Kovacs precizează că superiorii săi au acționat imediat, spunându-i să predea motocicleta. Omul legii a menționat și de o sancțiune pe care a primită care a constat în diminuarea salariului. Nu este clar dacă se referea la scandalul recent.

„Astăzi, de dimineață, m-a sunat cineva că dorește să mă întâlnească și dorește să mulțumească public pentru întreaga mea activitate de desfășurată în decursul anilor în Poliția Română. Am acceptat să mă întâlnesc cu acea persoană. Este o persoană publică și nu am văzut nimic ieșit din comun să mă întâlnesc cu cineva chiar dacă sunt în timpul serviciului. Cu mulți dintre voi m-am întâlnit în timpul serviciului și nu au fost nicio problemă, dar ținând cont că este o persoană publică, evident că s-a declanșat un mare haos național. Da, este vorba de doamna senator Diana Ivanovic Șoșoacă. M-am întâlnit de dimineață, cred că era undeva ora 10:00 m-a sunat.

A fost un mesaj emoționant pentru mine, pentru că mesajul în în sine a fost de mulțumire la adresa mea pentru întreaga mea activitate pe care o desfășor în cadrul Poliției Române. Deci asta s-a întâmplat astăzi, în 30/05/2024 da, pe autostradă, asta s-a întâmplat.

Am fost sunat după jumate a zilei să vindem, să vin de urgență la birou. Când am ajuns la birou a zis: „bagă motorul în garaj și aici rămâne din momentul de față nu mai ai motocicletă”. Aici mai am o sancțiune disciplinară, nu pot să v-o prezint că este. Scrie pe ea că este nedestinată publicității, dar mi-am mi-a fost diminuat salariu pe trei luni de zile.”, a declarat Valer Kovacs.

Diana Șoșoacă sare în apărarea polițistului motociclist

Diana Șoșoacă a reacționat după acest scandal. Senatoarea i-a luat apărarea acestuia menționând că poliţistul Kovacs ar trebui să fie ministru de Interne.

„Încercarea autorităţilor de a-l da afară pe domnul Valer Kovacs nu va face decât să-l propulseze în cele mai înalte funcţii din stat odată cu schimbarea puterii de la Bucureşti şi îmi dau din ce în ce mai mult seama că un poliţist ca Valer Kovacs ar trebui să fie ministru de Interne. Având în vedere abuzurile exercitate asupra acestui poliţist, voi sesiza organismele internaţionale încă o dată, anunţând că România se află într-o dictatură unde adevărul este interzis”, transmite Diana Şoşoacă.

CITEȘTE ȘI:

RĂSTURNARE de situație. Diana Șoșoacă este cel mai nou candidat pentru Primăria Capitalei

Primele DECLARAȚII ale Dianei Șoșoacă, după ce a obținut ordin de protecție împotriva soțului: „Am fost amenințată, au fost agresiuni fizice”

Diana Șoșoacă, „tună și fulgeră” din nou: „Mi-au spus că vor da filmări intime cu mine când mă spăl, dacă nu DEMISIONEZ din funcția de senator”

Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cum se calculează media finală la Bac în 2024. Ce se întâmplă cu candidații care...
A reapărut în România după ce a fost dată dispărută mai bine de 50 de...
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în...
Scandal de proporții! Și-a desfigurat iubita lui “E diavol și bolnav psihic!” + “I-am făcut...
IREAL: cum arată Dana Roba la un an de când a fost desfigurată cu ciocanul....
Val de scumpiri de la 1 iulie. Cu cât va creşte factura la gaze la...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
O nouă alianţă în Parlamentul European? Viktor Orban anunţă formarea unui bloc de extrema dreaptă...
EFECTUL MIRACULOS pe care îl are CAFEAUA pentru oamenii SEDENTARI!
Gabi FIREA, în lacrimi! Primul anunț după tragedie: A plecat spre o lume poate mai...
Documente obligatorii. Fără ele nu poți ieși din țară cu mașina
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula...
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge...
A murit Ileana Stana Ionescu: "Cu adâncă durere anunţăm stingerea din viaţă celei care a...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
O placă bizantină rară sculptată în os, descoperită într-un oraș din Rusia
×