Stațiunea Mamaia, cunoscută și ca „vedeta litoralului” românesc este cunoscută ca fiind stațiunea cu prețuri piperate, dar de la an la an se pare că prețurile continuă să o ia razna spre uimirea turiștilor chiar și la preparatele de bază.
La anumite localuri din Mamaia prețurile au devenit de-a dreptul imposibile pentru turistul obișnuit. Astfel, nu ne mai mirăm că Mamaia și-a câștigat în ultima perioadă porecla de „stațiune de lux”.
Un turist aflat pe litoral a postat pe Facebook un mesaj în care arată cât a ajuns să coste o porție de cartofi țărănești în stațiunea Mamaia.
Pentru două porții de cartofi țărănești și pai, turistul român a fost nevoit să scoată din buzunar peste 45 de lei. Șocat de pret, turistu a analizat mai bine bonul și a mai primit „o lovitură” în stațiunea fițelor.
Un kilogram de cartofi costă incredibila sumă de 70 de lei, iar o singură lipie costă 7 lei. Ba mai mult, pentru două felii de cașcaval pane, același turist a plătit peste 40 de lei.
Astfel de „descoperiri” devin virale pe rețelele sociale și atrag sute de reacții negative din partea turiștilor români.
Vă recomandăm să citiți și: