Motivul ireal pentru care o mireasă și-a PĂRĂSIT soțul, la nici o zi după nuntă: „Nu am mai putut suporta”

Motivul ireal pentru care o mireasă și-a PĂRĂSIT soțul, la nici o zi după nuntă: „Nu am mai putut suporta”
O mireasă și-a părăsit partenerul la scurt timp după nuntă / sursă foto: Envato
Publicat: 21/08/2024, 10:53
Actualizat: 21/08/2024, 10:53

O mireasă a luat o decizie surprinzătoare: și-a părăsit soțul la nici o zi după ce a avut loc nunta! Gestul tinerei a fost alimentat de comportamentul socrilor, iar pe o platformă de socializare a povestit de la ce ar fi pornit totul, de fapt. Iată povestea mai jos, în articol.

O mireasă a ajuns să își părăsească soțul la 12 ore de la nuntă. Totul ar fi pornit de la gesturile pe care i le-au făcut socrii în ziua cea mare. Deși ar fi trebuit să se bucure pe deplin de evenimentul care marchează o nouă etapă în viața de cuplu, o femeie a ajuns să se certe la nuntă cu partenerul ei și rudele bărbatului. Pe o platformă de socializare, a povestit că a făcut eforturi pentru a fi alături de bărbatul pe care îl iubește. În primul rând, tânăra a luat decizia să se mute în altă țară, doar pentru a-i dovedi „alesului” câtă iubire îi poartă. Totuși, gândurile frumoase au fost spulberate rapid de gesturile neașteptate venite din partea părinților soțului ei.

Vezi și O femeie din Italia a mers de două ori în fața altarului pentru a se CĂSĂTORI cu un coleg de muncă, deși cei doi nu erau implicați într-o relație

Citește și „Luna de miere” s-a transformat în 11 ani de închisoare pentru o MIREASĂ acuzată de crimă. A fost arestată chiar în timpul nunții sale

O mireasă a explicat de ce și-a părăsit soțul la puțin timp după ce a avut loc nunta

Pe platforma Reddit, mireasa și-a „vărsat oful”. A povestit, cu lux de amănunte, ce s-a întâmplat în ziua cea mare și cum și-a părăsit soțul la 12 ore de la nuntă. Femeia a explicat că există diferențe culturale între ea și partenerul de viață. A precizat că s-a mutat în țara lui natală, pentru a fi alături de el, însă acest aspect a scos și mai mult la suprafață diferențele dintre stilurile de viață.

Pentru că valorile pe care le au familiile nu sunt similare, adaptarea a fost mai dificilă pentru tânăra care a ajuns în fața altarului. În privința organizării nunții, cele două familii nu s-au înțeles de la bun început. Ea și-a dorit o ceremonie intimă, iar socrii au vrut un eveniment cu multe persoane, iar tradițiile să fie respectate. Mireasa a avut parte de un real șoc în ziua cea mare. Atunci, a descoperit că socrii i-au ignorat preferințele, fiindu-i eliminate detaliile ce țin de cultura ei!

De exemplu, socrii i-au aruncat florile preferate în ziua când s-a căsătorit religios cu partenerul ei. Nici decorațiunile nu au avut o soartă favorabilă – au ajuns direct la gunoi! În urma acestor gesturi, femeia a decis, temporar, să își părăsească soțul. Luni la rând, nu a comunicat cu socrii ei. În plus, cei doi îndrăgostiți au apelat la terapia de cuplu pentru a trece peste anumite obstacole.

„Vin dintr-o lume diferită și am îndurat chinurile unei relații la distanță înainte să mă pot muta în țara lui. Dinamica și stilul familiilor noastre sunt diferite, chiar opuse, el fiind foarte legat și apropiat de ai lui. Pentru mine, acest lucru a reprezentat un impediment în a lega o relație mai apropiată cu socrii. Mi-a fost greu să trasez niște reguli și niște limite, dar într-un final lucrurile s-au mai îmbunătățit.

Problema a început când ne-am logodit și nu ne-am înțeles în privința organizării nunții. Eu am vrut ceva mic și intim, dar ei au vrut ceva mare. În ciuda tuturor eforturilor mele de-a avea și tradiții și obiceiuri din cultura mea, totul a fost în zadar. Pe ultima sută de metri, socrii mei au eliminat tot ce avea legătură cu cerințele mele, cultura mea și preferințele mele.

Chiar în ziua nunții, socrii au aruncat florile alese de mine și chiar și decorațiunile făcute de mine. Soțul meu nu m-a susținut și nu m-a ajutat cu nimic. M-am simțit dată deoparte, ca și când nu contez. Nu am mai putut suporta, așa că am plecat la 12 ore după nuntă. Timp de mai multe luni nu am vorbit cu socrii mei, dar ei vor să reluăm legătura. Cu soțul am trecut peste unele lucruri prin terapie. Nu știu ce trebuie să fac în privința socrilor”, a zis mireasa, arată The Mirror.

Sursă foto: Envato

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Câți bani făceau zilnic frații Tate de pe urma femeilor care făceau videochat. Pedepsele aplicate...
Acestor pensionari români li se va mări pensia cu 1.000 de lei, după recalcularea de...
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și...
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită”...
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus...
Putin a decis cum va răspunde ofensivei ucrainene în Kursk, spune ambadorul Rusiei în SUA
Am aflat pe cine suspectează Ilie Năstase că este amantul Ioanei. E un milionar român
Doliu IMENS în teatrul românesc. Un actor adorat de toată lumea a murit!
Investiţia de 3,5 milioane de lei în care Alina şi-a pus toată încrederea: "Când am...
Cutremurător cum a murit Claudiu, românul care era curier în Anglia! Detalii șocante
Actorul Mihai Răducu s-a stins din viață la 64 de ani! Unde și când va...
A murit marele actor al teatrului românesc din Generația de Aur. Vestea tragică a fost...
E legal să filmezi alți ȘOFERI cu camera de bord sau telefonul?
Războiul din Ucraina, ziua 912. Medvedev şi-a ieşit din minţi: Ucraina va fi distrusă ca...
Iată modul în care SOMNUL RESETEAZĂ NEURONII pentru noi AMINTIRI!
Tragedie penru Nadia Comăneci. S-a stins o legendă a României. Doliu național
Cei mai crocanți castraveți murați. Rețeta cu care nu dai greș
O recunoști pe fetița cu chip de păpușă de imagine? A împlinit recent 39 de...
"A strigat 'tati' și..." Tatăl băiețelului de 8 ani mort la cursurile de înot, mărturii...
Gabriela Cristea vorbește despre kilogramele în plus: „Sunt o subțirică într-un corp de grăsunică, pentru...
Decizia surprinzătoare a Vlăduței Lupău și a lui Adi Rus la botezul fiului lor! Ce...
BANCUL ZILEI. Bulă merge la o tipă acasă. Dormitorul era plin de jucării de pluș....
Peste 1 miliard de păsări mor în fiecare an după ce se izbesc de clădiri