Academia de Studii Economice din București, prima UNIVERSITATE din Europa de Sud-Est care intră în prestigiosul Top QS al programelor Executive MBA

Academia de Studii Economice din București, prima UNIVERSITATE din Europa de Sud-Est care intră în prestigiosul Top QS al programelor Executive MBA
Publicat: 18/07/2024, 10:29
Actualizat: 18/07/2024, 10:54

Veste bună pentru educația din România! Academia de Studii Economice din București este prima universitate din Europa de Sud-Est care intră în prestigiosul Top QS al programelor Executive MBA: Joint Degree, prin programul ROCA Executive MBA de la ASE Bucharest Business School.

În acest context, Academia de Studii Economice din București anunță un succes notabil pe linia internaționalizării instituționale și a consolidării prestigiului său academic, devenind prima universitate din Europa de Sud-Est, care intră în reputatul clasament QS Executive MBA Rankings 2024: Joint Programmes, poziționându-se, prin programul său ROCA Executive MBA (Româno-Canadian), pe locul 27, din 222 de programe evaluate.

  • Programul EMBA al ASE este desfășurat prin facultatea sa de profil – Bucharest Business School (BBS@ASE), în colaborare cu ESG (École des Sciences de la Gestion) de la Université Quebeque a Montreal (UQAM) din Canada.
  • ROCA Executive MBA@ASE se află în acest clasament alături de programe Executive MBA, organizate de universități de top din lume, precum: New York University (Stern Business School),INSEAD, London Business School, UCLA și National University of Singapore, IE Business School, Kellogg School of Management, WU Executive Academy, BI Norwegian, ș.a.
  • După obținerea acreditării internaționale AMBA, în 2023, și includerea ASE, prin facultatea sa de profil, ASE Bucharest Business School, în topul global al celor 300 de școli de business acreditate din lume, cea mai bună universitate economică și de afaceri a țării face acum încă un pas important în recunoașterea calității și valorii programelor sale MBA/Executive MBA.

„Evidențiază eforturile susținute ale studenților noștri ambițioși, ale profesorilor noștri”

Clasamentul QS Executive MBA Rankings 2024 este dedicat identificării și clasificării programelor Executive MBA de top, având un rol important în alegerile pe care le fac candidații din întreaga lume.

„Pentru noi nu este deloc o surpriză că programul ROCA Executive MBA a fost inclus în topul celor mai prestigioase programe Executive MBA cu dublă diplomă din lume. Această recunoaștere internațională nu doar că validează calitatea excepțională a programului nostru, dar și evidențiază eforturile susținute ale studenților noștri ambițioși, ale profesorilor noștri, ale echipei noastre și ale rețelei noastre puternice de absolvenți.

Clasamentul QS Executive MBA Rankings este printre cele mai respectate evaluări globale ale programelor Executive MBA, bazat pe criterii riguroase, precum: calitatea academică, opinia angajatorilor, impactul absolvenților, evoluția profesională, respectarea diversității și a incluziunii.
Faptul că am fost incluși în acest clasament este o dovadă clară a angajamentului nostru de a oferi o educație de cea mai înaltă calitate pentru liderii business-ului din Sud-Estul Europei”, a declarat Vasile Alecsandru Strat, Decan ASE Bucharest Business School.

Singura universitate din România, aflată în clubul global al celor 300, acreditate internațional de Association of MBAs (AMBA), oferă pentru anul universitar 2024-2025, prin facultatea sa de profil
Bucharest Business School (BBS), trei programe MBA, respectiv:

  • ROCA Executive MBA (Româno–Canadian), în colaborare cu universitatea Université Quebeque a Montreal (UQAM) din Canada, cu o istorie de peste 30 de ani de excelență în leadership și afaceri (www.canadian-mba.ro). Înscrierile la acest program sunt în derulare și se realizează până la mijlocul lunii septembrie.
  • INDE MBA, în colaborare cu Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM), Paris, (Franța), destinat profesioniștilor și managerilor, care doresc să avanseze în plan profesional
    (www.inde.ro);
  •  ENERGY MBA – destinat profesioniștilor și managerilor din domeniul dinamic al energiei (www.energy.fabiz.ase.ro)

„O recunoaștere a calității activității celor implicați în realizarea lor, a comunității noastre academice”

„Devenită un pol regional de educaţie şi cercetare avansată în domeniul ştiinţelor economice, de afaceri, administrative, juridice şi socioumane la nivelul Europei Centrale şi de Sud-Est, Academia de Studii Economice din Bucureşti continuă eforturile susținute de internaționalizare și conectare la realitatea impusă de dinamica pieței muncii, oferind soluţii inovative şi eficiente pentru dezvoltarea sustenabilă a societăţii, în contextul exigenţelor unei economii globale.

După acreditarea AMBA a programelor de masterat de tip MBA, desfășurate de ASE prin facultatea noastră de profil – Bucharest Business School, obținută în 2023, anul acesta suntem bucuroși să fim incluși în clasamentul QS Executive MBA Rankings 2024 – Joint Programmes, programul nostru fiind poziționat, astfel, la cel mai înalt standard pentru învăţământul universitar de afaceri, ca o recunoaștere a calității activității celor implicați în realizarea lor, a comunității noastre academice, în ansamblu”, a mărturisit Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul ASE.

CITIȚI ȘI:

Programe scurte de educație pentru profesioniști, manageri și lideri la școala de afaceri a Academiei de Studii Economice din București

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Casa Satanei e aici la Bruxelles!”, Șoșoacă, scoasă cu forța din sala Parlamentului European
Mascații au intrat peste Bianca Drăgușanu! Vedeta, AUDIATĂ, la Poliție
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Bianca Drăgușanu, adusă de polițiștii la audieri!
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Lena, soția lui Gabi Enache, mai apetisantă ca oricând! Nu se sfiește să pozeze provocator...
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la...
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
Tu vezi ursul din imagine? Acesta se ascunde extrem de bine în pădure. Iată iluzia...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Este legal să treci pe roșu pentru a face loc ambulanței sau pompierilor? Ce spune...
Germania va reduce ajutorul militar pentru Ucraina în 2025, în ciuda posibilităţii ca Trump să...
De ce poartă ALB jucătorii de la Wimbledon? Mulți știu GREȘIT!
Interzis și ilegal în România. Guvernul a dat ordin joi, 18 iulie: Instituim noua infracțiune
Spotify, schimbare radicală. Cum vor primi utilizatorii funcțiile introduse
Oana Roman i-a deschis proces penal fostului soț, acuzându-l de abandon de familie. Ce a...
„Ne-am potolit cu furatul” Reciclarea PET-urilor a devenit o afacere profitabilă! Cât câștigă românii pe...
Cristina Cioran, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre momentul în care și-a adus pe lume...
Bianca Drăgușanu are probleme mari cu legea! Vedeta, implicată într-un dosar de evaziune fiscală. Ce...
BANCUL ZILEI. Profa: – Bulă, te-am rugat să desenezi o vacă și iarbă. Văd doar...
Oamenii de știință vor să afle de ce ne îmbujorăm