Facilitățile apartamentelor exclusiv pentru închiriat în cartierele rezidențiale Stejarii Collection și Stejarii Clubul Rezidențial: Lux și intimitate

Publicat: 10/06/2024, 13:51

Facilitățile apartamentelor exclusiv pentru închiriat în cartierele rezidențiale Stejarii Collection și Stejarii Clubul Rezidențial: lux și intimitate pentru locatari, în inima pădurii Băneasa, București

Stejarii Collection și Stejarii Clubul Rezidențial fac parte dintr-un ecosistem sofisticat, unde natura și facilitățile de lux se îmbină armonios pentru a satisface cele mai înalte standarde de viață.

Cele două proiecte rezidențiale sunt un simbol al confortului, liniștii și intimității, integrând apartamente rafinate dezvoltate într-o comunitate sigură, securizată 24/7, situată în mijlocul pădurii de stejari Băneasa, din nordul Capitalei.

Apartamente de lux, înconjurate de natură

Setând cele mai înalte standarde pe piața închirierilor de lux, Stejarii Collection și Stejarii Clubul Rezidențial oferă locatarilor acces la o gamă extinsă de facilități, concepute pentru a satisface pe deplin aspectele unui stil de viață modern. Toate facilitățile și serviciile interconectate sunt aduse cât mai aproape de rezidenți, pentru a oferi confort și a adăuga experiențe noi fiecărui moment din viața acestora.

Atât Stejarii Clubul Rezidențial, cât și Stejarii Collection sunt animate de o comunitate de top, care se bucură de facilități în proximitate și în același timp de avantajul de a locui aproape de pădurea de stejari Băneasa.

Locuințele disponibile în cadrul Stejarii includ o varietate de apartamente, de la cele cu 2 până la 5 camere, penthouse-uri, toate beneficiind de finisaje de lux, sisteme high-tech de ultimă generație, compartimentări eficiente și terase spațioase sau respectiv grădini. Stejarii Collection redefinește confortul oferind și priveliște panoramică la 270 de grade spre pădurea de stejari, din fiecare apartament.

Acces imediat la o varietate de facilități premium

Stejarii Clubul Rezidențial și Stejarii Collection oferă facilități excepționale, în proximitatea imediată, rezidenților care caută confortul în fiecare aspect al vieții lor: grădiniță, restaurant, SPA, salon de înfrumusețare, zone de relaxare și spații de joacă, complexul sportiv Stejarii Country Club, servicii de mentenanță și concierge.

Grădinița BEST Preschool este localizată chiar la intrarea în complexul Stejarii Clubul Rezidențial, permițând accesul imediat din interiorul celor două complexuri și oferind în același timp prioritate la înrolare rezidenților Stejarii. Poziționarea excepțională în Pădurea Băneasa le oferă copiilor un mediu curat și sănătos, iar abordarea curriculum-ului britanic și accentul pe integrarea sportului în viața de zi cu zi, o fac prima opțiune a părinților care locuiesc în zonă.

Pentru rezidenții Stejarii, menținerea unui stil de viață sănătos este posibilă fără deplasarea pe distante lungi sau un efort suplimentar. Situat în incintă, Stejarii Country Club îmbină sportul, relaxarea și serviciile de wellness, adaptate pentru o gamă largă de nevoi. În cadrul clubului, rezidenții Stejarii sunt scutiți de taxa de înrolare pentru abonamentele Stejarii Country Club și au acces la o varietate de servicii și pachete personalizate pentru întreaga familie.

Shiseido Spa și Beauty District sunt alte puncte de interes pentru rezidenții celor două complexuri, care caută servicii calitative de înfrumusetare, wellness sau relaxare de înaltă calitate și pe care le pot avea la îndemână, în apropierea imediată a locuinței.

Restaurantul Stejarii și terasa acestuia sunt destinația ideală pentru cei care apreciază gastronomia, intimitatea și rafinamentul. Aflat în centrul zonei rezidențiale, Restaurantul Stejarii oferă o experiență culinară autentică, cu preparate ce pot fi savurate la fața locului sau livrate direct la ușa rezidenților Stejarii.

La gama extinsă de facilități din proximitatea celor două complexuri rezidențiale se adaugă și zone vaste de relaxare, spații de joaca, dar mai ales serviciile concierge, care asigură rezidenților un stil de viață exclusivist și confortabil.

Accesul rapid către punctele importante ale orașului – polul de business de nord, aeroportul internațional, unități educaționale, centre comerciale și spitale private – asigură un plus de confort celor care aleg să locuiască în universul Stejarii.

Siguranță și intimitate pentru rezidenți

Amplasarea celor două complexuri rezidențiale în inima pădurii Băneasa asigură un refugiu departe de tumultul orașului.

Stejarii reprezintă o comunitate închisă ce pune accent pe siguranță și securitate, cu acces monitorizat prin puncte de control și echipă de securitate disponibilă 24/7.

În plus, noul Stejarii Collection redefinește confortul cu acces exclusiv pietonal și 437 de locuri de parcare subterane, lăsând loc la suprafață pentru arii recreaționale vaste, unde copiii rezidenților pot interacționa și se pot juca, zi de zi, în deplină siguranță.

Apartamentele de lux Stejarii și serviciile rezidențiale asociate acestora reprezintă produse unice pe piața locală, disponibile exclusiv în regim de închiriere pe termen mediu și lung, adică de minim 1 an.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Ireal! Cum s-a „scuzat” un bărbat în fața soției sale, după ce a lăsat-o însărcinată...
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în...
Rugăciunea pe care toți credincioșii trebuie să o rostească de Sfântul Petru și Pavel. Te...
Imagini mult prea INDECENTE! Cum arată actrița de 57 de ani în costum de baie....
Reacţia unui turist din Eforie, întrebat de ce intră în mare, deşi e arborat steagul...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Peskov a dezvăluit ce făcea Putin în timpul dezbaterii Biden-Trump
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
Amendă de 3.300 de lei. Se interzice montarea pe mașină. 20 de puncte-amendă
Ce escrocherie! Infractorii au golit conturile cu un singur telefon
Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie...
Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi...
Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când...
Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
Turneul european al lui Taylor Swift, mai valoros decât Jocurile Olimpice
×