Zodia care va DIVORȚA după doar câțiva ani de căsătorie. Acești nativi nu sunt făcuți pentru viața conjugală

Zodia care va DIVORȚA după doar câțiva ani de căsătorie. Acești nativi nu sunt făcuți pentru viața conjugală
Zodia care va divorța după doar câțiva ani de căsătorie
Publicat: 16/08/2024, 17:30
Actualizat: 16/08/2024, 17:39

Uneori, viața de cuplu poate fi destul de imprevizibilă și, din păcate, nu toate căsătoriile se dovedesc a fi de succes. Există situații în care este clar că ambii oameni, pur și simplu, nu sunt compatibili împreună. Iar când se întâmplă acest lucru, cele mai multe cupluri aleg să se despartă.

Divorțul poate fi un eveniment foarte trist și adesea traumatizant pentru cupluri. Nimeni nu vrea să creadă că persoana de care credeau că sunt îndrăgostiți nu este de fapt cea potrivită pentru ei. Iar când la mijloc se află deja o familie, acest lucru poate schimba și mai mult viața.

Din păcate, nu există nicio modalitate de a spune dacă tu și partenerul tău veți divorța vreodată. Cu toate acestea, dacă studiezi astrologie sau citești horoscopul, vei avea o idee destul de bună despre a cui personalitate este mai potrivită pentru căsătorie.

Yourtango.com prezintă semnele zodiacale cu cele mai multe șanse de a divorța, clasate de la cel mai mult la cel mai puțin:

1. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Fiind o persoană pasională și iubitoare, nu ești împotriva căsătoriei. Vrei să găsești pe cineva, alături de care să începi o viață, iar șansele ca tu să ai o căsnicie de succes sunt bune.

Când iubești pe cineva, vei face tot ce poți pentru a-ți arăta dragostea pentru el. Cu toate acestea, uneori poți fi foarte nesigur și neîncrezător cu tine însuți/însăți. Aceste nesiguranțe s-ar putea manifesta în multe feluri în căsnicia ta, făcând greu ca partenerul de viață să aibă răbdare cu tine. Dacă nu ești mulțumit/ă cu tine, acest lucru va avea un impact mai puternic asupra căsniciei tale decât ai putea crede.

2. TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Într-o căsnicie, Taurul este cel mai dedicat. Te străduiești mereu să oferi tot ce poți familiei tale și oamenilor pe care îi iubești. Ești amabil, fermecător, răbdător și dornic să faci munca pe care o cere o căsnicie de succes.

Odată ce găsiți pe cineva cu care simțiți că vă conectați, veți rămâne dedicat acestuia atâta timp cât persoana respectivă vă va permite.

3. GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Gemenii nu sunt soții tradiționali, orientați spre familie, pentru că tind mai mult către libertate. Când vine vorba de viața ta amoroasă, îți place să flirtezi cu oameni noi, iar gândul să te stabilești și să te căsătorești te face să te înfiori uneori.

Simți că acest lucru te va abate de la ambițiile tale personale și de la a face lucrurile pe care le iubești. Chiar dacă decideți că doriți să vă căsătoriți, vă veți aștepta ca partenerul dumneavoastră să vă ofere libertatea și independența pe care vă străduiți atât de mult să le aveți.

4. RAC (22 iunie – 22 iulie)

Viața de familie este cel mai important lucru pentru tine, ca Rac. Să te căsătorești, să ai copii, să fii într-o familie mare și fericită – asta ți-ai dorit mereu. Ești o persoană blândă, caldă și grijulie, ceea ce te face perfect pentru căsătorie.

Veți face orice pentru a vă menține căsnicia stabilă și fericită, chiar dacă asta înseamnă să depășiți câteva obstacole. Același lucru este valabil și pentru familia ta: nu este nimic ce nu ai face pentru ei.

5. LEU (23 iulie – 22 august)

În domeniul relațiilor, Leul poate fi detașat emoțional și nu dorește să-și arate afecțiunea. Acest lucru vă face dificil să vă ocupați și să înțelegeți toate aspectele emoționale ale unei căsnicii.

Vei face tot posibilul să rezolvi problemele, atunci când apar, dar uneori poți fi insensibil la nevoile partenerului tău. Va fi nevoie de cineva cu multă răbdare și înțelegere pentru a-ți oferi o căsnicie de lungă durată, dar chiar și atunci, căsătoria ar putea fi prea mult pentru a putea fi gestionată emoțional.

6. FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie)

Ca Fecioară, esti recunoscută ca fiind cea mai fidelă dintre toate semnele zodiacale. Nu vrei altceva decât să-ți îngrijești familia și să fii într-o căsnicie fericită. Ești un muncitor din greu și vei face orice pentru a păstra ordinea și pacea în casa ta.

Nu cedați naturii posesive, făcându-vă un partener mult mai de încredere. Cel mai important lucru pentru tine într-o relație este încrederea. Atâta timp cât ai încredere în partenerul tău, atunci și reicproca e valabilă, iar căsnicia ta va fi plină de dragoste și respect.

7. BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta este semnul zodiacal care reprezintă căsătoria si dragostea, în general. Întotdeauna cauți acea persoană specială pe care o poți iubi și căreia îi poți oferi totul. În relații, ești demn de încredere, loial și excelent în rezolvarea conflictelor.

