H.D Hartmann consideră Uniunea Europeană „Partidul Comunist de la Bruxelles”/ „Uniunea Europeană este pe cale de a deveni un imperiu al dictaturii”

Publicat: 17/08/2024, 18:07
Actualizat: 17/08/2024, 18:16

Analistul politic, H.D. Hartmann, n-a fost prea blând nici cu candidații americani la alegerile prezidențiale din SUA. Acesta a catalogat-o pe Kamala Harris drept mincinoasă, ca și pe guvernatorul Statului Minnesota, Tim Walz. În ceea ce privește Uniunea Europeană, Hartmann spune că este un alter ego pentru „Partidul Comunist de la Bruxelles”, pentru modul în  care a acționat în cazul interviului dintre Elon Musk și Donald Trump, prin scrisoarea comisarului Thiery Breton.

Un interviu al lui Elon Musk cu candidata democrată la președinția SUA, Kamala Harris, nu ar putea să fie văzut prea curând, așa cum a fost cazul cu Donald Trump, crede analistul politic H.D. Hartmann. Explicația ar fi aceea că vicepreședinta Statelor Unite are un mod „grotesc de comunicare” și „se crede zeița pământului”.

Este un interviu însă care a fost practic lansat la apă, cu acea scrisoare a nefericitului, nefericita scrisoare a individului de la Comisia Europeană, Thiery Breton,  un franțuz care cred că s-a născut la Moscova în timpul lui Brejnev. Pentru că acea scrisoare de amenințare la adresa Platformei X și acea scrisoare cu plină de, sigur, într-un limbaj cât se poate de reținut, dar plină de minciunele, tipic Uniunii Europene, că să ai grijă să ce spunea aia….. ce spunea, aia….A făcut două greșeli majore.

Comisarul european Thiery Breton a trimis o scrisoare de atenționare lui Elon Musk, înainte de interviul cu Donald Trump, referitor la un eventual mesaj de ură pe care l-ar putea lansa și propaga. H.D. Hartmann consideră că semnatarul epistolei n-a fost tocmai corect îndrumat, în demersul său.

Una, s-a băgat în conflictul interetnic, în răscoalele etnice care au loc la ora aceasta în Marea Britanie. Marea Britanie nu mai este membru al Uniunii Europene. Acest activist al Partidului Comunist de la Bruxelles, Thiery Breton,  comisar, că de-aia au și numele ăsta nefericit sovietic de comisari europeni. Acest comisar sovietic, Thiery Breton, s-a băgat peste o țară care nu face parte din Uniunea Europeană, dovedind încă o dată că Uniunea Europeană nu este un conglomerat democratic ci este un conglomerat pe cale de a deveni un imperiu al dictaturii. Și al 2-lea, s-a băgat în alegerile prezidențiale ale Statelor Unite.

Din punctul său de vedere, exprimat în cadrul emisiunii Gândul Exclusiv, H.D. Hartmann devine necruțător în aprecieri cu doi dintre candidații Americii la alegerile din noiembrie.

Că dacă era tovarășa secretar general de partid comunist ca Kamala Harris, în interviu cu Elon Musk, comisarul sovietic Thiery Breton nu avea nicio problemă. Nu va accepta, pentru că doamna Kamala Harris se consideră un fel de zeiță a pământului. Dar uită-te la ce model absolut grotesc de comunicare, uită-te la lipsa ei, de fapt, de comunicare, uită-te la minciunile care le spune, uită-te la propaganda care o folosește! Ea și cu Walz! (n.r Tim Walz, guvernatorul Statului Minnesota). Eu am înțeles acuma de ce ăia din Minnesota nu-l suportă absolut deloc. Le-a distrus practic statul(…) Față de Kamala Harris, care nu trebuie s-o studiezi bine ca să vezi în minte, Kamala Harris minte la fel de mult ca și Walz. Absolut la fel de mult, în numele comunismului, numele democrației, drepturilor omului. Și minte la fel de mult la Walz. Vezi pe față când minte, și știe că minte și are un talent de a minți, adică n-are niciun talent în realitate, a mai spus analistul politic.

CITEȘTE ȘI:

H.D Hartmann, despre Klaus IOHANNIS: Eu sper să ajungă sub podurile Dâmboviței, să doarmă! Eu sper să ni-l și trimită în pușcărie

Elon MUSK, atenționat de UE să nu escaladeze discursul de instigare la ură, în interviul cu Donald TRUMP

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Am pierdut cei mai buni ani din viață”. Coșmarul trăit de o femeie care și-a...
Ea e Cătălina Iacob, tânăra care a murit în Brâna Aeriană din Munţii Bucegi. Iubea...
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie...
Imagini șocante de pe front. Un rus arată capul unui soldat ucrainean înfipt într-o țeapă:...
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar...
Adevărul despre greutatea Oanei Roman. Câte kilograme are acum, de fapt
Misterioasa moarte a lui Mozart: de ce boală suferea! A decedat la 35 de ani...
Investiţia de 10.000 de lei care ne scapă de grija facturilor la curent. Cum vrea Eduard...
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort...
DOLIU IMENS! A MURIT cea mai iubită actriță din Generația de Aur
Numere de înmatriculare în România. Care e diferența între plăcuțele galbene și cele verzi
Cel puţin nouă morţi în urma unui atac israelian în sudul Libanului
ULTIMA vânătoare a lui Ceaușescu: „Numai un om bolnav psihic putea face acest lucru”
Simona Halep a făcut anunțul despre copil: Acesta este viitorul pe care mi-l doresc!
Pedeapsa Simonei Bucura-Oprescu pentru femei. Puține sunt cele ce vor scăpa
Descoperirea incredibilă făcută de un pompier din Bistrița-Năsăud. Cum a putut găsi o icoană a...
"Ultima misiune pentru Roberta". Ea este polițista de 21 de ani, ucisă de remorca unui...
Motivul pentru care Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. “Din momentul acela și...
Bătaie generală la concertul lui Babasha din Cernavodă! O polițistă a fost rănită și transportată...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea îl întreabă pe Bulă: -Bulă, ce ne dă porcul?
De ce fotografiile cu galaxia Calea Lactee nu sunt reale? Nu este nicio conspirație la...