Alain Delon, NEMURITORUL. Actorul avea cerințe clare cu privire la înmormântarea sa. Unde și cum se va desfășura ceremonia

Alain Delon, NEMURITORUL. Actorul avea cerințe clare cu privire la înmormântarea sa. Unde și cum se va desfășura ceremonia
Actorul francez Alain Delon
Publicat: 19/08/2024, 13:17

Alain Delon va fi înmormântat la mijlocul săptămânii la Douchy (Loiret), unde a trăit aproape o jumătate de secol, în cea mai strictă intimitate, conform dorinţei actorului, care a murit duminică, anunţă BFMTV. Înmormântarea va avea loc în capela în care era planificat în acest scop, alături de cei 35 de câini ai săi.

Actorul se hotărâse înainte de moartea sa și nu dorea un omagiu naţional şi se opunea oricărei ceremonii de acest gen. Totuşi, potrivit informaţiilor BFM TV, o ceremonie mai puţin solemnă, în prezenţa profesiei şi care ar permite publicului – căruia spunea că îi datorează totul – să îi aducă un ultim omagiu, este luată în considerare la o dată ulterioară.

Alain Delon, simbolul cinematografiei franceze, a încetat din viață la data de 18 august, la vârsta de 88 de ani. Deși acesta a fost căsătorit de două ori, marea lui iubire a fost superba actriță, Romy Schneider, alături de care nu a mai ajuns la altar.

Alain Delon deţinea domeniul Brûlerie din Douchy din 1971 – acolo unde și-a petrecut și ultimii ani ai vieții – atunci când s-a mutat acolo împreună cu Mireille Darc. În acest mic sat din Gâtinais, cu 1.373 de locuitori, toată lumea l-a văzut pe actor.

Construit în timpul Primului Imperiu şi transformat apoi în centru de vacanţă SNCF în anii 1950, Château de La Brûlerie a „ars” apoi, potrivit primarului Abel Martin.

Alain Delon a demolat castelul pentru a-şi construi actuala proprietate”, a precizat edilul, legat de reședința actorului.

Deşi s-a mutat în Elveţia în anii ’80, actorul s-a stabilit din nou acolo împreună cu Rosalie van Breemen, mama celor mai mici doi copii ai săi. Anouchka şi Alain-Fabien s-au născut la Gien (Loiret) în anii 1990.

Fanii actorului s-au adunat la Douchy pentru a-i aduce un ultim omagiu

Duminică, zeci de persoane au trecut pe la una dintre intrările domeniului, situat în mijlocul acestei păduri din Loiret, pentru a depune flori, lumânări, DVD-uri sau pur şi simplu pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Legenda cinematografiei franceze şi mondiale a murit duminică la vârsta de 88 de ani, declanşând un val de emoţie în Franţa şi în întreaga lume. Actorul, care suferea de limfom, a murit în jurul orei 3 dimineaţa, potrivit fiului său Anthony.

Celebrul actor francez Alain Delon lasă în urmă o avere impresionantă

Valoarea acesteia nu se cunoaște cu exactitate, dar unele publicații internațioonale susțin că valoarea imperiului financiar construit de francez în perioada în care era cel mai cunoscut actor din lume, se ridică la 300.000.000 de euro.

Cert este că, de-a lungul carierei sale de succes, de pe urma muncii sale a adunat sume fabuloase de bani, iar acesta a hotărât ca toată averea sa să fie moștenită de trei dintre copiii săi, dar ei nu vor primi părți egale, după cum a hotărât Alain Delon.

Cu mult înainte de a muri, artistul a hotărât ca averea să se împartă între trei dintre copiii săi, care nu vor primi, însă, părți egale. Astfel, fiica sa – Anouchka – va moșteni jumătate din banii lăsați de Alain Delon, pe când fiii săi Alain-Fabien și Anthony vor primi câte 25 de procente, potrivit Prosport.

Alain Delon nu s-a limitat doar la actorie, când a venit vorba de venituri, el fiind – de asemenea – director de filmări, producător, dar și colecționar de artă, investitor și proprietar de terenuri.

În vara anului trecut, el a acumulat câștiguri de 8 milioane de euro în urma unei licitații unde a scos la vânzare mai multe obiecte de colecție pe care le avea în proprietate.

Sursă foto: Profimedia

CITIȚI ȘI:

Cine a fost marea iubire a lui Alain Delon. Actorul i-a păstrat fotografia până la moarte

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Soldații ruși s-au omorât între ei, după o noapte de beție. Drept pedeapsă, au...
Au luat-o pe urma lui Cătălin Bordea! Despărțire surpriză în showbiz, după 6 ani de...
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
Alain Delon, biografia necenzurată a starului francez. Sex-simbolul anilor '60, „stăpânit de pofta banilor și...
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
VIDEO Reacție furioasă a lui Elon Musk după ce Ramzan Kadîrov a susținut că a...
Ioana, după ce Năstase a prins-o vorbind cu altul: 'Du-te, eşti BĂTRÂN'
„Poate fi o capcană”. Prof. dr. Vlad Ciurea, avertisment pentru românii care merg la piscină
Toată ţara se află sub avertismente de cod roşu, portocaliu şi galben de caniculă până...
Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante
UPDATE Bac 2024 sesiunea de toamnă: A fost publicat baremul oficial! Care este rezolvarea corectă...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
La câți KM se schimbă anvelopele de vară?
Donald Trump, numit „laş”. S-a întâmplat în Pennsylvania
NASA a RECUNOSCUT! Nicio imagine cu CALEA LACTEE nu este REALĂ!
A murit cel mai bun bucătar. Toată lumea l-a divinizat. Drum lin, maestre!
A murit o legendă a gastronomiei. A schimbat felul în care se mănâncă
Anca Țurcașiu, primele imagini alături de noul iubit. Cum arată cel care a cucerit-o pe...
Soțul doctoriței Gavril, lovitură de grație! Bărbatul este îngrozit de ceea ce s-ar putea întâmpla...
Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe...
Festivalul RADAR 2024 revine la București: Artiști renumiți din întreaga lume vin să își prezintă...
BANCUL ZILEI. La interviu: - Bună ziua! Sunt Bulă din Vaslui și sunt vânător de...
Canabisul poate ajuta dependenții de opioide, arată un studiu