Criminalul din Berceni, care a ascuns cadavrul fetei de 12 ani în lada canapelei, a fost CONDAMNAT definitiv la 26 de ani de închisoare

Criminalul din Berceni, care a ascuns cadavrul fetei de 12 ani în lada canapelei, a fost CONDAMNAT definitiv la 26 de ani de închisoare
Publicat: 01/07/2024, 14:04
Actualizat: 01/07/2024, 14:55

Curtea de Apel București l-a condamnat, luni, definitiv, la 26 de ani de închisoare pe Marcel Ilie Şerbuc, pentru uciderea fiicei de 12 ani a concubinei sale, căreia i-a ascuns cadavrul în lada unei canapelei dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

Marcel Șerbuc fusese condamnat în 3 aprilie, de Tribunalul București, la 26 de ani de închisoare, pentru omor calificat și tâlhărie.

Sentința a fost contestată la Curtea de Apel București, care luni 1 iulie a dat decizia definitivă. Judecătorii i-au respins apelul și au dispus ca Marcel Șerbuc să execute 26 de ani de închisoare.

”Respinge, ca nefondate, apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de către inculpatul Șerbuc Ilie-Marcel împotriva Sentinței penale nr. 423/F din data de 03 aprilie 2024, pronunțată de Tribunalul București – Secția I Penală în Dosarul nr.29404/3/2023.

În temeiul art.424 alin.3 din Codul de procedură penală, deduce din pedeapsa de 26 ani închisoare, aplicată inculpatului prin sentința penală apelată, perioada arestării preventive, începând cu data de 22 august 2023 la zi”, potrivit deciziei Curții de Apel București.

Judecătorii au menținut decizia Tribunalului București și în cazul daunelor. Astfel, Marcel Şerbuc este obligat să plătească daune tatălui biologic al fetei în cuantum de 80.000 de euro, iar fratelui vitreg, 15.000 de euro.

Criminalul din Berceni a ascuns cadavrul într-un sac pus în lada unei canapele

Crima ieșită cu totul din tipare a șocat opinia publică în luna iunie a anului trecut. Trupul unei fete de 12 ani a fost găsit într-un sac, ascuns în lada unei canapele într-un apartament din Berceni. Fata era dată dispărută de la începutul lunii mai 2023 și a fost găsită abia peste două luni, de proprietarul apartamentului.

Medicul care a făcut necropsia fetei a descoperit că aceasta avea în jurul gâtului un șiret pe care criminalul l-a lăsat acolo, strâns legat. Principalul suspect, care ulterior a și recunoscut crima, a fost chiar concubinul mamei fetiței, Marcel Șerbuc.

Bărbatul a fost dat atunci în urmărire internațională, descoperit în Olanda și extrădat în România în luna august 2023.

După crimă, a amanetat bijuteriile fetei

Cu o zi înaintea crimei, Marcel Șerbuc și fetița de 12 ani, Ana Maria, ar fi mers la o casă de amanet, unde au vândut câteva bijuterii, care aparțineau fetei, apoi s-au întors în locuința închiriată de el și de mama fetei. A doua zi, după ce mama a plecat din locuință, Șerbuc și Ana Maria s-ar fi certat, iar totul ar fi pornit de la faptul că fetei nu îi mergea telefonul.

Criminalul le-ar fi spus anchetatorilor că a fost pălmuit de Ana Maria, apoi a pălmuit-o și el, iar fata s-a lovit, în cădere, de marginea căzii și era semiconștientă. Nervos, a luat decizia de o ucide și a strangulat-o cu un șnur.

După crimă, Marcel Șerbuc s-a comportat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Fata mai avea câteva bijuterii, iar criminalul le-a luat și pe acestea și a mers la aceeași casă de amanet pentru a le vinde.


CITEȘTE ȘI:

Șerbuc a recunoscut crima din Berceni. A spus că fata l-a atacat, iar el s-a apărat. Avocat: „Încearcă să scape de acuzația de omor”

Marcel Serbuc a devenit, din nimeni, cel mai cunoscut om din comuna Scheia – Suceava. Ce mai știu consătenii despre presupusul criminal

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un oraș din Suedia a anunțat că vinde teren cu 10 eurocenți/ mp. Ce a...
Câți lei a dat acest turist, pe 100g de hamsii, în Eforie Nord. A crezut...
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Grave acuzații la adresa lui Mircea Geoană. Dezvăluiri făcute în această dimineață
BAC 2024 | Rezolvarea subiectelor la limba română de la Bacalaureat. Unde au greșit majoritatea...
Actrița diagnosticată cu scleroză multiplă! Simptomele s-au AGRAVAT: „Nu mi-am mai făcut duș de trei...
Comuna din Suedia unde se vând terenuri cu 10 eurocenţi pe mp este inundată cu...
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula...
Ce se întâmplă cu Miți, pisica care a mers singură la un spital veterinar din...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cel mai ieftin Duster pe GPL: Motorizarea cu autonomie de peste 1.000 KM!
Victoria extremei drepte în primul tur al alegerilor din Franţa determină partidele franceze să construiască...
Motivul pentru care cercetătorii INJECTEAZĂ substanțe RADIOACTIVE în COARNELE RINOCERILOR. Nimic altceva nu a funcționat!
Este ilegal în România. NU poți trece granița! Anunțul venit luni, 1 Iulie
Vine un fenomen extrem în România. Un ciclon va mătura țara
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge...
Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au...
BANCUL ZILEI. Bubulina e dusă la Urgență. Doctorul către Bulă: - Îmi pare rău, domnule,...
Oamenii de știință au descoperit mecanismele ascunse ale bolilor genetice rare
×