ASUS Vivobook 16 OLED (M1605): o experiență vizuală uluitoare

ASUS Vivobook 16 OLED (M1605): o experiență vizuală uluitoare
Publicat: 25/06/2024, 11:00

Pentru profesioniștii în căutarea unui instrument de lucru puternic sau pasionații de divertisment digital, ecranul ASUS OLED folosit pe noul model ASUS Vivobook 16 OLED (M1605) te va lua prin surprindere de la prima interacțiune cu acest portabil puternic și elegant.

Un ecran ASUS OLED de 16 inch care te va cuceri

ASUS Vivobook 16 OLED (M1605) te va surprinde imediat ce îl scoți din cutie prin ecranul său OLED HDR de 16 inch, cu o rezoluție fină 3.2K (3200 x 2000 pixeli) care afișează cu precizie chiar și cele mai mici detalii. având o rată de împrospătare a imaginilor la 120Hz. Tehnologia OLED afișează culori vii care acoperă complet volumul de culoare DCI-P3 și un contrast practic infinit, făcând fiecare imagine aproape imposibil de distins de realitate.

Fie că ești un creator de conținut care are nevoie de o precizie cromatică excepțională, un gamer care dorește o experiență de joc captivantă, sau un simplu pasionat de divertisment care dorește să se bucure de filme și seriale la calitate de cinematograf, acest ecran este perfect pentru tine. Nu doar atât, dar ASUS a certificat acest panou pentru până la 70% mai puține emisii de lumină albastră, așa că somnul și ochii îți sunt protejați în orice moment.

Performanță remarcabilă susținută de procesoarele AMD Ryzen™ din seria 7000

Laptopul este dotat cu un procesor puternic AMD până la modelul Ryzen™ 9 7940HS care oferă o putere de calcul impresionantă într-un design compact și portabil. Vei putea crea și duce la bun sfârșit mai multe sarcini simultan cu o viteză incredibilă, fie că lucrezi la proiecte complexe, editezi fotografii și videoclipuri sau te joci jocurile tale preferate.

ASUS Vivobook 16 OLED (M1605) devine, astfel, un hub de divertisment complet. Cu placa grafică integrată AMD Radeon™ 780M, te poți bucura de jocuri captivante și streaming fluid, fără compromisuri. Indiferent dacă ești la birou sau în deplasare, te poți relaxa și distra cu jocurile și filmele preferate.

Profită de o autonomie extinsă a bateriei datorită tehnologiei AMD de gestionare inteligentă a energiei. Această tehnologie optimizează consumul de energie pentru a te asigura că poți folosi laptopul mai mult timp, fără a fi nevoit să-l reîncarci și fără a afecta nivelul performanțelor.

Bucură-te, totodată, de experiențe bazate pe inteligență artificială cu Ryzen™ AI, o tehnologie avansată cu Inteligență Artificială (IA) care facilitează multitasking-ul, fluxurile de productivitate și care deschide ușa unor noi posibilități de colaborare.

Design elegant plin de individualitate și caracteristici care ajută utilizatorul

ASUS Vivobook 16 OLED (M1605) este un laptop subțire și ușor, perfect pentru a fi transportat oriunde, fără efort. Carcasa sa robustă a fost supusă celor mai stringente teste, îndeplinind standardul MIL-STD-810H care este folosit în prezent și de către armata americană pentru testarea propriilor echipamente.

Laptopul este disponibil în două culori sofisticate, Indie Black și Cool Silver, carcasa fiind realizată din materiale ecologice reciclate după consum (PCR).

Designul nu este singurul considerent când vine vorba de un laptop ce va fi folosit pentru productivitate, de aceea ASUS Vivobook 16 OLED (M1605) este dotat cu o gamă completă de porturi pentru a putea conecta toate perifericele dorite. De asemenea, pentru transferuri rapide fără fir, ai la dispoziție conexiunea WiFi 6E.

ASUS Vivobook 16 OLED (M1605) nu este un simplu laptop, este o declarație de performanță, stil și portabilitate. Cu un ecran fără cusur, performanță la cel mai înalt nivel și un design elegant, acest laptop este perfect pentru cei care doresc o experiență digitală completă.

Pentru detalii complete despre laptopul ASUS Vivobook 16 OLED (M1605) motorizat de procesoare AMD Ryzen™ din seria 7000, specificații tehnice și configurații disponibile din stoc, vizitează eShop ASUS România.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Rugăciunea pe care toți credincioșii trebuie să o rostească de Sfântul Petru și Pavel. Te...
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în...
Decizie luată la comun pentru clienții de la ING, Raiffeissen, BRD și Banca Transilvania. Ce...
Imagini mult prea INDECENTE! Cum arată actrița de 57 de ani în costum de baie....
Reacţia unui turist din Eforie, întrebat de ce intră în mare, deşi e arborat steagul...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Peskov a dezvăluit ce făcea Putin în timpul dezbaterii Biden-Trump
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
Ajutor pentru românii de la BLOC. Statul plătește 750 lei. Banii până la 31 decembrie
Ce escrocherie! Infractorii au golit conturile cu un singur telefon
Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie...
Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi...
Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când...
Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
De ce nu au mai debarcat trupele lui Hitler în Marea Britanie?
×