Nicolae Ciucă, bilanț la FINAL de campanie: ,,Noi, liberalii, nu vorbim doar despre şantiere şi asfalt. Noi, liberalii, avem în primul rând valori”

Nicolae Ciucă, bilanț la FINAL de campanie: ,,Noi, liberalii, nu vorbim doar despre şantiere şi asfalt. Noi, liberalii, avem în primul rând valori
Publicat: 07/06/2024, 08:56

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis, vineri, un mesaj pe pagina sa de Facebook, către alegători și a făcut un bilanț la finalul campaniei electorale, în care vorbeşte despre importanţa fiecărui vot şi despre valorile liberale. 

Dragi români, Astăzi, la finalul acestei campanii electorale, mă adresez dumneavoastră cu inima plină de mândrie şi respect – pentru ţara noastră şi pentru viitorul nostru comun. Pentru că aceste alegeri ne pun în faţa unei decizii care va modela viitorul oraşelor şi judeţelor noastre pentru următorii patru ani. Această decizie va avea un impact asupra drumurilor pe care ne conducem copiii la şcoală, asupra calităţii educaţiei pe care o vor primi şi asupra stării spitalelor de care depindem în momente de cumpănă. Este o decizie cu greutate, pentru comunităţile noastre, pentru copiii noştri şi pentru viitorul nostru, a scris pe Facebook, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Șeful liberalilor a precizat că a călătorit mult prin ţară în ultima perioadă şi a văzut ”dorinţa comună de a construi o viaţă mai bună pentru România şi pentru familiile noastre”.

Astăzi mă adresez tuturor alegătorilor, indiferent de opţiunile politice. Am văzut comunităţi înflorind datorită muncii aleşilor locali. Am văzut, însă, şi locuri unde oamenii încă se luptă pentru un trai decent, unde mai este mult de lucru. După 9 iunie, îmi doresc ca toţi cei care vor câştiga încrederea cetăţenilor să se angajeze să dezvolte comunităţile pe care le conduc. Votul vostru este puterea voastră şi el va influenţa viitorul României. Cariera mea militară m-a învăţat că siguranţa şi binele nostru depind de acţiunile noastre. Dacă nu votaţi, alţii vor decide soarta oraşelor şi comunităţilor în care trăim, a mai transmis Ciucă.

Președintele PNL  justifică electoratului de ce alegerea trebuie să fie liberalii: ”Stau în faţa dumneavoastră în calitate de preşedinte al PNL pentru a vă împărtăşi motivele pentru care cred că echipa liberală merită încrederea românilor. În ultimele zile, m-am întâlnit cu sute de candidaţi ai Partidului Naţional Liberal. Am vorbit despre realizărilor lor, le-am cunoscut familiile şi am văzut angajamentul lor de neclintit. Sunt mândru să îi numesc colegii mei, uniţi în eforturile lor de a aduce o schimbare în bine în fiecare comunitate. Suntem martorii unui moment de referinţă în istoria postdecembristă a României. Un moment la care noi, liberalii, am contribuit în mod semnificativ. Niciodată până acum nu am avut atât de multe proiecte realizate sau în curs de derulare, majoritatea finanţate din fonduri europene. Judeţele şi municipiile conduse de liberali arată considerabil mai bine faţă de acum patru ani. Noi, liberalii, conducem astăzi cele mai dezvoltate şi prospere judeţe. Iar acest lucru nu este întâmplător, ci este datorită faptului că avem, de departe, cei mai buni primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene”.

Potrivit liderului PNL, ”toate aceste realizări sunt deosebit de importante, dar mai este ceva şi mai valoros de atât”.

Noi, liberalii, nu vorbim doar despre şantiere, betoane, oţel şi asfalt. Noi, liberalii, avem în primul rând valori, valori în care credem şi care provin din istoria noastră de 149 de ani. Unitatea, respectul faţă de democraţie şi statul de drept, păstrarea tradiţiilor şi sprijinirea familiilor. Am încredere în candidaţii PNL că îşi vor respecta promisiunile şi îşi vor servi comunităţile cu onestitate şi integritate. Politicienii trebuie să îşi amintească datoria lor – de a lucra cu şi pentru oameni, de a-şi servi ţara şi interesul naţional. Fac apel la toţi politicienii din întregul spectru politic să îşi onoreze jurământul, să se concentreze pe fapte, proiecte şi realizări pentru comunităţile şi viitorul României”, a mai transmis preşedintele PNL:

În încheiere, Nicolae Ciucă a mai precizat că: ”Fiecare dintre voi are dreptul şi şansa de a-şi decide propriul destin. Duminică, votaţi cu inima şi fie ca alegerea voastră să fie răsplătită cu o muncă onestă şi onorabilă din partea celor aleşi. Haideţi să construim împreună o Românie mai puternică într-o Europă mai puternică”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Ireal! Cum s-a „scuzat” un bărbat în fața soției sale, după ce a lăsat-o însărcinată...
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în...
Rugăciunea pe care toți credincioșii trebuie să o rostească de Sfântul Petru și Pavel. Te...
Imagini mult prea INDECENTE! Cum arată actrița de 57 de ani în costum de baie....
Reacţia unui turist din Eforie, întrebat de ce intră în mare, deşi e arborat steagul...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Peskov a dezvăluit ce făcea Putin în timpul dezbaterii Biden-Trump
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
Amendă de 3.300 de lei. Se interzice montarea pe mașină. 20 de puncte-amendă
Ce escrocherie! Infractorii au golit conturile cu un singur telefon
Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie...
Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi...
Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când...
Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
Turneul european al lui Taylor Swift, mai valoros decât Jocurile Olimpice
×