Rareș HOPINCĂ vrea la primărie, Nicușor DAN spune că ar trebui să fie la PUȘCĂRIE/ „Atunci când nu ai ce să arăți, vii și deturnezi agenda publică”

Publicat: 04/06/2024, 16:53

Rareș Hopincă este sigur că va câștiga primul său mandat de primar al Sectorului 2 și se bazează exclusiv pe reacțiile pe care le-a primit din partea cetățenilor din sector, în această campanie electorală. Candidatul PSD-PNL a declarat în emisiunea de la DC News faptul că oamenii sunt revoltați din cauză că Sectorul 2 a ajuns de pe un loc fruntaș în clasamentul celor mai bine cotate zone, pe ultimele locuri.  

Oamenii din Sectorul 2 al Capitalei i-au mărturisit candidatului PSD-PNL, Rareș Hopincă, că actualulprimar, Radu Mihaiu, a vorbit cu oamenii în campania trecută și a mai revenit la ei abia după 4 ani, adică în această campanie.  Hopincă a mai spus că sunt diferențe enorme în ceea ce privește calitatea vieții în sectorul administrat de primarul userist, față de celelalte  sectoare.

Sunt încrezător, mai ales din discuțiile directe pe care le-am avut în această perioadă cu mii de oameni, fără să exagerez, pentru că zi de zi am fost prezent în sector și există o stare de revoltă generală pe care o împărtășesc și eu, de altfel, ca locuitor al Sectorului 2. Și revolta vine din faptul că Sectorul 2 obișnuia să fie între primele sectoare ale Capitalei și la curățenie și la capitolul infrastructură, mai ales la capitolul siguranță publică, ordine publică. Ei bine, toate aceste lucruri încet s-au degradat, iar în ultimii 4 ani a ajuns să se bată cu Sectorul 1, dar din păcate, la coada clasamentelor în București, pentru că noi ,nu mai e un secret pentru nimeni, avem o Capitală care se mișcă cu două viteze. Principalul reproș este că actualul primar a fost o dată în alegeri și a mai venit, dacă a mai venit, încă o dată la actualele alegeri. Între cele două scrutine nimeni nu a băgat în seamă oamenii, iar asta este revoltător și este profund incorect, pentru că până la urmă, și în Sectorul 2 suntem bucureșteni, plătim aceleași taxe și impozite ca și vecinii noștri din Sectorul 3, de exemplu.

La rândul său, primarul Capitalei, Nicușor Dan, a afirmat că Rareș Hopincă, care a deținut funcția de prefect al Municipiului București, ar trebui să fie la pușcărie, nu la primărie. Candidatul PSD-PNL a replicat:

Atunci când nu ai ce să arăți, după 4 ani de mandat, vii și deturnezi agenda publică cu teme false. Este, dacă vreți, o acuză că aș fi trebuit eu să fac ce n-a făcut prefectul în anul 2021. Nu știu. Cred că pot să imputez și eu lui Nicușor Dan ce n-a făcut Viorel Lis. Comparația este foarte simetrică.  Adică nu a zis că da, mă rog, atâta știe. Dacă apa caldă nu a adus, nu a făcut salariul minim 1.400 euro, n-a făcut trenul metropolitan, nu a făcut cele 15 parcări park and ride, să se ducă toată lumea la pușcărie, că poate așa mai ia un mandat, nu?!

Citește și:

Rareș HOPINCĂ, acuzații la adresa lui Radu Mihaiu: O mostră de amatorism în administrație, dar și de TICĂLOȘIE / Hopincă sesizează Curtea de Conturi

Cristian Popescu PIEDONE dorit primar și în Sectorul 2/Cetățenii l-au luat la rost pe Radu MIHAIU și au scandat NUMELE edilului de la Sectorul 5

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Ireal! Cum s-a „scuzat” un bărbat în fața soției sale, după ce a lăsat-o însărcinată...
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în...
Rugăciunea pe care toți credincioșii trebuie să o rostească de Sfântul Petru și Pavel. Te...
Imagini mult prea INDECENTE! Cum arată actrița de 57 de ani în costum de baie....
Reacţia unui turist din Eforie, întrebat de ce intră în mare, deşi e arborat steagul...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Peskov a dezvăluit ce făcea Putin în timpul dezbaterii Biden-Trump
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
Amendă de 3.300 de lei. Se interzice montarea pe mașină. 20 de puncte-amendă
Ce escrocherie! Infractorii au golit conturile cu un singur telefon
Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie...
Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi...
Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când...
Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
Turneul european al lui Taylor Swift, mai valoros decât Jocurile Olimpice
×