Mărturii tulburătoare ale bunicii tinerei ucise de soțul său cu toporul, în fața fiului de 2 ani. „Zece minute a apucat să se bucure și ea de copil”

Mărturii tulburătoare ale bunicii tinerei ucise de soțul său cu toporul, în fața fiului de 2 ani. Zece minute a apucat să se bucure și ea de copil
Copilul de 2 ani a rămas în grija bunicii sale, după ce tatăl său l-a lăsat orfan de mamă (Sursă foto: Facebook)
Publicat: 07/08/2024, 09:00

La două săptămâni de la moartea Dianei, tânăra mămică de 25 de ani, ucisă cu toporul de soțul său, într-un sat din Buzău, ies la iveală detalii cutremurătoare despre cum a acționat criminalul. Atenție, conținut care vă poate afecta emoțional!

Bunica tinerei, Lidia Dinu, a povestit pentru Gândul că soțul criminal ar fi ademenit-o pe partenera sa de viață într-un loc izolat din curtea casei, sub pretextul că vrea să discute cu ea între patru ochi. Crima s-a petrecut în prezența fiului lor de 2 ani, iar victima nici nu a avut timp să strige după ajutor. Când micuțul a fost recuperat de bunica sa, care l-a luat în brațe și a fugit cu el pe poartă imediat după crimă, acesta avea tricoul îmbibat în sângele mamei sale.

  • Bunica tinerei spune că ucigașul ar fi vrut să o omoare și pe ea, dar și pe propriul lui copil. Într-o noapte, acesta ar fi încercat să intre peste ea în cameră, dar femeia a avut noroc că încuiase ușa cu cheia.

Crima petrecută pe 22 iulie în satul Dâmbroca, din Buzău, a îngrozit o țară întreagă. Orbit de gelozie, un bărbat de 36 de ani și-a ucis cu toporul soția în vârstă de 25 de ani. Nimic nu l-a împiedicat pe criminal să îi ia viața femeii, nici măcar faptul că fiul lor de 2 ani se afla cu mama lui în acel moment.

Filmul tragediei

Tragedia s-a petrecut în curtea părinților criminalului, care erau acasă în acel moment. În curtea locuinței se afla și bunica victimei, Lidia Dinu, dar aceasta nu și-a dat seama de intențiile criminalului. Diana și soțul ei locuiau de 8 ani la bunica tinerei, care avea grijă de fiul lor.

Devastată de cele întâmplate, Lidia Dinu a reconstituit pas cu pas drama care a marcat-o iremediabil. Femeia este cu atât mai dărâmată sufletește cu cât își sfătuise nepoata în repetate rânduri să-și părăsească soțul, despre care spune că era un ”vagabond”.

În ziua în care soțul ei i-a luat viața, Diana, care lucra pe litoral, se afla, împreună cu bunica ei, în vizită la socrii săi. Tânăra venise să-și vadă fiul în vârstă de doi ani, care fusese adus de tatăl lui la bunicii paterni.

” L-am auzit pe băiat că țipa și m-am dus să văd ce este”

La un moment dat, soțul criminal a atras-o pe tânără într-un loc mai retras al curții. Deoarece copilul începuse să plângă, străbunica lui a vrut să îl ia și să îl liniștească, dar criminalul a repezit-o.

Zece minute a apucat să se bucure și ea de copil. Ea i-a spus lui «În seara asta îmi dai și mie copilul acasă» și el i-a răspuns «Să mai vedem!». S-au dus în spatele casei și eu am vrut să mă duc după băiat, am făcut doi pași, la care el a strigat «Lasă-ne să stăm singuri, să vorbim!». I-am lăsat, dar apoi l-am auzit pe băiat că țipa și m-am dus să văd ce este. O omorâse. I-a dat cu toporul în spate, avea două găuri mari în cap și i-a tăiat și vârful de la urechea stângă. Nici nu a avut timp să strige după ajutor. Tricoul băiatului era plin de sânge. Ea era moartă și el fugea cu copilul în brațe. Dumnezeu mi-a dat putere, i-am smuls copilul și am ieșit pe poartă”, ne-a spus Lidia Dinu.

Tânăra de 25 de ani trăia cu teama că soțul ei ar putea să îl ucidă pe băiețelul lor (Sursă foto: Facebook)

”Mi-a spus «Vezi că vine ăla acasă, fugi, să nu omoare copilul!»”

Femeia susține că înainte cu doar două săptămâni ca nepoata ei să fie ucisă, criminalul a vrut să o omoare și pe ea, dar și pe propriul lui fiu. Bărbatul ar fi încercat să intre peste ea noaptea. Aceasta povestește că doar printr-un mare noroc a scăpat cu viață.

”Diana a plecat pe litoral luni după-amiază și noaptea, pe la 3 și ceva, m-a sunat să mă întrebe ce fac. I-am zis că dorm. M-a întrebat și de băiat ce face și i-am zis că și el doarme. Apoi m-a întrebat de ce am încuiat ușa, că a venit B. să vadă băiatul. I-am zis «Păi ce să caute la ora asta să vadă băiatul?».

