Horoscop 24 august 2024. ZODIA care își rezolvă problemele din familie

Horoscop 24 august 2024. ZODIA care își rezolvă problemele din familie
Publicat: 23/08/2024, 15:00

Grijile legate de bani te pot chinui astăzi. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 24 august 2024.

Berbec

Partenerul tău de dragoste s-ar putea confrunta astăzi cu unele conflicte minore cu colegii și ar putea părea distant și preocupat. Problema ar putea foarte bine să treacă până mâine, dar este puțin probabil ca prietenul tău să asculte orice reasigurare. Spune-i clar că ești acolo dacă este nevoie și apoi fă altceva. S-ar putea ca iubitul tău să fie nevoit să se împace singur cu această situație.

Taur

Excesele recente te pot face să te simți puțin indispus în această dimineață. Evită cafeaua și alte stimulente. Încearcă să dormi până târziu dacă poți. Prea mult stres în viața ta cu siguranță nu ajută. Această stare de rău ar putea trece până la prânz, dar dacă ai făcut acest lucru foarte des în ultima vreme, trebuie să te întrebi de ce și să găsești o modalitate de a renunța la el.

Gemeni

Sentimentele de dragoste pentru un partener romantic ar putea fi atât de copleșitoare astăzi încât s-ar putea să te emoționeze până la lacrimi. Vei experimenta o mulțime de sentimente, așa că o seară împreună este cu siguranță necesară. Dacă nu este posibil, nu sări la concluzia că prietenul tău nu te mai dorește. Dacă prietenul tău susține că este ocupat, probabil că este adevărat.

Rac

Astăzi zidurile pot părea că se închid în jurul tău, iar tu ești nerăbdător să ieși pentru o vreme. Partenerul tău de viață nu ar putea dori nimic mai mult decât să rămână în casă. Nu lăsa acest lucru să se transforme într-o problemă majoră. Găsește un compromis. Ieși în oraș la cină și apoi mergi acasă și uită-te la televizor. Bucurați-vă de timpul petrecut împreună!

Leu

Unele vești minunate ar putea veni la tine astăzi, iar acest lucru te-ar putea trimite într-o astfel de emoție încât este dificil să te concentrezi asupra situației în cauză. Acest lucru este în regulă pentru o vreme. Prietenii și cei dragi vor înțelege probabil. Dar la un moment dat trebuie să cobori cu picioarele pe pământ! Fă o plimbare și elimină emoțiile. S-ar putea să fie exact ceea ce ai nevoie.

Fecioară

Un prieten sau un coleg îți poate returna o mică sumă de bani care ți se datorează. Vei fi încântat, dar s-ar putea să te simți puțin vinovat că plănuiești să îi cheltui pe ceva frivol în loc să îi pui la plata facturilor. Nu merită să te simți vinovat. Nu sunt atât de mulți bani, iar tu ai dreptul la puțină frivolitate din când în când. Dă-i drumul!

Balanță

Casa ta poate părea singuratică astăzi, iar dragostea poate părea să lipsească. Un membru al familiei, poate partenerul tău de dragoste, ar putea fi plecat pentru noapte, făcând ca locul să pară mult mai rece și mai gol decât este. Aceasta nu este o noapte bună pentru a sta acasă. Ieși în oraș și vizitează un prieten sau mergi la un film. Trebuie să te ții ocupată până se întoarce partenerul tău.

Scorpion

Ești preocupat astăzi? Ceva care înseamnă mult pentru tine ar putea necesita o analiză atentă, așa că s-ar putea să fii mai tăcut decât de obicei. Cei dragi ar putea crede că ești bolnav, supărat sau chiar furios. Vorbește cu ei despre ceea ce te preocupă. Spune-le de ce ești tăcut. Acest lucru ar trebui să le ușureze temerile și ar putea chiar să te ajute.

Săgetător

Grijile legate de bani te pot chinui astăzi. S-ar putea să nu existe niciun motiv real. S-ar putea să te frămânți doar cu privire la posibilele probleme care ar putea apărea. Acesta este un exercițiu fără rost. Treci peste acest pod când vei ajunge la el. Ia măsuri pentru a evita această eventualitate dacă dorești, dar nu pierde timpul îngrijorându-te. Stresul nu merită.

Capricorn

Un prieten ar putea părea distant astăzi și probabil nu va comunica prea mult cu tine. Nu sări la concluzia că prietenul tău este supărat pe tine. În orice caz, această persoană este probabil îngrijorată de locul său de muncă. Fii prietenos ca de obicei, nu insista și vezi-ți de treburile tale. Prietenul tău va vorbi la momentul potrivit.

Vărsător

Detectezi sentimente tulburătoare de la un prieten care locuiește departe? S-ar putea să te întrebi dacă este ceva în neregulă în viața acestei persoane. Poate că ar fi mai bine să-i dai un telefon prietenului tău. Probabil vei afla că orice îl deranjează este minor și nimic care să nu poată fi rezolvat.

Pești

Piața bursieră este din nou în picaj? Acest lucru te face să îți faci griji în legătură cu investițiile tale? Relaxează-te! Situația este probabil temporară, iar acțiunile și obligațiunile tale își vor recăpăta probabil valoarea anterioară, dacă nu chiar o vor depăși. Cu toate acestea, aceasta nu este o zi bună pentru a face noi investiții sau chiar pentru a deschide un cont bancar. Așteaptă câteva zile.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Câți bani făceau zilnic frații Tate de pe urma femeilor care făceau videochat. Pedepsele aplicate...
Acestor pensionari români li se va mări pensia cu 1.000 de lei, după recalcularea de...
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și...
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită”...
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus...
Putin a decis cum va răspunde ofensivei ucrainene în Kursk, spune ambadorul Rusiei în SUA
Am aflat pe cine suspectează Ilie Năstase că este amantul Ioanei. E un milionar român
Doliu IMENS în teatrul românesc. Un actor adorat de toată lumea a murit!
Investiţia de 3,5 milioane de lei în care Alina şi-a pus toată încrederea: "Când am...
Cutremurător cum a murit Claudiu, românul care era curier în Anglia! Detalii șocante
Actorul Mihai Răducu s-a stins din viață la 64 de ani! Unde și când va...
A murit marele actor al teatrului românesc din Generația de Aur. Vestea tragică a fost...
E legal să filmezi alți ȘOFERI cu camera de bord sau telefonul?
Războiul din Ucraina, ziua 912. Medvedev şi-a ieşit din minţi: Ucraina va fi distrusă ca...
Iată modul în care SOMNUL RESETEAZĂ NEURONII pentru noi AMINTIRI!
Tragedie penru Nadia Comăneci. S-a stins o legendă a României. Doliu național
Cei mai crocanți castraveți murați. Rețeta cu care nu dai greș
O recunoști pe fetița cu chip de păpușă de imagine? A împlinit recent 39 de...
"A strigat 'tati' și..." Tatăl băiețelului de 8 ani mort la cursurile de înot, mărturii...
Gabriela Cristea vorbește despre kilogramele în plus: „Sunt o subțirică într-un corp de grăsunică, pentru...
Decizia surprinzătoare a Vlăduței Lupău și a lui Adi Rus la botezul fiului lor! Ce...
BANCUL ZILEI. Bulă merge la o tipă acasă. Dormitorul era plin de jucării de pluș....
Peste 1 miliard de păsări mor în fiecare an după ce se izbesc de clădiri