ÎNREGISTRĂRI șocante cu ultimele clipe din viața avocatei gravide, aruncate de la etaj: „Fix în burtă m-ai lovit”

Publicat: 25/06/2024, 21:28
Actualizat: 25/06/2024, 21:35

Anchetatorii au găsit noi dovezi incriminatorii, în cazul uciderii avocatei gravide, Monica Cioată, 26 de ani, care a fost aruncată de la etaj de partenerul ei Sebastian Felecanu. Înregistrările descoperite de autorități au surprins ultimele momente din viața femeii, mai exact momentul conflictului cu cel care i-a luat viața. 

Înregistrării explozive descoperite de anchetatori în telefonul avocatei însărcinate, Monicăi Cioată, ucisă de partenerul ei, după ce a fost aruncată de la o înălțime de 26 de metri, vin să facă lumină în tragedia produsă în urmă cu 3 ani, în 2021.

Abia pe 21 iunie, anul acesta, ucigașul femeii, Sebastian Felecanu, a fost condamnat de către Curtea de Apel Iași la 23 de ani de închisoare pentru omor calificat și o despăgubire de 210.000 de euro daune morale. Sebastian Felecanu nu și-a recunoscut, însă, niciodată fapta, susținând că partenera sa însărcinată s-ar fi sinucis. În baza dovezilor, anchetatorii au ajuns la concluzia că Felecanu este cel care a aruncat-o pe avocata Monica Cioată de la etaj, încercând să însceneze un caz de sinucidere.

O înregistrare audio șocantă, descoperită în telefonul victimei, în urma unei expertize în străinătate, aduce dovezi concludente despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea crimei. Avocata Monica Cioată și-a înregistrat ultimele minute din viață, mai exact un episod violent cu partenerul ei, chiar din noaptea tragediei.

Dacă sunteți victima violenței fizice sau verbale în familie sau cunoașteți un astfel de caz, puteți suna la numărul zero 800 500 333.

Monica Cioată s-a luptat până în ultimul moment cu ucigașul

Monica Cioată a fost găsită fără suflare, prăbușită pe caldarâmul din fața blocului. Femeia avea 26 de ani și era însărcinată. Partenerul ei tot avocat, Sebastian Felecan, prezenta numeroase zgârieturi ș vânătăi pe corp. Acesta a declarat că iubita lui s-ar fi sinucis și ar fi încercat să o oprească.

Expertizele criminalistice au arătat, însă, că în acest caz se poate vorbi despre un caz de ”omor calificat”.

„Inculpatul prezenta leziuni în următoarele zone: mandibulară stângă, unde au fost consemnate leziuni produse prin zgâriere și comprimare cu degetele, latero-cervical stâng, leziuni produse prin lovire cu mijloace contondente, scapular stâng, ce s-au putut produce prin zgâriere, la nivelul mâinii drepte, ce s-au putut produce prin lovire de un corp dur, la nivelul braţului drept, ce s-au putut produce prin lovire cu sau de corpuri dure, dar și la nivelul braţului stâng, ce s-au putut produce prin comprimare cu degetele, nefiind exclusă nici lovirea activă cu mijloace contondente, toate datând din 19 iunie 2021”, au spus anchetatorii ieșeni.

Monica Cioată a fost sugrumată și apoi aruncată de etajul 6

În urma cercetărilor la faţa locului şi din expertiza medico-legală de necropsie a rezultat că Monica ar fi fost sugrumată de autor, aceasta prezentând echimoze şi excoriații la nivel cervical, produse prin loviri cu mijloace contondente sau comprimare prin mijloc contondent (mână), agresiuni ce au determinat o stare de semi-conştienţă sau inconştienţă a victimei.

„Profitând de această stare, la ora 04:27, inculpatul Sebastian Felecanu ar fi aşezat corpul victimei cu faţa în jos, orientată spre interiorul camerei şi cu picioarele în exterior, pe marginea ferestrei bucătăriei şi ar fi împins-o în exteriorul clădirii, Monica Cioată fiind astfel aruncată de la etajul 6. Prin această modalitate de comitere a faptei, Sebastian Felecanu ar fi încercat să mascheze uciderea victimei și ar fi realizat un act homicidal disimulat în sinucidere”, au afirmat anchetatorii, conform sursei mai sus.

CITEȘTE ȘI:

Avocat din Iași, reținut în cazul morții iubitei sale. Sebastian Felecanu este acuzat că și-ar fi aruncat iubita de la etajul șase, acum un an

Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Ireal! Cum s-a „scuzat” un bărbat în fața soției sale, după ce a lăsat-o însărcinată...
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în...
Rugăciunea pe care toți credincioșii trebuie să o rostească de Sfântul Petru și Pavel. Te...
Imagini mult prea INDECENTE! Cum arată actrița de 57 de ani în costum de baie....
Reacţia unui turist din Eforie, întrebat de ce intră în mare, deşi e arborat steagul...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Peskov a dezvăluit ce făcea Putin în timpul dezbaterii Biden-Trump
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
Amendă de 3.300 de lei. Se interzice montarea pe mașină. 20 de puncte-amendă
Ce escrocherie! Infractorii au golit conturile cu un singur telefon
Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie...
Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi...
Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei....
Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
Ajutor neașteptat în lupta cu schimbările climatice
×