A doua zi, mă așteptam ca el să mă întrebe de ce dorm cu ușa încuiată la cameră, dar nu mi-a spus nimic. Joi, s-a dus la ea pe litoral și i-a luat telefonul, a zis că el a dat banii pe el. Diana m-a sunat de pe telefonul prietenei ei și mi-a spus «Vezi că vine ăla acasă, fugi, să nu omoare copilul!». Îi spusese «Mă duc acasă și o omor și pe bunica, îl omor și pe copil». Când am auzit, mi s-a făcut frică și am plecat cu copilul la mama Dianei, în oraș. El a zis la poliție că ar fi trebuit să fie încă două crime și că îi pare rău că nu le-a făcut. A mai spus că nu regretă că a omorât-o pe Diana”, ne-a mai povestit femeia, care a crescut-o pe nepoata sa de când acesta era doar un bebeluș.

Ucigașul i-a luat viața femeii alături de care a trăit opt ani chiar în prezența fiului lor în vârstă de 2 ani (Sursă foto: Facebook)

Este foarte greu ce am pățit eu, nici măcar dușmanii mei să nu pățească așa ceva. Am crescut-o de când s-a născut și am avut grijă de ea până la ora la care a murit. Nu pot să-mi revin, aș plânge toată ziua. Trebuie să fiu sănătoasă pentru cel mic. După înmormântare, cei de la Direcția de Protecție a Copilului au făcut anchetă și au stabilit ca băiatul să rămână la mine și să mă ajute și fiica mea, mama Dianei”, a adăugat femeia.

”Când o ieși din închisoare, să nu apară în fața copilului”

Lidia Dinu spune că nu vrea să ceară despăgubiri morale criminalului, pentru că oricum acesta nu ar avea de unde să îi dea banii. În schimb, tot ce își dorește este ca ucigașul să nu-și mai vadă niciodată copilul.

Când o ieși din închisoare, sa nu apară în fața copilului, indiferent câți ani o avea copilul, că o avea 20 de ani, 30 ani. Este singurul lucru pe care îl vreau”, a adăugat femeia.

Soțul Dianei este cercetat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău pentru infracţiunea de omor prin cruzimi, având în vedere că a ucis-o pe femeie în prezenţa fiului lor în vârstă de 2 ani.

CITEȘTE ȘI:

CRIMĂ îngrozitoare comisă dintr-o gelozie blonavă în Buzău. Un bărbat și-a ucis soția cu un topor, chiar în fața copilului de numai 2 ani

Româncă măcelărită de soț și plimbată cu mașina pe o autostradă din Germania. Bărbatul ar fi încercat să se sinucidă

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Noi mărturii șocante din dosarul Sf. Pantelimon: Una dintre doctorițe „venea să controleze starea pacientului,...
Cum arată acum Mariana Bitang? Cu greu o mai recunoști! Timpul nu iartă pe nimeni...
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi...
Partidul moldovean care a părăsit Blocul Împreună după desemnarea candidaturii la prezidențiale anunță propriul candidat
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
General: Ucrainenii au dat o lovitură groaznică Rusiei și lui Putin. „Au fost prinși nepregătiți”
Florin Piersic, TRANSFIGURAT total de problemele de sănătate... Actorul parcă s-a „topit” pe picioare, abia...
Pensie majorată cu 2000 de lei după marea recalculare pentru un bărbat din București
Modificări la BAC şi Evaluare Naţională. Elevii vor putea să dea iarna probele orale şi să-şi...
De ce s-a sinucis jandarmul de 24 de ani din Timișoara! Acum s-a aflat adevăratul...
Al șaptelea pacient declarat vindecat de HIV. Acesta nu mai este infectat cu virusul de...
Arde, uite cum arde! Top vedete din România în costume de baie minuscule: Antonia, Daniela...
Doar proprietarul are dreptul să parcheze pe trotuarul din fața casei? Ce stabilește legea rutieră
Efectele ofensivei ucrainene. China cere detensionarea situaţiei din Rusia
Conspirația Lunii, rezolvată! Ce au găsit astronauții Apollo?
Rusia a dat ORDIN de evacuare! Decizia luată acum la granița cu Ucraina
Dispare un loc turistic celebru. Românii să dădeau în vânt după el
Moment dureros la ziua de naștere a Selenei Olariu, sora tânărului ucis în accidentul de...
Breaking news! Cine e, de fapt, bărbatul de 24 de ani care s-a împușcat în...
Ce spune Carmen de la Sălciua despre norocul ei în viață: “Nu consider că am...
Cine sunt victimele catastrofei aeriene din Brazilia: 62 de oameni și-au pierdut viața
BANCUL ZILEI. Ion și Măria se decid să facă dragoste: - Vai, ce e asta?
Misterul atmosferei Lunii a fost rezolvat. Ce au descoperit cercetătorii în mostrele Apollo?