Profilul lui Marcel CIOLACU, realizat de H.D. Hartmann: ”Este cel mai șmecher șef de stat pe care ar putea România să-l aibă”

Publicat: 18/08/2024, 12:05

Președintele PSD și premier, Marcel Ciolacu, a căzut sub lupa profilerului H.D. Hartmann, în cadrul emisiunii Gândul Exclusiv. Acesta l-a caracterizat drept „cel mai șmecher șef de stat pe care ar putea România să-l aibă”. H.D. Hartmann i-a făcut un profil psihologic cu ceva ani în urmă și un altul în cadrul emisiunii.

Premierul Marcel Ciolacu „este un tip care a citit cărți, e mult mai rafinat și, din acest punct de vedere, șmecheria lui este mult mai rafinată”, apreciază analistul H.D. Hartmann. Cu ani în urmă, acesta i-a făcut un profil psihologic șefului PSD, despre care spune că „nu-l văd inventând gesturi politice sau asudând din greu la bestseller-ul mondial”.

El fiind și înalt, fiind și un bărbat cu barbă, are nevoie de o încălzire a spațiului imediat, intim cum i se spune, acel metru la spațiul intim de care nu ai voie să te apropii, nu poți să intri în spațiul intim al cuiva. El balansează în acest model și este gestul natural stânga-dreapta. Asta înseamnă balans, la un biped, asta înseamnă stânga-dreapta (…) Eu cred că aici Marcel Ciolacu a dovedit naturalețe. Nu-l văd inventând gesturi politice sau asudând din greu la bestseller-ul mondial «Un ostaș în slujba țării», cartea absolut pentru care poporul român înnebunește pe străzi, abia o așteaptă, a lui Ciucă”, a spus analistul politic.

Hartmann a continuat analiza politicianului Marcel Ciolacu, începând de la modelul acestuia de viață și în raport cu elementele de familie.

 Ciolacu este, dacă e să stau să-i fac profilul, eu i l-am făcut la un moment dat… Modelul pe care Ciolacu l-a avut întotdeauna a fost tatăl său: aviator-comandor, o personalitate în Buzău. Să nu uităm, era aeroportul militar din Buzău! O personalitate, a fost șeful de stat major al unității militare de aviație din… de lângă Buzău. Părerea mea e că modelul de familist provine, dacă este să mă întrebați, de la mamă.  Soția de militar este….Trebuie să ai un model psihologic, să fii soție de militar, răbdare și să reziști la rigorile vieții de militar: ți-l ia de acasă și ți-l aduce după trei luni, șase luni, un an. Tu trebuie să crești copiii, să-i ții casa….. Adică, atenție, eu cred că aici, Ciolacu, din punct de vedere al formării sale emoționale, a avut două modele foarte interesante. Ele s-au topit într-o naturalețe a șmecheriei”, a detaliat H.D. Hartmann.

Profilerul l-a asociat pe Ciolacu, ca imagine, cu fostul dictator comunist Nicolae Ceaușescu, despre care spune că „a fost un șmecher”. Însă, Marcel Ciolacu este mult mai șmecher, mai ales că a și citit foarte mult și este rafinat.

Ciolacu, după Nicolae Ceaușescu, este cel mai șmecher șef de stat pe care ar putea România să-l aibă. Nicolae Ceaușescu a fost un șmecher. Te citea. N-avea multe cărți citite, n-avea mulți ani de școală, dar te mirosea. Trecea prin tine când se uita la tine. Ciolacu este un tip care a citit cărți, e mult mai rafinat și, din acest punct de vedere, șmecheria lui este mult mai rafinată”, a mai spus analistul și profilerul H.D. Hartmann.


CITEȘTE ȘI:

H.D Hartmann, despre Klaus IOHANNIS: Eu sper să ajungă sub podurile Dâmboviței, să doarmă! Eu sper să ni-l și trimită în pușcărie

H.D Hartmann consideră Uniunea Europeană „Partidul Comunist de la Bruxelles”/ „Uniunea Europeană este pe

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO O descoperire în Scoția ar putea elucida unul dintre cele mai mari mistere ale...
'Ăla-i amantul tău?' Ilie Năstase și Ioana, mega-scandal în fața blocului: 'Te-am văzut'😱
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar...
Columa lui Traian, clădită la Roma cu aurul dacic. Cât de reală este povestea războaielor...
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Misterioasa moarte a lui Mozart: de ce boală suferea! A decedat la 35 de ani...
Super Lună Albastră, mâine în România. Cum apare fenomenul şi de unde poate fi văzut
18 august 2024, ziua în care o legendă s-a ridicat la ceruri. Alain Delon a...
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de...
DOLIU IMENS! A MURIT cea mai iubită actriță din Generația de Aur
Scade valabilitatea permisului auto? Guvernul a dat aviz pozitiv acestei legi
Cel puţin nouă morţi în urma unui atac israelian în sudul Libanului
Viața de FILM a lui Alain Delon! A trăit printre gangsteri și prostituate
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
Pielea noastră este plină de microbi. Ar trebui să învățăm să îi iubim
Descoperirea incredibilă făcută de un pompier din Bistrița-Năsăud. Cum a putut găsi o icoană a...
"Ultima misiune pentru Roberta". Ea este polițista de 21 de ani, ucisă de remorca unui...
Emilia Ghinescu, despre viața în casa părintească și greutățile prin care a trecut mama ei....
Bătaie generală la concertul lui Babasha din Cernavodă! O polițistă a fost rănită și transportată...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea îl întreabă pe Bulă: -Bulă, ce ne dă porcul?
De ce doar unele animale au menstruație?