Pe 21 și 22 iunie, World Class oferă clase gratuite de Yoga în București și în țară, cu ocazia Zilei Internaționale Yoga

Pe 21 și 22 iunie, World Class oferă clase gratuite de Yoga în București și în țară, cu ocazia Zilei Internaționale Yoga
Publicat: 21/06/2024, 18:26

Cu ocazia Zilei Internaționale Yoga, World Class România a pregătit acțiuni ample de conștientizare a beneficiilor pe care practicarea Yoga le are pentru sănătate. Toți iubitorii stilului de viață activ și sănătos sunt așteptați pe 21 iunie în cluburi World Class din București, Brașov, Cluj, Timișoara și Constanța, cu un program special de antrenamente body & mind, workshop-uri de stretching, premii și multe surprize. Pe 22 iunie, World Class continuă acțiunile, oferind clase gratuite de Yoga în aer liber, la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău.

Conform unui raport recent STATISTA (Europe Yoga Market Overview, martie 2024), piața yoga din Europa va crește semnificativ în următorii patru ani, cu o rată anuală compusă de creștere (CAGR) de 6.2%. Această creștere este influențată de creșterea gradului de conștientizare a beneficiilor mentale și fizice oferite de yoga. Popularitatea acestei practici antice continuă să crească, fiind alimentată de diversitatea stilurilor de yoga disponibile.
World Class, liderul industriei de health & fitness din Romania, se alătură acestui trend crescător și lansează o campanie de conștientizare a beneficiilor Yoga, de Ziua internaținală Yoga, oferind clase de yoga diversificate, atât membrilor World Class, cât și tuturor celor care vor să descopere yoga și să facă pasul către o viață mai echilibrată, mai sănătoasă.


Rezultatele unui studiului publicat de National Library of Medicine USA, arată că practicile yogice îmbunătățesc forța musculară și flexibilitatea corpului, funcția respiratorie și cardiovasculară, ajută la recuperarea după dependențe, reduc stresul, anxietatea, depresia și durerile cronice, îmbunătățesc tiparele de somn, cresc bunăstarea și calitatea vieții. Demografic, se observă o creștere a participării din partea milenialilor și a generațiilor mai tinere, care adoptă yoga pentru a combate stresului și pentru a-ți îmbunătăți starea generală de bine.
“Instructorii World Class și invitații lor speciali din țară și din străinătate, cu toții având experiență extinsă în practicile, metodele și filosofia Yoga, au pregătit sesiuni speciale de antrenament unde participanții vor învăța tehnici de respirație, posturi și asane concepute pentru a reduce stresul, a îmbunătăți flexibilitatea și a obține echilibrul fizic și psihic.
În plus, evenimentele pregătite în numeroase locații World Class, vor include workshop-uri dedicate de stretching, organizate de antrenorii personali, premiile și multe alte surprize care vor face din această zi o experiență memorabilă pentru toți”, spune Horațiu Dumitrescu, Product Manager World Class Romania.
Este așteptat un număr foarte mare de participanți la clasele gratuite de Yoga susținute de World Class în București și în țară. Alături de întreaga comunitate, World Class va transmite tuturor un mesaj important: Yoga este mai mult decât o formă de exercițiu fizic; este un mod de viață care promovează sănătatea mentală și fizică. Participarea la clasele de yoga oferite de World Class pot reprezenta un pas important către un stil de viață sănătos și echilibrat.
Evenimentele World Class din 21 și 22 iunie sunt gratuite și deschise tuturor, oferindu-le oportunitatea de a descoperi beneficiile yoga într-un mediu prietenos și profesionist. Programul complet poate fi găsit aici: https://www.worldclass.ro/behealthy-yoga-day-21-iunie-2024/

Despre World Class România

World Class România este liderul industriei de sănătate, fitness și wellness din România, cu un număr total de 46 de cluburi și 23 de piscine în întreaga țară și peste 77.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de vârf și clase diversificate. World Class este partener tradițional durată pentru LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă, de asemenea, un concept premium de club de fitness și stil de viață, numit W, în care membrii se pot antrena și relaxa într-un mediu intim și exclusivist.

Despre Vectr Holdings

Vectr Holdings este o companie de investiții care deține companii în agrobusiness, distribuție de echipamente și utilaje agricole, dezvoltare și investiții imobiliare, precum și în industria de health & fitness. Vectr Holdings este owner-ul World Class România, liderul pieței de health & fitness din România.
Contact:
World Class
Luana Mureșan
Asociat Media
+40 0732702249
e-mail: [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Rugăciunea pe care toți credincioșii trebuie să o rostească de Sfântul Petru și Pavel. Te...
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în...
Decizie luată la comun pentru clienții de la ING, Raiffeissen, BRD și Banca Transilvania. Ce...
Imagini mult prea INDECENTE! Cum arată actrița de 57 de ani în costum de baie....
Reacţia unui turist din Eforie, întrebat de ce intră în mare, deşi e arborat steagul...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Peskov a dezvăluit ce făcea Putin în timpul dezbaterii Biden-Trump
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
Ajutor pentru românii de la BLOC. Statul plătește 750 lei. Banii până la 31 decembrie
Ce escrocherie! Infractorii au golit conturile cu un singur telefon
Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie...
Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi...
Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când...
Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
De ce nu au mai debarcat trupele lui Hitler în Marea Britanie?
×