Horoscop 23 iulie 2024. LEII au o zi excelentă

Horoscop 23 iulie 2024. LEII au o zi excelentă
Publicat: 22/07/2024, 15:00

Dorința este numele jocului astăzi. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 23 iulie 2024.

Berbec

Menținerea echilibrului s-ar putea să nu fie cea mai ușoară sarcină astăzi, dar dacă cineva o poate face, tu poți. Opinii puternice din partea altora ar putea apărea pentru a te provoca. Ai o mare cantitate de muniție în arsenalul tău. Poți învăța destul de multe acceptând această provocare și implicându-te într-o dezbatere aprinsă. Ai încredere în tine.

Taur

Dorința este numele jocului astăzi. Dacă îl vrei, îl poți obține, dar nu va veni ușor. Premiul va merge la persoana care și-l dorește cel mai mult. Arată-le oamenilor din jurul tău cât de multe poți realiza. Îi vei impresiona pe ceilalți cu unitatea și determinarea ta incredibilă.

Gemeni

Astăzi este ca și cum ai juca un meci pe teren propriu. Ai fani care te susțin și cunoști teritoriul. Profită de lucrurile mărunte pe care le ai în favoarea ta. Există o forță dramatică la lucru care este neregulată, dar extrem de puternică atâta timp cât îți menții controlul. Rămâi concentrat pe obiectivele tale. Adevărata fericire este doar la un mic pas distanță.

Rac

Cere ajutorul celorlalți. Schimbul de informații este esențial pentru a pune ultimele piese de puzzle la locul lor. Să faci lucrurile pe cont propriu este important și necesar, dar la un moment dat trebuie să realizezi că următorul pas major necesită o anumită cantitate de contribuție din partea altora. Adună date și aplică-le la situația ta. Nu deveni o lipitoare sau o povară pentru alții.

Leu

Aceasta este o zi excelentă pentru tine. Sărbătorește. Ego-ul tău este puternic. Lucrurile frumoase curg în calea ta. Ar trebui să te bucuri de o bună dispoziție care va atrage spre tine persoane și situații favorabile. Nu există practic nicio limită la expansivitatea acestei zile. Un lucru de care trebuie să te ferești este aroganța. Fii mândru, dar nu obraznic.

Fecioară

Emoțiile tale pot fi un pic neregulate. S-ar putea să îți fie greu să te concentrezi pe ceva astăzi. Lucrurile continuă să treacă de la un subiect la altul cu puțină rezolvare. Ceilalți nu sunt predispuși să fie foarte înțelegători cu sentimentele tale, așa că nu te aștepta la asta. Nu vei face decât să te pregătești pentru dezamăgire. Este o zi mai bună să te concentrezi mai degrabă pe rațiune decât pe sentimente.

Balanță

Există o rafală suplimentară de vânt gata să îți umple pânzele astăzi, așa că asigură-te că ai ambele mâini pe cârmă. Indiferent în ce direcție este îndreptată cârma ta, aceasta este direcția în care vei merge. Odată ce ai intrat pe curs, îți va fi dificil să îți reajustezi poziția, așa că asigură-te că busola ta este reglată corespunzător. Continuă-ți călătoria, cu toată viteza înainte.

Scorpion

Astăzi nu este o zi grozavă pentru a le inspira entuziasm celorlalți. S-ar putea să ți se pară că ziua are un ton sobru, conservator, care îți fură combustibilul din foc. Dă-ți seama că aceasta este doar o parte a ciclului natural al lucrurilor. Nu simți că trebuie să fii în picioare și activ tot timpul. Acordă-ți o pauză și concentrează-ți energia în interior. Calmează-ți nervii și treci la treabă.

Săgetător

Ridică-te și pornește. Nu ai timp de pierdut. Mintea ta va fi ocupată cu abordarea multor sarcini, dar acest lucru îți convine de minune. Ești bine echipat pentru a face față numeroaselor situații frenetice care apar. Emoțiile tale au o mare forță pe care o poți folosi pentru a te conecta cu ceilalți și pentru a-ți comunica gândurile într-un mod sănătos.

Capricorn

Inima ta ar putea experimenta niște fluctuații sălbatice. S-ar putea părea că emoțiile tale sunt într-un tren care deraiază. Cel mai bun lucru de făcut dacă acesta este cazul este să stai singur și să le scrii. Compune o scrisoare, un cântec sau o intrare în jurnal. Ești mult mai puțin confuz decât crezi. Când ai îndoieli, consultă pe cineva drag și de încredere. Urmează-ți instinctele.

Vărsător

Brusc, lucrurile se precipită pentru tine. Drama escaladează și nu ești sigur dacă îți poți aminti toate replicile. Ia lucrurile pas cu pas. Ocupă-te de probleme pe măsură ce apar. Dacă o iei înainte, s-ar putea să fii copleșit de teama că situația va fi mai mult decât poți face față. Nu te îngrijora de lucrurile mărunte.

Pești

Te vei concentra pe emoțiile tale astăzi, deși a fi centrat în sine va fi o adevărată provocare. S-ar putea să te simți ca un yo-yo în mâna altcuiva. Să nu cazi pradă victimizării. Apără-te chiar dacă asta înseamnă că ceilalți se supără. Tu ești responsabil pentru sentimentele tale și ale nimănui altcuiva.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un tunel lăsat în paragină timp de 32 de ani a redevenit prioritate. Autoritățile alocă...
De ce a fost eliberată Laura Crișan, de fapt. Ce le lipsește procurorilor de la...
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
Candidatul cel mai slab pregătit în cursa pentru Cotroceni. Rezultatele surprinzătoare ale unui sondaj INSCOP
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu...
Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit,...
„Nu există alimente minune care cresc imunitatea”. Cum ai grijă de sistemul imunitar în sezonul...
Ce intenționa să facă Laura Crișan cu casa moștenită de la părinți. Un martor i-a...
Un tânăr de 27 de ani, internat la spitalul Bagdasar Arseni, a paralizat brusc. Medicii...
Trecem la ora de iarnă 2024. Cum se dă ceasul la noapte, 26 spre 27...
"L-au tăvălit pe iarbă!" Cine e băiatul de 26 de ani ucis în parcarea mall-ului...
Mihai, un tânăr de 34 de ani, a murit sub ochii tatălui după ce două...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O altă persoană își parchează mașina în fața curții tale? Ce poți face, legal
Coreea de Nord spune că trimiterea militarilor în Rusia ar fi în conformitate cu normele...
RECORD mondial: Este de peste 800.000 de ori mai puternic decât al Pământului
Un actor venerat în România a părăsit această lume umilit de stat. A fost o...
Cartofi copți cu sos de brânză și usturoi. Alertă pentru pofticioși
Dani Oțil, în lacrimi în timpul unui podcast. Ce l-a emoționat atât de tare: „Sunt...
Fotbalistul a murit la doar 35 de ani! Breaking news
VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se...
Ce facultate a terminat, de fapt, Cristina Săvulescu
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: - Plătești 100 de $, iei bătaie...
O supernovă în formă de păpădie, regăsită după aproape un mileniu