Cu toate acestea, uneori poți fi greu de mulțumit. Când vine vorba de nevoile tale, poți fi egoist și nu vrei să pui nevoile altcuiva înaintea nevoilor tale, chiar dacă sunt ale partenerului tău.

Dacă simți că nu poți să-ți îngrijești nevoile într-o căsnicie, acest lucru te-ar putea împinge să fii infidel față de partenerul tău. Dacă poți învăța să fii puțin mai altruist și mai grijuliu, vei avea șanse mult mai mari pentru o căsnicie fericită.

8. SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

În trecut, relațiile tale nu au fost chiar atât de grozave. Îți este teamă de a fi rănit și de a fi abandonat, iar acest lucru te face să fii posesiv și gelos în relațiile tale actuale și, uneori, acest lucru îți poate înnebuni partenerul.

Dacă poți învăța să-i oferi partenerului tău puțin spațiu, atunci el va începe să vadă cât de dedicat îi ești și va observa eforturile tale de a-i demonstra dragostea. Nimeni nu-și dorește o căsnicie de succes mai mult decât tine și, odată făcut acest pas, te ține toată viața, iar partenerul tău ar face bine să știe acest aspect.

9. SAGETATOR (22 noiembrie – 20 decembrie)

Una dintre cele mai distincte trăsături ale personalității tale este nevoia de independență și aventură. În relații, ai tendința de a pierde din vedere realitatea destul de ușor. Ai așteptări foarte mari în relații și adesea îți vei romantiza partenerul.

Mai mult decât deloc, acest lucru te lasă să te simți nemulțumit de relația ta și face ca dezamăgirea să fie inevitabilă. Odată ce îți dai seama că persoana cu care ești nu se potrivește cu persoana pe care ai imaginat-o în capul tău, vei renunța complet la relație.

10. CAPRICORN (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt cunoscuți pentru că sunt responsabili, muncitori și dedicați. Unul dintre cele mai importante lucruri din viața ta este cariera, dar și să faci lumii o impresie bună. Uneori poți chiar să fii dependent de muncă, fără a lăsa prea mult loc pe lista ta de priorități pentru o căsătorie și o familie.

Pentru că ești atât de orientat către carieră, oamenii te pot vedea ca fiind încăpățânat și rigid, ceea ce face dificil pentru mulți oameni să te înțeleagă. Într-o căsnicie, ești loial și docil, dar programul tău de lucru încărcat ar putea îngreuna ca acest lucru să fie și suficient.

11. VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu vei găsi niciodată un Vărsător la o nuntă decât dacă trebuie să fie acolo. Altfel, nu-ți pasă de instituția căsătoriei. Căsătoria cu tine este doar o altă modalitate prin care un guvern poate fi implicat în viața personală a altor oameni.

Nu numai opinia ta despre căsătorie în sine te împiedică să te gândești la asta, dar personalitatea ta imprevizibilă și cu spiritul liber nu te face nici măcar potrivit pentru căsătorie. Legalizarea unei relații este ceva ce nu ai luat niciodată în serios și, chiar dacă ar fi să te căsătorești vreodată, nu ai avea nicio problemă să divorțezi de partenerul tău, dacă ar avea loc o dezamăgire.

12. PESTI (19 februarie – 20 martie)

Ca nativ al acestei zodii… este aproape sigur că vei ajunge la extreme, când vine vorba de căsătorie. Deși credința ta în dragoste este puternică, refuzi să faci față conflictelor și să rezolvi orice probleme care apar în relația ta.

Dacă decizi să te căsătorești, mai mult ca sigur vei divorța. În momentul în care partenerul tău te supără cu adevărat sau face ceva ce nu-ți place, vei face tot ce poți pentru a scăpa de el, fie că este vorba de a înșela, de a minți sau de a decide să nu mai ai încredere în el.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de peste 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Legiștii susțin că pacientul de la Sf. Pantelimon a murit, cu o probabilitate de 99%,...
A murit de cancer. Vestea care a devastat-o pe Kate Middleton
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie...
Avertismentul celebrului chef Adi Hădean: „Iubim produsul românesc, dar n-aș lăsa pe nimeni să vândă...
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat...
Matthew Perry, victima perfectă pentru doctorul, asistentul și dealerul său. „Mă întreb cât de mult...
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Mega-caniculă în România. Așa ceva nu s-a mai văzut!
Doliu în lumea teatrului! Cauza decesului regizorului Bogdan Budes. Fratele lui a scos la iveală...
Cât valorează maşinile oferite de Ion Ţiriac medaliaţilor de la Jocurile Olimpice
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a...
DOLIU IMENS! A MURIT cea mai iubită actriță din Generația de Aur
Atenție, RAR blochează mașinile pentru reverificare la ITP! Motive pentru care o mașină este respinsă...
Israel şi Hamas reiau astăzi negocierile de pace la Doha
Un ANIMAL cu SUTE de picioare a fost descoperit în...
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Mulți români fac asta și riscă. Amenda e de 45.000 de lei
David Popovici și Taisia, iubita lui, ipostază tandră în vacanță. Cum s-au pozat, dând un...
Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"
Anamaria Prodan, despre accidentul cumplit al mamei sale, Ionela Prodan, în dimineața când ea trebuia...
Bătaie generală la concertul lui Babasha din Cernavodă! O polițistă a fost rănită și transportată...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea îl întreabă pe Bulă: -Bulă, ce ne dă porcul?
Ultima vânătoare a lui Nicolae Ceaușescu la capre negre: „Numai un om bolnav psihic putea...